Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: VIRTUAL DJ 5.2 PRO H 5.0.6 H 5.0.7

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

GEIA SAS ME LENE PANO KAI THA HTHELA NA RWTHSW MERIKA PRAGMATA GIA TO VIRTUAL DJ GENIKA.ETSI ANOIKSA KAI ENA NEO TOPIC .AN THEWREITAI LATHOS AS MOY PEITE POY NA MPW KAI NA RWTHSW.BASIKA THA THELA NA MOY PEITE ESEIS SAN PIO EMPEIREI PIA EINAI H TELEYTAIA VERSION EKTOS APO THN 6.OSES EXW KATEBASEI APO 5.2 MEXRI 5.7 APO OTI LENE DOYLEIEI ALLA DEN KSERW GIA POSH WRA PAIZEI KALA GIATI EXW THN 5 KAI META APO KAMIOA WRA ARXIZEI KAI KANEI SAN NA SKEIZEIS XARTI ENW PAIZEI TA KOMMATIA.OI EKDOSEIS 5.2 KAI PANW MEXRI 5.7 OTAN PAW REMOTE CONTROL KAI AKTIVATE HERCULES DEN THN PRASINIZEI ALLA THN KOKKINHZEI OPOTE DEN THN ENERGOPHEI.AN KAPOIOS EXEI SPASMENH KAI NA DOYLEYEI AN THELEI BEBAIA AS THN STEILEI.EINAI NEOS MOLIS 5 MHNES STH MOYSHKH ALLA THELO NA TO SHNEXISW .PEZW SPITI MOY.SAS EYXARISTW KAI AN TO NEW TOPIC EINAI SE LATHOS SHMEIO AS MOY PEITE POY NA APEFTHINTHO
 

Inviato Wed 05 Aug 09 @ 9:35 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
File mou tha prospathisw na eimai oso eugenikos mporw.
Oi spasmenes ekdoseis pou katevazeis einai logiko na exoun problimata. O xwros omws pou dialekses na peis ton pono sou den einai kai o pio katallilos. Kalytera na apeuthyntheis sto site pou ta katevases.
Edw einai i episimi istoselida tis etaireias pou poulaei to software. Ara kata vasi eisai enas paranomos xristis tou software xwris licence. Kalo tha itan loipon an theleis na rwtiseis kati pou afora to software, na katevaseis tin demo version apo to site, na tin trekseis, na deis an exeis provlimata me to software kai meta to vriskeis me diki sou eythyni apo opou thes.
 

Inviato Wed 05 Aug 09 @ 9:52 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)