Accesso rapido:  

Forum: Balkan Forum

Topic: Nadam se da neko ima strpljenja

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Potrebna mi je pomoc.. zelim da pocnem da se bavim ovim,jer sam totalno zaludjen za muziku, ali nemam apsolutno nikakvog iskustva u muzici.. dakle zanima me sta bi mi sve bilo potrebno za pocetak da se bavim ovim?? takodje da li je dovoljna samo mixeta i lap top da bih "pravio" pesmice?? I otprilike koliko bih za pocetak morao da ulozim?? unapred hvala..
 

Inviato Sat 25 Aug 12 @ 12:23 pm
Zdravo...
Da bi počeo se baviti DJing-om potrebno je da imaš smisla sa muzikom tj. da je osjećaš. Ako si početnik najbolje je koristiti laptop i neki kontroler. Najbolji program je Virtual DJ i kontroler po meni je Numark Mixtrack. Program Virtual DJ možeš kupiti na ovom sajtu.
 

Inviato Sun 26 Aug 12 @ 3:35 am
Oke,hvala za informacije.. Uglavnom niko nema zamerki za Numark Mixtrack tako da cu verovatno pazariti..:DD Znam da sa njima moze da se radi mix, mash-up itd.. jos samo jedna stvar, je l' virtual dj i Numark Mixtrack dovoljno za pravljenje novih pesama, msm bez instrumentala tudjih?
 

Inviato Sun 26 Aug 12 @ 6:44 am
Virtual DJ se može koristiti samo za mixovanje pjesama tj. da radiš kao svaki DJ u diskoteci, kafiću itd. a svoju instrumental muziku možeš praviti jedino preko drugih programa koji su za produciranje.
 

Inviato Sun 26 Aug 12 @ 7:13 am
Oke, hvala.. Tako sam i pretpostavio.. Da li bi mi preporucio neki sajt, program??
 

Inviato Sun 26 Aug 12 @ 7:20 am
Po meni najbolji je FL Studio 10. :)
 

Inviato Sun 26 Aug 12 @ 8:48 am
Oke,hvala jos jednom..:D
 

Inviato Mon 27 Aug 12 @ 3:49 am
Ništa. :)
 

Inviato Mon 27 Aug 12 @ 8:21 am
mozes stvarati nove menoldije obradjivanjem postojecih,pustis nesto na loop ,ukljucis efekte i to snimis, onda isto to sto si si snimio ponovo pustis na loop i opet ukljucis neke ufekte i tako dok ne dobijes zeljenu melodiju/ritam.onda to sve snimis kao semplove i ukljucis i eto ga.
 

Inviato Wed 19 Dec 12 @ 5:07 pm
A koliko kosta najjeftini kontroler? Dobar sam u DJ-ingu (Preko VDJ) i kupio bi' neki kontroler..interesuje me cena, a da nije puno :)
 

Inviato Fri 05 Jul 13 @ 1:32 pm
I interesuje me, kako da dobijem besplatnu licencu i zasto ne mogu da skinem ni jedan skin? Na prime neki kao kontroler..? (ili kako da skinem skin bez licence ? ) Hvala unapred :D
 

Inviato Fri 05 Jul 13 @ 1:36 pm
DJDAKI1PRO InfinityMember since 2008
Besplatne Licence nema. Skinove itd. samo mozes da skines kao pro user.

Najjevtinje Kontrolle su od Hercules naprimer Hercules MK2
 

Inviato Fri 05 Jul 13 @ 2:28 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)