Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αποριες για VDJ 8.2

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλημερα σας!!!
Κατέβασα την τελευταία έκδοση του VDJ 8.2 και εχω κάποιες ερωτήσεις πριν αγοράσω την Pro Infinity
1) Τα skins που μπορώ να κατεβάσω στην ανάλυση που έχει το λαπτοπ μου είναι 1600χ900 για την Hercules dj console rmx που εχω. Κατέβασα 2 ..... Αν θέλω να δω πως είναι κ άλλα skins , δεν ξέρω αν ταιριάζουν να κατεβάσω skins κ από άλλες κονσόλες θα ταιριάζουν??? η θα πρέπει να κάνω mapping??
2) Τι είναι το Recurse, πρέπει να κάνω όλα τα μουσικά αρχεία στο φάκελλο D που τα εχω .....από την προηγούμενη database του 7 τα διαβάζει, κ δεν ξέρω τα bpm επειδή διάβασα οτι έχει διαφορετικό engine πρέπει να τα κάνω κ scan όλα??
3) Αυτή η δοκιμαστική εκδοσή που εχω τώρα για 29 μέρες είναι η πλήρης όπως όταν θα πάρω την την άδεια pro?
4) Κάθε φορά που αλλάζω τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα πρέπει να το κλείνω για να αποθηκεύονται?
5) Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή ενώ επιλέγω φάκελο (D:MIXTAPES) κ μορφή mp3 πατάω έναρξη εγγραφής και μου βγάζει το μνμ "no file selected"
 

Inviato Tue 20 Mar 18 @ 9:04 am
1) Τα skins δεν προσθέτουν ούτε αφαιρούν δυνατότητες στο πρόγραμμα. Γενικά ΔΕΝ χρειάζεται το skin που χρησιμοποιείς να είναι "ίδιο" με την κονσόλα σου. Μάλλον το αντίθετο. Στην πραγματικότητα θες ένα skin που να σου δείχνει όσα δεν δείχνει / έχει o controller σου.
Η απάντηση πάντως στην ερώτηση σου είναι οτι ΟΧΙ δεν θα χρειαστεί να κάνεις mapping και οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε skin θέλεις με οποιαδήποτε κονσόλα θέλεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης στο VirtualDJ 8 το 99% των skins έχει ανάλυση 1920x1080 καθώς πλέον το skin γίνεται resize αυτόματα χωρίς επιβάρυνση του υπολογιστή και χωρίς σημαντικές απώλειες στην ποιότητα των γραφικών.

2) Το Recurse (του οποίου η κοντινότερη μετάφραση στα Ελληνικά είναι "Διείσδυση") είναι μια εντολή που όταν την εκτελέσεις τότε στον τρέχων φάκελο εμφανίζονται ΚΑΙ τα αρχεία όλων των υποφακέλων του.
Επίσης, ΝΑΙ θα πρέπει να κάνεις rescan για BPM σε όλα σου τα τραγούδια, αλλά και να μην το κάνεις, θα το κάνει το πρόγραμμα αυτόματα κάθε φορά που θα φορτώνεις ένα τραγούδι στο οποίο δεν έχει γίνει BPM scan με την έκδοση 8

3) Ναι. Βασικά πλέον ΔΕΝ υπάρχουν διαφορετικές "εκδόσεις". Το πρόγραμμα είναι ένα για όλους, και η άδεια χρήσης σου (που προκύπτει από το login που κάνεις στο πρόγραμμα) είναι αυτή που κλειδώνει / ξεκλειδώνει διάφορες δυνατότητες. Πάντως κατά την δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών στην οποία είσαι τώρα, όλες οι "PRO" δυνατότητες είναι ενεργοποιημένες.

4) Οι αλλαγές σε σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, αλλά το αρχείο των ρυθμίσεων (settings.xml) αποθηκεύεται κατά τον τερματισμό του προγράμματος. Οπότε αν αυτό που ρωτάς είναι αν πρέπει να κλείνεις και να ανοίγεις το πρόγραμμα όταν αλλάζεις μια ρύθμιση για να αποθηκευθεί και να ισχύσει, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Αν ρωτάς πότε το πρόγραμμα αποθηκεύει τις ρυθμίσεις στον δίσκο του υπολογιστή η απάντηση είναι στο κλείσιμο.

5) Πρώτα απ' όλα δεν επιλέγεις φάκελο, αλλά όνομα αρχείου. Δεύτερον το παράδειγμα που έγραψες έχει ένα τυπογραφικό λάθος (αν το έκανες copy/paste). Τρίτον, αν προσπαθείς να κάνεις εγγραφή στο root κάποιου δίσκου (π.χ. C:\MyNiceMix.mp3 ή D:\AnotherNiceMix.mp3) τα Windows δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις (λόγω προστασίας συστήματος). Επέλεξε να σώσεις το αρχείο σου σε κάποιο άλλο φάκελο (π.χ. D:\Mixtapes\VirtualDJ8Mixtape.mp3)
 

Inviato Tue 20 Mar 18 @ 9:57 pm
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατατοπιστικότατος κ ένας από τους λόγους που χρησιμοποιώ ήδη αλλά κ στο μέλλον το VDJ είναι αυτό εδώ το φόρουμ γιατί εχω κ τις ανασφάλειες μου.
Έχω διαβάσει πολλά ποστ εδώ μέσα ήταν αρκετά τα προβλήματα στην αρχή που είχε βγει το 8 κ θέλω να πιστευω ότι πλέον τουλαχιστον όσον αφορά το πρόγραμμα δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα.
Άλλωστε είναι αρκετές κ οι αιτίες που μπορεί να μας "κρεμάσει" την ώρα που παίζουμε.
Το 8 είναι καταπληκτικό κ στον ήχο τελικά κ ναι αξίζει το κόστος!!!
Να σαι καλά.... κ πάλι ευχαριστώ πολύ!!!
 

Inviato Wed 21 Mar 18 @ 4:50 pm
καλησπερα σας , δουλευω το virtual dj πανω απο 10 χρονια και θελω να ανταποδωσω την αξιοπιστια του αγοραζοντας το κανονικα.Στην κατηγορια Buy εχει 3 επιλογες και ενδιαφερομαι για την plus με 1 controler.Εχω μια αδεια (VirtualDJ LE 8 for WEGO3) στο λογαριασμο μου , πρεπει να αγορασω την plus ??. Το virtual dj σαν προγραμμα δεν θελει αγορα ή με την αγορα του plus ειναι μεσα ?? και τελος η διαφορα με το PRO ειναι μονο οτι εχεις την δυνατοτητα να δουλευεις πολλους controlers ή και αλλα extra.....Ευχαριστω.
 

Inviato Thu 29 Mar 18 @ 8:05 pm
Η άδεια HOME PLUS προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από την άδεια LE, και ειδικά όσον αφορά τον Browser του προγράμματος (περιορισμένες δυνατότητες στη LE, πλήρης στην PLUS)

Οι διαφορές μεταξύ HOME PLUS και PRO INFINITY είναι περισσότερες από αυτή που αναφέρεις και μπορείς να τις δεις εδώ:
http://www.virtualdj.com/products/virtualdj/comparison.html
 

Inviato Fri 30 Mar 18 @ 8:16 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)