Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

http://www.djshop.gr/pd/jb-systems-dj-kontrol-3-13031.htm?lang=el&path=236663451 , Γεια σας εχω βρει το κοντρολερ αυτο σε καλη τιμη απο εναν γνωστο μου και σκεφτομαι να το παρω , οποιος ξερει κατι και μπορει να βοηθησει ας μου το πει τωρα πριν προβω στην αγορα του.

ευχαριστω
 

Inviato Tue 11 Mar 14 @ 9:19 am
Θα σου πω την γνωμη μου μιας και εχω τον συγκεκριμενο controller.

Για τα λεφτα του, προσωπικα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο...Τα jogs δεν ειναι και για το τρελο scratching, αλλα την κανουν την (απλη) δουλεια τους. Τα nobs εχουν ωραια αισθηση, οπως και τα faders των 2 καναλιων. Το μονο - που θα μπορουσα να σκεφτω, ειναι η αφη για γρηγορο search του τραγουδιου, μιας και οταν αφηνεις το δαχτυλο απο εκει, παει σε αλλο μερος του τραγουδιου ορισμενες φορες (διορθωστε με αν κανω σε κατι λαθος). Κατα τα αλλα, μια χαρα controller ειναι για τα λεφτα του! (μην ξεχναμε και x2 rca και x2 xlr)
 

Inviato Tue 11 Mar 14 @ 10:49 am
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Παιδιά καλημέρα..! Εφόσον ανοίχτηκε τέτοιο θέμα θα κάνω κι εγω μια ερώτηση. Επειδή σε 2 εβδομάδες περίπου ξεκινάει η διαθεσιμότητα του Pioneer ddj-sz και έχω ψηθεί για την αγορά του, θέλω να ρωτήσω εαν θα είναι συμβατό 100% με το προγραμμα μας και εαν μπορεί το προγραμμα να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του controller π.χ. 2 κάρτες ήχου.
 

Inviato Wed 12 Mar 14 @ 2:42 am
φιλε κασαπα εχει και πολλυ καλη καρτα ηχου 24/192 δεν την βρισκεις ευκολα σε κοντρολερ τετοιας κατηγοριας και δικη τροφοδοσια . ενταξει δεν εχω τρελλες απαιτησεις απλες λειτουργιες μου φτανουν . αυτο που δεν ξερω καθολου ειναι η ποιοτητα κατασκευης του.

ευχαριστω για τις πληροφοριες
 

Inviato Wed 12 Mar 14 @ 3:29 am
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
yamitdm wrote :
Παιδιά καλημέρα..! Εφόσον ανοίχτηκε τέτοιο θέμα θα κάνω κι εγω μια ερώτηση. Επειδή σε 2 εβδομάδες περίπου ξεκινάει η διαθεσιμότητα του Pioneer ddj-sz και έχω ψηθεί για την αγορά του, θέλω να ρωτήσω εαν θα είναι συμβατό 100% με το προγραμμα μας και εαν μπορεί το προγραμμα να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του controller π.χ. 2 κάρτες ήχου.


Xoris na sou exo apantisi edo giati den ksero, autos den einai o sostos tropos na agorazeis enan controller.
-Enthousiazesai kai theoreis dedomeno oti tha doulepesei, giati theleis na doulepsei.
To pao ligo skopima stin psixologia agoras giati blepo oti etsi parormitika leitourgoun poloi.

Min theoreis tipota dedomeno,
Ego tha lega na perimeneis na bgei me to kalo, exoume anthropous edo pou tha sou poun otan erthei ora an kai kata poso htan dynato na ypostirixtei 100% kati pou sxediazetai gia allo software kai pithanon me proprietary / kryfa xaraktiristika (den einai "anoixto biblio" opos isos nomizeis).
Kai auto isxyei gia olous tous controllers mexri na apodeixtei to antitheto kai einai symbouli gia mia sosti agora.
 

Inviato Wed 12 Mar 14 @ 4:07 am
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Ευχαριστώ APOPSIS για τις συμβουλές σου αν και τα γνωρίζω αυτά που μου λες αφού είμαι παθών καθώς περίμενα τουλάχιστον 1 χρόνο μέχρι να δουλέψει σωστά η ddj-t1 που είμαι κάτοχος. Οταν με το καλό κυκλοφορήσει θα σας ενοχλήσω άλλη μια φορά για να σιγουρευτώ για την αγορά μου.
 

Inviato Wed 12 Mar 14 @ 4:32 am
1) Σε δύο εβδομάδες;;; Από που;;; Γιατί επίσημα (εισαγωγή από INTERSYS) από μέσα Απριλίου και βλέπουμε...

2) Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε αυτή την κονσόλα όπως και τόσες άλλες. Σε ποιο βαθμό εξαρτάται από το πόσο "κλειδωμένη" είναι η κονσόλα. Για παράδειγμα σου λέω οτι σε "Other than Serato DJ" mode η κονσόλα δεν σου δίνει επιλογές να δείξεις πληροφορίες στο JOG display.

3) Για τα υπόλοιπα καλό θα ήταν όπως είπε κι ο Apopsis να μην βιάζεσαι. 1700 ευρώ είναι αυτά εν μέσω οικονομικής κρίσης. ΔΕΝ είναι λίγα...
Παίρνεις 2 DDJ-SX και σου περισσεύουν και κάτι ψιλά...
Οπότε μην βιάζεσαι!
 

Inviato Wed 12 Mar 14 @ 11:03 am
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Πάνε περίπου 2 μήνες απο την τελευταία φορά που σας είχα απασχολήσει για την Pioneer ddj sz οπότε τώρα πιστεύω να έχουμε απαντήσεις όσο αφορά την συμβατότητα του controller με το virtualdj και αν εχει ανοιχτό κώδικα όπως εχει η ddj-sx.....
 

Inviato Fri 02 May 14 @ 4:54 am
Υπάρχει επίσημος mapper για την SZ ο οποίος όμως είναι σε στάδιο "beta"

Γενικά ο controller υποστηρίζεται πλήρως αυτή την στιγμή με μόνη εξαίρεση το "On Jog Display" που ακόμα δεν υποστηρίζεται 100%

Αυτά.

Πάντως η Intersys αν σε ενδιάφερει θα ολοκληρώσει την εισαγωγή του controller στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα οπότε θα πρέπει (λογικά) να είναι διαθέσιμος στα καταστήματα από τα μέσα της επόμενης...
 

Inviato Fri 02 May 14 @ 5:59 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)