kalo mina paidia kai kales giortes
Inviato Wed 01 May 13 @ 7:02 am
apopsis wrote :
Gianni,
Auti h "diakopi" einai silence / keno pou eisagei to mp3 apo tin metatropi, einai thema file format kai oxi VirtualDJ.
An skopeueis na kaneis rip ta tracks apo mixed cd me skopo na ta enoseis meta tha prepei na kaneis rip se allo format opos :
wav, flac, ogg
Ego synithos ka lano ogg h flac analoga an thelo apolestiki /mi apolestiki sympiesi.
-Telos yparxei eukoloteros tropos na kaneis rip olokliro mixed cd kateutheian se ena arxeio non stop anti na kobeis se tracks kai na ta ksanaenoneis me to audacity opos eipe o Giorgos.
Ego mporo na to kano me ton "elvetiko sougeia" pou legetai audiograbber free..
An se endiaferei pes mou.
yiannis64 wrote :
1)Το automix κανει μια μικρη διακοπη , μικρη μεν , αλλα την κανει.
1)Το automix κανει μια μικρη διακοπη , μικρη μεν , αλλα την κανει.
Gianni,
Auti h "diakopi" einai silence / keno pou eisagei to mp3 apo tin metatropi, einai thema file format kai oxi VirtualDJ.
An skopeueis na kaneis rip ta tracks apo mixed cd me skopo na ta enoseis meta tha prepei na kaneis rip se allo format opos :
wav, flac, ogg
Ego synithos ka lano ogg h flac analoga an thelo apolestiki /mi apolestiki sympiesi.
-Telos yparxei eukoloteros tropos na kaneis rip olokliro mixed cd kateutheian se ena arxeio non stop anti na kobeis se tracks kai na ta ksanaenoneis me to audacity opos eipe o Giorgos.
Ego mporo na to kano me ton "elvetiko sougeia" pou legetai audiograbber free..
An se endiaferei pes mou.
Giorgo me endiaferei kai ayti i lisi , an thes pes mou.
Eyxaristo.
Inviato Wed 01 May 13 @ 9:52 am
Inviato Wed 01 May 13 @ 2:14 pm
apopsis wrote :
George Very Thanks!!!!
Inviato Wed 01 May 13 @ 4:22 pm
apopsis wrote :
ti les twra!!!
oso zeis maueneis!!!!!
thx kai apo emena !!!!
Inviato Wed 01 May 13 @ 5:09 pm
Kapoioi ta psaksan auta xronia prin !
btw, to audiograbber einai kai oraiotato recorder kai me automatismous (File -> Line in Sampling)...
Den xreiazetai na xalate to setup sto VirtualDJ kai na allazete se advanced setup !
btw, to audiograbber einai kai oraiotato recorder kai me automatismous (File -> Line in Sampling)...
Den xreiazetai na xalate to setup sto VirtualDJ kai na allazete se advanced setup !
Inviato Wed 01 May 13 @ 5:28 pm
@apopsis sou klepsane to copywrite
tsanta apo magazi me rouxa, mou to ferane doro spiti mou kai de pisteua sta matia mou....
tsanta apo magazi me rouxa, mou to ferane doro spiti mou kai de pisteua sta matia mou....

Inviato Wed 01 May 13 @ 5:37 pm
Eimai metoxos se auto to magazi Aleksi !
Inviato Wed 01 May 13 @ 6:13 pm
apopsis wrote :
Kapoioi ta psaksan auta xronia prin !
giorgo to xrisimopeio kai egw edw kai xronia kai gia na kanw recorder kai gia na riparw cd alla aythn thn idiotita toy den thn eixa proseksei!!!!
Inviato Thu 02 May 13 @ 1:17 am
καλημερα παιδες, και καλο Πασχα σε ολους!
Inviato Thu 02 May 13 @ 3:27 am
Καλό Πάσχα PANOSV και καλά ψησίματα!
Inviato Thu 02 May 13 @ 4:59 pm
to swsame to 200ari me mia allagi kartas trofodosias
50 evrw ypothesi
thank god...
50 evrw ypothesi
thank god...
Inviato Thu 02 May 13 @ 9:47 pm
snik3 wrote :
to swsame to 200ari me mia allagi kartas trofodosias
50 evrw ypothesi
thank god...
50 evrw ypothesi
thank god...
by the way agorasa kai ta pioneer hdj-500-k
emeina mlkas me tin apodosi tous paidia...trelo value for money...
Inviato Thu 02 May 13 @ 9:51 pm
Καλό Πασχα σε όλους
Θα τα πούμε πάλι Τεταρτη
Θα τα πούμε πάλι Τεταρτη
Inviato Fri 03 May 13 @ 4:56 am
καλή Ανάσταση
Inviato Fri 03 May 13 @ 6:33 am
Kali Anastasi kai Kalo Pasxa se olous sas kai se enan , enan , ksexorista eyxomai ek vathous kardias.
Oti epitheimite , kai tou xronou kalitera...................
Kalo programma , sta paidia pou tha doulevoun.
Oti epitheimite , kai tou xronou kalitera...................
Kalo programma , sta paidia pou tha doulevoun.
Inviato Fri 03 May 13 @ 11:37 am
Kalispera!! Xronia Polla kai Kali Anastasi se olous!! iparxei kapoio skin den kserw k gw ti pou otan to tragoudi ftanei sta 20 defterolepta (oxi sigkekrimena 20 sto telioma tou genika) na anavosvinei to deck kokkino???? tora 8a mou peis giati??giotas eisai??? oxi apla kati evlepa sto traktor kai anaroti8ika..
Inviato Sat 04 May 13 @ 9:17 am
Ναι, υπάρχουν αρκετά skins που έχουν τέτοιο alert.
Inviato Sat 04 May 13 @ 12:48 pm
mporeis na mou peis 1-2 ? Phantom??
Inviato Sat 04 May 13 @ 1:19 pm
dimitris236 wrote :
mporeis na mou peis 1-2 ? Phantom??
File mou edo eisai , dialegeis poio sou tairiazei stin othoni sou kai kaneis kateytheian egkatastasi.
Kalo Pasxa.
http://www.virtualdj.com/addons/skins.html?category=all&order=default&resolution=all&search=cue+rmx
Inviato Sat 04 May 13 @ 2:23 pm