Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: VirtualDJ Wiki sta Ellinika

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Η Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια του VirtualDJ


Ζούμε σε μία μικρή χώρα με πολύ ιδιαίτερη γλώσσα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να δείξουμε ότι η παρουσία της Ελληνικής Κοινότητας του VirtualDJ είναι ζωντανή και δυναμική.

Έτσι λοιπόν ξεκινάμε μία μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια να μεταφράσουμε το υλικό που υπάρχει μέχρι τώρα στην Αγγλόφωνη VDJPedia στα Ελληνικά, αλλά ταυτόχρονα να προσθέσουμε κι εμείς τα δικά μας κομμάτια που κατα καιρούς έχουν αναρτηθεί από πολλούς χρήστες.

Είναι μία ευκαιρία να μαζέψουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, ώστε οι επόμενοι, οι νέωτεροι και οι λιγότερο έμπειροι να ξεκινήσουν έχωντας παρακαταθήκη αυτά που εσείς θα μοιραστείτε μαζί τους.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό το τεράστιο έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα ή δύο άτομα. Χρειάζόμαστε την βοήθεια όλων σας και ειδικά αυτών που γνωρίζουν και έχουν διάθεση για προσφορά.

Το link της Ελληνικής VirtuaDJ εγκυκλοπαίδειας έχει ήδη δημιουργηθεί και μπορείτε να το επισκεφτείτε.

http://www.virtualdj.com/wiki/index_GR.html

Η σελίδα είναι υπό κατασκευή, που σημαίνει ότι απλά έχουμε προσθέσει μερικά links για δοκιμές.

Αν λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε και να συνεισφέρετε, γράψτε εδώ το θέμα που θέλετε να αναρτήσετε και θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε την αντίστοιχη σελίδα, ωστε να μπορείτε να την επεξεργαστείτε.

Εξίσου σημαντική θα είναι και η βοήθειά σας και στην μετάφραση κάποιας σελίδας που ήδη υπάρχει στην Αγγλόφωνη VirtulDJWiki. Διαλέξτε λοιπόν κάποια από αυτές που επιθυμείτε να μεταφράσετε και δηλώστε το σε αυτό το τόπικ.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη


Το Ελληνικό VirtuaDJ Team
 

Inviato Fri 18 Mar 11 @ 9:52 pm
Συγχαρητήρια παιδιά!!!
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να μεταφράζω άρθρα... Θα σας ενημερώσω απο Δευτέρα ποια άρθρα με ενδιαφέρουν!
 

Inviato Sat 19 Mar 11 @ 11:09 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
αυτη ειναι μια πολύ καλή κινηση! welldone!
και εγω θα προτιμουσα να ασχολειθω λογο ελλειψης χρονου με την μεταφραση...απο που ομως πρεπει να ξεκινήσω? i need help!
 

Inviato Mon 21 Mar 11 @ 12:24 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Όσοι επιθυμούν να μεταφράσουν κάποιο κομμάτι της Αγγλόφωνης Wiki, διαλέξτε ένα απο αυτά και γράψτε εδώ το link. Θα φροντίσουμε να προσθέσουμε αυτό το link στην Ελληνική Wiki και απλά εσείς θα κάνετε edit αυτή τη σελίδα μεταφράζοντας σιγά σιγά κομμάτι κομμάτι.


Για παράδειγμα δημιούργησα μία σελίδα σχετικά με broadcasting. Αν έχετε λίγες γνώσεις σχετικά με αυτό, μπορείτε να πάτε σε αυτή τη σελίδα http://www.virtualdj.com/wiki/BroadcastingGuideGR.html και να ξεκινήσετε τη μετάφραση κάνωντας edit (πανω αριστερά το πράσινο σύμβολο)
 

Inviato Mon 21 Mar 11 @ 12:34 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Meta apo sxedon 9 mines, kai afou i symmetoxi se auti tin prospatheia itan midamini (ektos elaxistwn periptwsewn) to thread ksestikaretai kai mpainei sto Topic Xrisima Arxeia kai Links
 

Inviato Thu 01 Dec 11 @ 9:11 pm
Χαίρεται. Καινούργιος στο φόρουμ και για πρώτο ποστ το προσεγγίζω λίγο ανορθόδοξα ξεκινώντας από τα μεταφραστικά και όχι τα περι ντιτζέι και τεχνικών. Βασικά είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής μετάφρασης και έχω κάνει και κάποια freelance projects, και γενικά είμαι φαν της ηλεκτρονικής μουσικής και τον τελευταίο χρόνο "παλεύω" σε ερασιτεχνικό επίπεδο με ντιτζέινγκ και το VDJ. Βλέπω πως το θρεντ είναι ανενεργό αλλά αν ακόμα ψάχνετε κάποιον να βοηθήσει για τη μετάφραση, θα ήθελα να βοηθήσω, εννοείται πάντα σε εθελοντική βάση. Επίσης, ως θέμα της διατριβής μου θα μεταφράσω ένα οδηγό για τα βασικά του DJing από τα αγγλικά στα ελληνικά και θα χρειαζόμουν κάποιο feedback για κάποιες εκφράσεις/όρους από πιο μπασμένους στο χώρο, οπότε θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας. Ξέρω ότι δεν μπορώ να αφήσω κάποια στοιχεία επικοινωνίας οπότε το αφήνω πάνω σας (στους διαχειριστές) σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ.
 

Inviato Sat 27 Apr 13 @ 3:54 pm
Dee PPRO InfinityMember since 2006
Ως μεταφραστής και μουσικόφιλος, σε καλωσορίζω στο φόρουμ και σ΄ευχαριστώ για τη προθυμία συνεισφοράς σου στο χώρο αυτό! Είμαι σίγουρος ότι όταν τα μέλη της κοινότητας αυτής χρειαστούν τη βοήθειά μας, δεν θα διστάσουν να απευθυνθούν στον καθένα από μας για υποστήριξη...

Υ.Γ. Αν πάλι χρειαστείς οτιδήποτε, με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω...
 

Inviato Sat 27 Apr 13 @ 11:25 pm
Σ'ευχαριστώ Dee P για την άμεση απάντηση και τη διάθεσή σου για να βοηθήσεις. Πολύ ευχαρίστως να προσφέρω αν μου ζητηθεί. Πώς θα μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί σου όσον αφορά τη διατριβή;Νοούμενου ότι δεν μπορώ να στείλω pm κλπ.
 

Inviato Sun 28 Apr 13 @ 12:43 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Grapse to email sou edw. Tha epikonwnisoume emeis mazi sou. Euxaristw.
 

Inviato Sun 28 Apr 13 @ 12:45 pm
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Κρατήσαμε το e-mail σου και όπως είπε και ο djdad θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου.

Για ευνόητους λόγους το e-mail αφαιρέθηκε και είναι πλέον διαθέσιμο μόνο στους διαχειριστές του Forum
 

Inviato Sun 28 Apr 13 @ 1:22 pm
και καλά κάνατε. θα είμαι σταντ μπάι. και πάλι ευχαριστώ :)
 

Inviato Sun 28 Apr 13 @ 1:26 pm
Dee PPRO InfinityMember since 2006
@maaqius Έχεις μήνυμα!
 

Inviato Mon 29 Apr 13 @ 1:12 pm
καλησπερα παιδια και μπραβο στο εργο σας! μπορειτε να βοηθησετε στο εξης? Να σας πω οτι στο mac book pro, εχω και Macintosh και windows 7 ,εχω το virtual dj pro 7.4 ,φυσικα πληρωμενο,ομως οταν παω να ψαξω στην ευρεση κομματιου,δεν λειτουργει το πληκτρο του space bar,ενω το ιδιο ακριβως στα windows 7 δουλευει κανονικα. Τι πρεπει να πατησω για να δουλεψει το space bar? ευχαριστω πολυ!
 

Inviato Wed 10 Jul 13 @ 1:38 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Grafeis se ena topic pou exei teleiws diaforetiko thema. Tha parakalousa na anoikseis ena kainourgio topic postarwntas ksana to erwtima sou, an i apantisi mou den lysei to provlima sou.
Dystixws den exw Mac gia na kserw an yparxei kapoia diafora stin leitourgia tou pliktrologiou (logika den prepei na yparxoun kai megales diafores), alla an to SPACE den kanei auto pou theleis, apla mappare to..
Odigies... http://www.virtualdj.com/wiki/How%20do%20I%20map%20a%20keyboard%20shortcut.html
H entoli pou kanei tin anazitisi einai ..
search
 

Inviato Wed 10 Jul 13 @ 2:04 pm
Kalispera isxuei akoma auto gia tin metafrash???to eixa ergasia ws diathematiki stin sxoli m!!
 

Inviato Thu 30 Jan 14 @ 4:49 pm
Αυτό, ποιο;

Αν έχεις όρεξη και θες να μεταφράσεις κομμάτια της Wi-Ki φυσικά και είσαι καλοδεχούμενος να το κάνεις. Πες μας σελίδα και θα σου δώσουμε οδηγίες πως να το κάνεις...
 

Inviato Thu 30 Jan 14 @ 7:02 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Θάνο (DJInsdeTV), σου απάντησα και στο PM που μου έστειλες.
Φυσικά και μας ενδιαφέρει η προσφορά σου. Ομως όπως σου είπα, απο τη στιγμή που η νέα έκδοση πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της, δεν θα ήταν λογικό να ξεκινούσαμε κάτι τώρα σχετκό με αυτή που έχουμε.
Κρατάμε όμως την προσφορά σου (όπως και των υπολοίπων βέβαια) για το εγγύς μέλλον.
 

Inviato Thu 30 Jan 14 @ 7:40 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)