Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 20

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

Όχι, δεν θέλω, απλά έχω απορία ποιοι κάνουν αυτές τις δουλειές...

Ανάλογα με την περίπτωση ο διοργανωτής μπορεί να είναι και διαφορετικός. Έχω κάνει 4 events σε ένα χωριό με 4 διαφορετικούς διοργανωτές. Οι πρώτες δύο εκδηλώσεις απλά μου "έκατσαν" (θέμα τύχης). Στις άλλες δύο οι διοργανωτές ήρθαν και με βρήκαν απευθείας οι ίδιοι γιατί τους άρεσε τι είχε γίνει τις προηγούμενες δύο φορές.
Γενικά σαν mobile dj εσύ πρέπει να "κυνηγάς" και να έχεις "από κοντά" άτομα που διοργανώνουν εκδηλώσεις. Πολύ δύσκολα θα σου τύχει δουλειά από "δήμαρχο" ή κάτι παρόμοιο... Ακόμα κι όταν ένας δήμος κάνει μια εκδήλωση συνήθως την διοργάνωση την αναλαμβάνει ο πολιτιστικός οργανισμός του δήμου, που με την σειρά του αναθέτει σε επιμέρους άτομα αρμοδιότητες για την ανεύρεση των κατάλληλων ατόμων για την δουλειά.
Τέλος μην ξεχνάς οτι η καλύτερη διαφήμιση για ένα mobile dj είναι τα ίδια τα events. Πολλές φορές έχω κλείσει δουλειές πάνω σε δουλειά... Όταν αυτό που κάνεις το κάνεις καλά, προσεγμένα κτλ είναι πολύ πιθανό να δεχτείς προτάσεις για δουλειά ακόμα και την στιγμή που το event ακόμα τρέχει...

καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα cdj έχουν θέμα με τα usb3;
Το λαπ τοπ μου έχει ένα usb2 και ένα usb3 έχω κάνει εγκατάσταση τους driver και αναγνωρίζει μόνο το ένα και όχι αυτό που είναι στο usb3(δοκίμασα και το άλλο στο usb2 και το αναγνωρίζει κανονικά).
Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει και αν φτιάχνετε αυτό;

Δεν ξέρω για τα CDJ αλλά γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα συμβατότητας με τις θύρες USB3 ακόμα και από συσκευές που υποτίθεται ότι είναι συμβατές με USB3...

Οποτε ενα usb hub με τροφοδοσία στη θύρα usb2 και ολα οκ.

Αν μιλάμε για CDJ 400 τότε η πιθανότητα να παίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα είναι περίπου 75%. Αν μιλάμε για μεγαλύτερο μοντέλο τότε η πιθανότητα είναι κάτω από 50%

opos exo pei kai ston Giorgo, sta cdj DEN aresoun ta hub.
Mono 2 usb exei to laptop sou kai apo autes h mia einai usb3 ? ...tragic..

400 ρια ειναι. Οντως τρατζικ αλλα με τα χρηματα που εδωσα δεν επαιρνα καν κατι ισαξιο..

Καλημερες! ασχετο πως ανεβαζω λεβελ στα ποστ? η δε μπορω?

Mallon den mporeis. Pes mou an theleis kati na to anebaso ego.

Καλά δε τρεχει μια...απο περιεργεια ρωτησα.. αντε βαλε κανα δυο αστερακια και ειμαι κομπλε!

Τελικά παίζουν και σε hub ;)

Λίγη βοήθεια:
Ψάχνω ένα τραγούδι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Lady Marmelade και οι στίχοι του είναι:
Voulez vous coucher
avec moi ce soir monsieur
All the ladies in the house say yeah
Yeah...

Προσπάθησα με shazam, soundhound και trackid αλλά δεν το βρίσκω. Στο YouTube ακόμα και να υπάρχει δεν μπορώ να το εντοπίσω καθώς όλα τα αποτελέσματα αφορούν το lady marmelade

Το τραγούδι το παίζει εδώ και ένα μήνα ένα τοπικό ραδιόφωνο. Είναι εύθυμο τραγουδάκι και μοιάζει στο στυλ του lady marmelade χωρίς όμως να είναι remix ή remake

Το ξέρει κανείς;;;

Daddy K. - Voulez Vous Coucher Avec Moi gia des auto giwrgo mou

Δυστυχώς δεν είναι αυτό!
Αυτό που ψάχνω έχει αγγλικό στίχο (εκτός από το ρεφραίν)

pragmatika moiazei para poly

djdad wrote :
http://www.youtube.com/watch?v=yU0K97YdHiU

Otan to prwtoakousa, tha pepairna orko oti itan i HBH kai oti einai elliniki paragwgi. Telika epesa eksw :P

Αυτό είναι όντως!

20%