Kupio bi hercules mp3 kontroler, jel mi potrebno pored orginal verzije VDJ-a i te opreme, još nešto da bi mog'o radit na njemu (tipa zvučna kartica). Koliko je dobar ovaj kontroler i još informacija i koja je razlika između mp3 kontrolera i mk2 nemaaam pojma u stvari pomozite :) HVALA VAM
Inviato Sun 18 Sep 11 @ 3:30 am
cao,
za Hercules Controller ti ne treba original verzija posto uz Controller dobijes VDJ controller edition.
Ja bi ti preporucio MK2 posto kod Controllera imas vec ugradjenu Zvucnu karticu, samo priklucis i vez radi.
Ja sam bio poceo sa MK2, za pocetak je ok ako ne pustas po nekim diskotekama.
za Hercules Controller ti ne treba original verzija posto uz Controller dobijes VDJ controller edition.
Ja bi ti preporucio MK2 posto kod Controllera imas vec ugradjenu Zvucnu karticu, samo priklucis i vez radi.
Ja sam bio poceo sa MK2, za pocetak je ok ako ne pustas po nekim diskotekama.
Inviato Sun 18 Sep 11 @ 6:15 am
Znači za mp3 kontroler treba mi dodatna zvučna?
Inviato Sun 18 Sep 11 @ 9:48 am
tacno
Inviato Sun 18 Sep 11 @ 1:58 pm
Pa jel skrooz loše da svoj prvi nastup u jednom sitnom clubu odradim sa mk2, i ZAŠTO?
HVALA DJ daki-u na korisnim odgovorima najjači si buraz
HVALA DJ daki-u na korisnim odgovorima najjači si buraz
Inviato Tue 20 Sep 11 @ 7:59 am
nije toliko los, ja sam poceo sa mk2. Bila je mala kafana oko 100 gostiju.
Znaci ako ides preko dobro pojacalo trebalo bi da funktionise bez problema.
pozdrav DJDAKI
Znaci ako ides preko dobro pojacalo trebalo bi da funktionise bez problema.
pozdrav DJDAKI
Inviato Tue 20 Sep 11 @ 8:17 am
Dj Daki hvala puno, može li samo još jedno pitanje? Koja je shema priključivanja hercules mp3 kontrolera i moželi se preko obične 5.1 zvučne priključit'? Tipa http://www.oemsoftwaredownload.com/images/options/51soundcardicon.jpg ove
HVAL
HVAL
Inviato Wed 21 Sep 11 @ 12:08 pm
moze. U VDJ izaberes soundcard i podesavas sta da bude master i sta slusalice
Inviato Wed 21 Sep 11 @ 3:38 pm
Imam 4.1 zvučnu i napravio sam u konfiguracijama sve točno, ali kad pomaknem crossfader na npr. desni deck, a play mi je samo na lijevom, opet se čuje ovaj lijevi. I u slušalicama i na masteru ŠTA DA RADIIM?
Inviato Wed 28 Sep 11 @ 10:04 am
moras da pogledas i konfiguraciju na tvom racunaru.
Inviato Wed 28 Sep 11 @ 11:00 am
Da, moras da setujes svoju zvucnu karticu u 4.1 ili 5.1 mod da bi radilo kako treba.
Inviato Wed 28 Sep 11 @ 11:52 am