Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 88

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

xaxa, emena m'arese to teleutaio..."An sas arese to video mou kante like" lol.. Ithela na ksera poios einai autos o enas pou ekane Like :P

Ο άνθρωπος διαφημίζει το πρόγραμμά μας κι εμείς γκρινιάζουμε.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..είχες δίκιο radiodj, πραγματικά άρχισε να με πονάει η κοιλιά από τα γέλια..!! Μπάμπη γίνανε δύο τα likes..!! Χαμός.....

aledjo ο επεξεργαστής του συγκεκριμένου είναι celeron με μόνο 1MB cache. Θα δυσκολεύεται αρκετά στο φόρτωμα και στην ανίχνευση των τραγουδιών.

de ksero, exo dei kai arxaia laptop na paizoun mia xara

Αλέξη πλάκα μας κάνεις? ΠΟΤΕ celeron!!!!!

DrJekyl wrote :
Αλέξη πλάκα μας κάνεις? ΠΟΤΕ celeron!!!!!

εχω και γω τραυματικες εμπειριες απο celeron....

Μου έχει καρφωθεί εδώ και λίγο καιρό να πάρω την pioneer ddj wego2 και να παίζω με το ipad...
Το έχει μήπως κάποιος ή έχει καμιά εμπειρία πάνω στο θέμα; Αξίζει ή θα είναι πεταμένα λεφτά;

iWhat ???? :P

PhantomDeejay wrote :
iWhat ???? :P

Γιατί καλέ τόση απαξίωση;;; Τόσο χαριτωμένη συσκευή :D
Πάντως πέρα από την πλάκα για κάτι μικρά παρτάκια και για χαβαλέ μου φαίνεται πολύ καλό...
Αλλά από την άλλη κάνει και 320€, παίρνεις έναν πολύ σοβαρό controller με τα ίδια λεφτά.

Σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά (δεν είναι sample, είναι "κανονική" σειρήνα)

Εν τέλει αγόρασα τα v-moda m80.
If anyone cares.

Το είπαν και το καναν...

Welcome to the future of djing...

https://www.youtube.com/watch?v=DXmXrnrZTAU

edit: Τιμή 700$

Το μόνο βασικό πρόβλημα είναι η μη ύπαρξη search

Tin timi pou tin eides ?

sto djtechtools

Καλησπέρα..να ρωτήσω που μπορώ να βρω την σειρήνα που παίζει στα Club??
Ευχαριστώ!

88%