Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 95

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

oxi pote den exo xrisimopioisi to serato,

Τότε τα σβήνεις

Χωρίς καπνό τα συγκεκριμένα δεν θα σου κάνουν τίποτα άλλο παρά να ζωγραφίζουν την πίστα όταν είναι άδεια. Μόλις έχει λίγο κόσμο, παίζουν δεν παίζουν το ίδιο είναι.
Με καπνό (κατά προτίμηση hazer) είναι οκ.

1)Na fantastw oti se eks xwro ta pragmata einai xeirotera.
2)Den mporeis na rixneis synexws kapno gia na fainontai ta fwtorythmika !

ti prepei na einai tsekarimeno edo?

Mia apantisi kapios?eyxaristo.

Paidia, min xrisimopoieite to Mpla Mpla topic gia Support. Anoikste ena kainourgio topic kai grapste ekei oti provlima exete. Edw xanoume tin mpala.

Benicos, den vlepew kati pou prepei na allakseis sto setup. Ti ennoeis poio prepei na einai tsekarismeno ?
tespa, min paantiseis edw se parakalw. Anoikse ena topic me to thema sou.

Το άκουσα και αυτό στην Πάρο από ιδιοκτήτη που θέλει να παίζω στο pool par
(εσύ τι κόσμο θα φέρεις ;;;; ) χαχαχαχαχα Όχι ρε φίλε δεν έχω πούλμαν.

Αυτό είναι "μπαγιάτικο" νέο πλέον... :p
Αφού δεν σου ζήτησαν να φέρεις και φιλενάδες για χορεύτριες... πάλι καλά! :)

PhantomDeejay wrote :
Αυτό είναι "μπαγιάτικο" νέο πλέον... :p
Αφού δεν σου ζήτησαν να φέρεις και φιλενάδες για χορεύτριες... πάλι καλά! :)

μη το γελας καθολου. ενας γνωστος μου αυτο εκανε. εφτιαξε μια "ομαδα" και παει και παιζει αυτος με την ομαδα του, χορευτριες κτλ σε διαφορα cafe-bars

ολα ειναι θεμα marketing

Πώς κάνουμε αγορές από το Internet με Capital Controls μέσω PayPal

Μπαίνουμε στο PayPal, χρησιμοποιώντας το e-mail και τα στοιχεία μας.
Πηγαίνουμε στο tab που λέει Request Money
Στο πεδίο για το e-mail, βάζουμε ένα e-mail που έχουμε πρόσβαση, κατά προτίμηση διαφορετικό από αυτό που έχουμε στο PayPal.
Επιλέγουμε το πεδίο Goods And Services και βάζουμε το ποσό που θα θέλαμε να έχουμε. Σημειωτέον ότι το PayPal κρατά προμήθεια στο συγκεκριμένο πεδίο, οπότε να ξέρετε ότι θα κρατήσει κάποια από τα λεφτά που θα βάλετε οπότε να βάλετε λίγα περισσότερα από όσα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Πηγαίνουμε στο δεύτερο e-mail που προαναφέρθηκε και λογικά θα έχουμε e-mail από το PayPal.
Στο μήνυμα που ήρθε βάζουμε τα στοιχεία, ας είναι ψεύτικα ή αληθινά δεν μας νοιάζει γιατί εμείς θα τα δούμε και κανένας άλλος. Τα μόνα στοιχεία που πρέπει να είναι αληθινά είναι αυτά της κάρτας. Τώρα, πολλές φορές οι χρήστες βάζουν την κάρτα που έχουν συνδεδεμένη στο PayPal, άλλοι όχι. Κανείς δεν ξέρει τι ισχύει και τι όχι.
Πατάμε Pay και τέλος. Έχουμε τα money!

FAQ

-Είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει; - Λειτουργεί με την πρώτη φορά;
Όχι. Δεν λειτουργεί πάντοτε με την πρώτη φορά. Αλλά οι περισσότεροι εδώ με λίγες προσπάθειες το κατάφεραν.

-Υπάρχουν κάποιες κάρτες που παρουσιάζουν δυσκολίες;
Ναι. Συγκεκριμένα, οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς είναι οι δυσκολότερες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν, απλώς θέλουν έξτρα προσπάθειες.

-Υπάρχει κάποια χρέωση; Αν ναι, τι;
Γίνεται μια χρέωση της τάξεως του 90 λεπτών με κάθε προσπάθεια, αλλά μπορούμε να την ακυρώσουμε αν δεν έγινε πηγαίνουμε στο Activity και τα κάνουμε cancel.

-Κάτι λέχθηκε για μια προμήθεια που κρατάει το PayPal. Πόσο είναι;
Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αλγόριθμο για να τα βρείτε:
x-x*0.034-0.35 όπου χ το ποσό που θέλετε να βάλετε

aledjo wrote :
προσπαθω να χρησιμοποιησω την pioneer wego σαν γενικη καρτα ηχου σε windows 8.1 και δε δουλευει.

ενω την εχω δηλωσει σαν γενικη καρτα ηχου στα windows, δε βγαιζει ηχο.
πχ στο winamp δεν προχωραει καν το τραγουδι.
αν την επιλεξω απο τα options βγαζει error.

ταυτοχρονα ομως μεσα απο το virtualdj αν την επιλεξω θα παιξει κανονικα.

μηπως εχει κανει τιποτα η pioneer και τις εχει κλειδωσει τις κονσολες και παιζουν μονο με softwares?
εχει δοκιμασει κανενας αλλος με pioneer κονσολα να την δουλευψει σαν γενικη καρτα ηχου?

τελικα υπαρχει γενικο προβλημα.
https://forums.pioneerdj.com/hc/communities/public/questions/203080369-Use-DDJ-SX-as-a-USB-external-soundcard-in-Windows

μετα απο τοσο καιρο καταφερα να παιξει σε αρκετα προγραμματα αλλα οχι στο chrome που ειναι το βασικο για μενα.
στο firefox παιζει.

Ξερω οτι εξαρταται απο τον κοσμο και απο το vibe του μαγαζιου, αλλα αν ειχατε να μιξαρετε mainstream house, deep house, future, edm και trap και λιγο rnb, με ποια σειρα θα τα μιξαρατε; Μου ζητηθηκε απο ενα μαγαζι για τελη Σεπτεμβρη να γινεται βραδια 'ξενων' οπως μου την αποκαλεσε ο ιδιοκτητης, σκεφτηκα αυτα τα ειδη..κατα κυριο λογο, με ποια σειρα θα τα παιζατε; Ενταξει 'εννοειται' mainstream/deep/future στην αρχη..μετα;

- Ειμαι κρυωμενος ρε, δεν θα έρθω το βράδυ
- Πωωω μαλακια ρε φιλε...
- Δοκίμασα αλλά δεν νιώθω καλύτερα

Λέξεις όπως "ψυχοακουστικό μοντέλο" και "βελτίωση της ποιότητας" δεν γίνεται ΠΟΤΕ να είναι μαζί στην ίδια πρόταση χωρίς την λέξη "ΔΕΝ"
Επομένως επιφυλάσομαι πάρα πολύ κατά πόσο είναι αλήθεια ή κατά πόσο έχει τα αποτελέσματα που αναφέρει.

Pioneer ddj sx vs ddj sx2 Αξιζει η μεταβαση απο το ενα στο αλλο με κοστος περιπου 200€? Επισης ο mapper της sx (Που τον εχω τροποποιησει αρκετα) θα κανει για την sx2 η θα πρεπει να τον φτιαξω απ' την αρχη? Ακου γνωμες φιλοι

95%