Accesso rapido:  

Forum: Dutch Forum

Topic: Audio setup lukt niet

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

solgHome userMember since 2015
Een tijdje geleden heb ik een reloop beatmix 1 aangeschaft, nu ben ik al bijna 2 weken aan het ****en om alles te laten werken. Ik las op een forum dat je een externe geluidskaart nodig hebt voor het gebruiken van een headset voor pre-que's. Die heb ik dus gekocht in de vorm van een usb audio poort. Als ik alles in stel zoals vermeld word in se handleiding werkt het soms.. Als ik dan het programma afsluit en weer opnieuw opstart zijn alle instellingen weer verandert en ook als ik t zoals beschreven in stel werkt dan vaak alleen het geluid van de koptelefoon of van de boxen, dan stel ik het nogmaals in en dat heeft ook geen zin. Ik probeer dan alles: unpluggen van audio apparatuur en controller en soms uit het niks werkt het dan opeens. Ik werk met virtual dj LE 7 aangezien dit bij de controller zat.

Hoe kan ik deze problemen oplossen want ik word er helemaal gek van, wil gewoon kunnen mixen als ik er zin in heb en niet eerst een half uur moeten ****en tot het werkt!!!
 

Inviato Fri 20 Nov 15 @ 6:32 pm
Hoi,

Om mee te beginnen: houd je taalgebruik een beetje in de gaten. De site is voor alle leeftijden.

Je kunt je software registreren. Je hebt dan recht op de laatste updates van VDJ. Versie 7 zit inmiddels op 7.4.6, waarmee o.a. je geluidskwaliteit al weer een stuk beter wordt. Registreren kun je hier doen: http://www.virtualdj.com/users/edit.html Tik het Serial Number, dat op het hoesje van de CD staat, in in het veld bovenaan de pagina.

Tenzij ik de verkeerde controller voor me heb ( http://www.reloop.com/reloop-beatmix ) heeft je controller een ingebouwde 4-kanaals geluidskaart. Je hebt dus geen extra geluidskaart nodig. Er zit ook een koptelefoonaansluiting aan de voorzijde van de controller, en niet voor niets...
Zoals ik het nu kan zien, heb je waarschijnlijk niet (of niet goed) de ASIO-drivers geïnstalleerd. De handleiding van het apparaat geeft echter duidelijk aan dat deze wel nodig zijn. De ASIO-drivers staan op de meegeleverde CD, maar de laatste versie kun je ook downloaden vanaf de pagina, waar ik een paar regels terug de link van heb gepost. Daarna moeten je instellingen worden aangepast zoals hier vermeld: http://www.virtualdj.com/wiki/DigitalJockey.html

Lukt het dan nog niet (of heb ik de verkeerde controller voor me) dan horen we dat graag weer van je.
 

Inviato Sun 22 Nov 15 @ 1:18 pm
misschien zie ik het verkeerd, maar je zegt LE user te zijn terwijl je profiel Home user laat zien.
Voor je controller moet je denk ik toch de LE gebruiken?
 

Inviato Mon 23 Nov 15 @ 12:57 pm
Hans,

daarom gaf ik aan dat hij de software moest registreren. Daarna zal hij wel als LE-user zichtbaar zijn.
 

Inviato Sun 29 Nov 15 @ 11:28 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)