To Preview twn Samples stin analogi istoselida einai ektos leitourgias edw kai kairo. Gia tin akriveia, doulei mono se samples pou exoun anevei arketa palia (prin tin emfanisi tou provlimatos) Tha yparksei update oloklirou tou site arketa syntoma kai tha diorthwthei kai auto to provlima me enswmatwmeno player pou tha paizei kai ta vdj arxeia.
Ta samples mporeis na ta valeis se opoiodipote fakelo theleis. To oti ta vazeis ston fakelo Samples den simainei oti ta fortwnei kai automata. Prepei na ta fortwseis sta/sto slots pou epithymeis patwntas to Sampler Options, to mikro stroggylo koumpaki dipla se kathe slot
Ta samples mporeis na ta valeis se opoiodipote fakelo theleis. To oti ta vazeis ston fakelo Samples den simainei oti ta fortwnei kai automata. Prepei na ta fortwseis sta/sto slots pou epithymeis patwntas to Sampler Options, to mikro stroggylo koumpaki dipla se kathe slot
Inviato Mon 21 Jan 13 @ 10:00 am
djdad wrote :
Tha yparksei update oloklirou tou site arketa syntoma kai tha diorth.....
ooooooopa.....ti shmainei auto...???
Thn prohgoumenh fora pou egine update sto site allaxame kai version...an thymamai kala
Inviato Mon 21 Jan 13 @ 10:45 am
Den simainei tipota (pros apofygi pareksigisewn).
Apla exoume entopisei edw kai kairo diafora simeia pou eite den leitourgoun swsta eite theloun diorthwseis kai prosthikes. To website ksanagrafetai ousiastika me vasi tis teleutaies prosthikes (HTML5 klp).
Twra, to an tha erthei prin apo tin 8 i meta, den yparxei ektimisi, opws den yparxei ektimisi kai gia tin idia tin ver8 (giati tha rwtisete eimai sigouros :P)
Apla exoume entopisei edw kai kairo diafora simeia pou eite den leitourgoun swsta eite theloun diorthwseis kai prosthikes. To website ksanagrafetai ousiastika me vasi tis teleutaies prosthikes (HTML5 klp).
Twra, to an tha erthei prin apo tin 8 i meta, den yparxei ektimisi, opws den yparxei ektimisi kai gia tin idia tin ver8 (giati tha rwtisete eimai sigouros :P)
Inviato Mon 21 Jan 13 @ 11:20 am
to xamogelaki pantws......xexexexe
I am just teasing anyway..
I am just teasing anyway..
Inviato Mon 21 Jan 13 @ 11:24 am
fenderisc wrote :
Thn prohgoumenh fora pou egine update sto site allaxame kai version...an thymamai kala
oups, molis to diabasa auto nomiza pws diabasa post tou "Aledjo'...
Inviato Tue 22 Jan 13 @ 4:39 pm
apopsis wrote :
fenderisc wrote :
Mallon milame me ton aledjo poly sto facebook...kai arxisa na xalaw ki egw....xexexexe
Inviato Tue 22 Jan 13 @ 7:06 pm
Original post by helenk:
paidia sorry alla eimai new edw kai den vrika allo tropo na grapsw kapou opote egrapsa edw psaxnw apegnosmena ena kommati einai mallon tupou country-rock exw mia upopsia oti mporei na to leei o bruce springsteen alla den eimai 100%sigourh.kapoia apo ta logia tou kommatiou einai: refrain he was standing next to you ohh baby...pio katw leei he got a scar on his face and a name on his back ...his call 911 203 come on mama want you rescue me an mporei kaneis na voithisei eyxaristw prokatavolika!
paidia sorry alla eimai new edw kai den vrika allo tropo na grapsw kapou opote egrapsa edw psaxnw apegnosmena ena kommati einai mallon tupou country-rock exw mia upopsia oti mporei na to leei o bruce springsteen alla den eimai 100%sigourh.kapoia apo ta logia tou kommatiou einai: refrain he was standing next to you ohh baby...pio katw leei he got a scar on his face and a name on his back ...his call 911 203 come on mama want you rescue me an mporei kaneis na voithisei eyxaristw prokatavolika!
Inviato Tue 22 Jan 13 @ 7:44 pm
Thanks Djdad to vrika.
Inviato Tue 22 Jan 13 @ 8:20 pm
simera molis tora diladi ir8an ta akoustika pou eixa parageilei (Aerial 7 White) panemorfa einai kai poli kali poiotita ixou kai poli volika sto kefali!!! me geia mou!!!
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 5:13 am
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 5:30 am
Δυο ξένα χείλη φίλησα και το 'χω μετανοιώσει, συγχώρα με καρδούλα μου βαριά σ έχω πληγώσει...
(Δημήτρης Κοντολάζος - Δε σου κάνω τον άγιο - 1994)
Το γράφω μόνο και μόνο επειδή θεωρώ οτι είναι καλό να μαθαίνουμε και λίγη από την μουσική ιστορία του τόπου μας... Καλή ή κακή δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά προσωπικά προτιμώ το original song από πολλά "μοντέρνα" λαϊκά τραγούδια του κιλού που βγαίνουν κάθε μέρα και γίνονται "hits"
(Δημήτρης Κοντολάζος - Δε σου κάνω τον άγιο - 1994)
Το γράφω μόνο και μόνο επειδή θεωρώ οτι είναι καλό να μαθαίνουμε και λίγη από την μουσική ιστορία του τόπου μας... Καλή ή κακή δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά προσωπικά προτιμώ το original song από πολλά "μοντέρνα" λαϊκά τραγούδια του κιλού που βγαίνουν κάθε μέρα και γίνονται "hits"
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 6:20 am
kalispera psaxnw apegnosmena ena tragoudi country-rock pou polu pithanon na einai tou bruce springsteen an kai den eimai 100%sigourh.merika apo ta logia pou mporw na piasw einai:refrain he was standing next to you ohh baby....his got a scar on his face and a name on his back...he call 911 203 come on mama wont you rescue me k.t.l elpizw kapoios na me voithisei na vrw pio einai eyxaristw prokatavolika
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 7:34 am
Νέο Firmware για την Pioneer DDJ WeGo http://www.pioneer.eu/eur/support/software/DDJ-WeGO/page.html#download_292
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 10:38 am
νεος κοντρολερ απο την gemini ? http://djworx.com/namm-2013-exclusive-gemini-gmx-pro-all-in-one-dj-controller/
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 11:42 am
Το έχουμε ήδη αναφέρει εδώ: http://www.virtualdj.com/forums/174012/Greek_Forum/Check_this_out____________.html
;)
;)
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 11:49 am
fenderisc wrote :
Mallon milame me ton aledjo poly sto facebook...kai arxisa na xalaw ki egw....xexexexe
apopsis wrote :
fenderisc wrote :
einai metadotiko....
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 12:01 pm
http://www.youtube.com/watch?v=I2Kl25ghYvA
de sas thymizei ti kalomoira?
de sas thymizei ti kalomoira?
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 6:25 pm
Oute kan kalomoira, emena moallon kakomoira mou thymizei...
Inviato Wed 23 Jan 13 @ 6:42 pm
kai o reckles evgze orea tragoudia k ekane orees paragoges....kapoios 8a ton..sproxnei ;)
Inviato Thu 24 Jan 13 @ 8:25 am
dimitris236 wrote :
kai o reckles evgze orea tragoudia k ekane orees paragoges....kapoios 8a ton..sproxnei ;)
eite ton sproxnei eite de to "sproxnei", epityxia exei sta koritsakia....... kai opou gynaika kai lefta!
Inviato Thu 24 Jan 13 @ 8:29 am