Forum: Greek Forum - Topic: Συνδεση τελικου ενισχυτη με ηχεια σε κονσολα MK4.

Ότι θέλετε να ρωτήσετε για το Virtual Dj και όχι μόνο, είμαστε εδώ για να το απαντήσουμε. Παρακαλώ να διαβάζετε όλα τα topics πριν δημιουργήσετε καινούρια. Αν δεν σας ανοίγει το πρόγραμμα γράψτε το ΕΔΩ! Κανόνες λειτουργίας και χρήσιμες πληροφορίες

(*) Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν, κλειδώσουν ή ακόμα και να διαγράψουν οποιοδήποτε νήμα ή απάντηση προκειμένου να εξασφαλίσουν την ομαλή του λειτουργία χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι χρήστες με την ένδειξη "No license user" δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουν προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας όπως Email, Facebook, Msn, Skype, MySpace, Tweeter, Αριθμό τηλεφώνου, κτλ.
Il forum di VirtualDJ
Greek Forum
Συν...


Autore - Topic: Συνδεση τελικου ενισχυτη με ηχεια σε κονσολα MK4. -

Costas00F
Home user
Member since 2011

Inviato Thu 04 Oct 12 @ 6:35 am
Καλησπερα,ειμαι κατοχος εδω και αρκετο καιρο της κονσολας MK4,με λογισμικο VirtualDJŪ DJC Edition δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση. Ασχολουμε ερασιτεχνικα στο σπιτι με ηχεια monitor. Θελω ομως να κανω μια αγορα σετ, τελικου ενισχυτη με ηχεια π πχ (http://www.djshop.gr/packet.asp?ITMID=13763&LANG=GR). Μπορω ομως να συνδεσω τον ενισχυτη με την κονσολα? Επισης, θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να συνδεσω μικτη 2 καναλιων με την κοσνολα πχ (http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14143&LANG=GR).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Costas00F
Home user
Member since 2011

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 4:52 am
Υπαρχει κανεις που να γνωριζει? Τοσα ατομα εχουν δει το ποστ και κανεις δεν εγραψε την αποψη του.

djppk
Home user
Member since 2008

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:14 am
Βασικά σε εμένα προσωπικά τα link του Djshop δεν βγάζουν κάτι,
ουτε στο Chrome ουτε στο Mozilla...
Αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα, έλεγξε τα link ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Φιλικά Θάνος.

djsadim
PRO Infinity
Member since 2006

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:18 am
Φίλε!!! καλώς ήρθες!!! το πρώτο που θα σου έλεγα να κάνεις είναι να περάσεις το s/n της κονσόλας σου στο προφίλ σου (για δικό σου καλό)
τώρα για το αν μπορείς να συνδέσεις την κονσόλα σου με τον τελικό ενισχυτη ? θεωρητικά μπορείς να το κάνεις αλλά καλύτερα να συνδέσεις ανάμεσα τους έναν προενισχυτή ή έναν μίκτη για πολλούς και διάφορους λόγους!!!
το άλλο που ρωτάς για τον μίκτη γίνε λόγο ποιο σαφείς τι θέλεις να κάνεις για να καταλάβουμε!!!

Costas00F
Home user
Member since 2011

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:26 am
Επειδη ειχα παλια προφιλ με αλλο μαιλ και ειχα και το s/n της κονσολας τωρα δεν το δεχεται ξανα! Τα link απο το djshop ειναι http://www.djshop.gr/packet.asp?ITMID=13763&LANG=GR για το σετ με τα ηχεια και τον ενισχυτη και για τον μικτη ειναι το http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14143&LANG=GR δεν ξερω γιατι δεν τα ανοιγει..

djsadim
PRO Infinity
Member since 2006

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:36 am
Costas00F wrote :
Επειδη ειχα παλια προφιλ με αλλο μαιλ και ειχα και το s/n της κονσολας τωρα δεν το δεχεται ξανα! Τα link απο το djshop ειναι http://www.djshop.gr/packet.asp?ITMID=13763&LANG=GR για το σετ με τα ηχεια και τον ενισχυτη και για τον μικτη ειναι το http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14143&LANG=GR δεν ξερω γιατι δεν τα ανοιγει..


σειρά σύνδεσης συσκευών είναι : MK4 --> JB-Systems MIX2 --> VX-400 ΙΙ --> TSX-10!!!

Costas00F
Home user
Member since 2011

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:40 am
Dj Sadim σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση! Υπαρχει καποιος λογος που δεν μπορω να συνδεσω μονο τον ενισχυτη με τα ηχεια?

Costas00F
Home user
Member since 2011

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:53 am
Επισεις πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση στο λογισμικο που εχει η κοσνολα?

PhantomDeejay
PRO Infinity
Member since 2007

Senior staff
Inviato Fri 05 Oct 12 @ 5:59 am
Costas00F wrote :
Dj Sadim σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση! Υπαρχει καποιος λογος που δεν μπορω να συνδεσω μονο τον ενισχυτη με τα ηχεια?

Υπάρχει, και αν κάνεις μία γρήγορη αναζήτηση θα δεις οτι το έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο forum γιατί πρέπει να αποφεύγουμε την απευθείας σύνδεση ΚΟΝΣΟΛΑΣ με τελικούς ενισχυτές.
Επιγραμματικά θα σου οτι αποφεύγουμε την απευθείας σύνδεση τελικών ενισχυτών πάνω σε controllers/κάρτες ήχου γιατί η ένταση που βγάζουν ελέγχεται από software και όχι από κάποιο hardware κύκλωμα που είναι λίγο "απίθανο" να "τρελαθεί" ξαφνικά...


djsadim
PRO Infinity
Member since 2006

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 6:02 am
Costas00F wrote :
Επισεις πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση στο λογισμικο που εχει η κοσνολα?

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σου- απαιτήσεις σου, και την τσέπη σου!! ;)

Costas00F wrote :
Dj Sadim σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση! Υπαρχει καποιος λογος που δεν μπορω να συνδεσω μονο τον ενισχυτη με τα ηχεια?

εννοείς να παραλήψεις το μίκτη? ναι μπορείς άλλα καλύτερα να υπαρχή ο μίκτης
edit:
ο γιώργος με πρόλαβε!!!

Costas00F
Home user
Member since 2011

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 6:03 am
Οκ σε ευχαριστω! Να ρωτισω κατι εσενα που εισαι moderator,ειχα παλια προφιλ με αλλο μαιλ και το s/n της κονσολας μου. Τωρα ομως δεν το δεχεται ξανα γιατι χρησιμοποιηθηκε ηδη. Τι μπορω να κανω για να το βαλω ξανα?

PhantomDeejay
PRO Infinity
Member since 2007

Senior staff
Inviato Fri 05 Oct 12 @ 6:05 am
Δοκίμασες να συνδεθείς με το παλιό σου προφίλ; Δεν έχει σημασία αν έχεις άλλο mail τώρα. Αρκεί να θυμάσαι Username και Password

djsadim
PRO Infinity
Member since 2006

Inviato Fri 05 Oct 12 @ 6:10 am
Costas00F wrote :
...εσενα που εισαι moderator,....


Γιώργο τώρα το είδα!!! συγχαρητήρια και καλορίζικος!!!