Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: sync pioneer ddj ergo

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Γεια σας :) λοιπον το προβλημα π θας αναφερω υπηρχε καιρο αλλα λογω απειριας δεν το ειχα καταλαβει


οταν παιζω με virtual dj le version στην pioneer ddi ergo αν πατησω sync γινεται μονο στο δεξι deck ενω στο αριστερο δεν υπαρχει ανταποκριση αν και οταν παταω το sync αναβει χρωμα οτι εχει παει η εντολη ;)

τι μπορει να φταιει ?
τι μπορω να κανω ?

ευχαριστω βαγγελης :)
 

Inviato Sat 15 Mar 14 @ 6:58 am
Πατησε το shift και ταυτοχρονα το sync του αριστερου deck
 

Inviato Sat 15 Mar 14 @ 9:09 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Gia na eksigisoume ti symbainei..xreiazetai prwta ligi thewria...
H Pioneer Ergo einai mia 4 decks konsola, kai to skin pou synodeuei tin LE version einai 4 decks (parolo pou mporei na deiksei mono 2 decks).
Otan to skin einai 2 decks (den symbainei stin LE version), otan patas to sync sti mia pleura, kanei sync me tin alli.
Se 4 decks omws den yparxoun dyo pleures, yparxoun 4. Edw loipon erxetai to MasterDeck. Otan ena deck einai MasterDeck tote ola ta alla synxronizontai me auto. An dld to deck 1 einai MasterDeck tote patwntas to SYNC sta decks 2,3 kai 4, tha synxronistoun me to Deck 1.
To VirtualDJ exei automato tropo pou epilegei to MasterDeck. Me apla logia to MasterDeck einai auto pou paizei pros ta eksw. Mporeis omws na oriseis xeirokinita poio deck theleis na einai to Master.
H Pioneer zitise ton xeirokinito tropo, epomenws me to pou ksekinaei i LE version, to Deck 1 ginetai MasterDeck, gia auto kai den douleuei to SYNC sto Deck 1.
Gia na ksanampei se automato tropo i epilogi tou MasterDeck, xreiazetai na patiseis to MasterDeck mia fora (sto deck pou einai Master ekeini ti stigmi)..apo to skin i tin konsola.
Opws loipon swsta eipe o progoimenos xristis, me to pou ksekinaei i Le version, an patiseis to Masterdeck sto Deck 1 (apo to Skin i me SHIFT+SYNC apo tin Ergo), tote to Masterdeck mpainei ksana se Auto Mode, kai logika den tha exeis thema na xrisimopoiiseis to SYNC me ton tropo pou idi ksereis.

An anavathmiseis tin LE version se Proo Full, tha mporeis na empemveis sto mapper tis Ergo kai na sviseis tin entoli sto ONINIT pou orizei to Masterdeck sto Manual mode (deck 1 masterdeck). Pros to paron omws tha prepei na kaneis to parapanw kathe fora pou ekkineis tin LE version.
 

Inviato Sun 16 Mar 14 @ 4:49 am
ευχαριστω πολυ παιδια το ελυσα το θεμαα και παλι ευχαριστωω :)
 

Inviato Sun 16 Mar 14 @ 4:34 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)