Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα με DJ HERCULES STEEL

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Χρόνια πολλά! Έχω την DJ HERCULES STEEL με το Virtual dj 7, και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν παίζω μουσική και κάνω κάποιο σκρατσάρισμα, μόλις το αφήσω κάνει μια μικρή παύση και μετά συνεχίζει το κομμάτι (όταν βέβαια θέλω να συνεχίσει). Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που διορθώνει αυτό? Ευχαριστώ...
 

Inviato Tue 25 Mar 14 @ 11:17 am
Καμιά απαντησούλα κανείς??
 

Inviato Tue 25 Mar 14 @ 1:17 pm
Πρώτον και κύριον η έκδοση LE που έχεις δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις ρυθμίσεις οπότε και να υπήρχε κάποια ρύθμιση θα ήταν δώρο άδωρο.
Δεύτερον το πόση ώρα "σταματάει" η αναπαραγωγή εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στους drivers της κάρτας ήχου σου. Η Steel δεν έχει κάρτα ήχου ενσωματωμένη οπότε πρέπει να μας πεις ποια κάρτα ήχου χρησιμοποιείς για να δούμε αν μπορείς να βελτιώσεις την συμπεριφορά.

Τέλος όταν θες μετά από scratch να ξαναξεκινήσει ο ήχος τότε καλό θα είναι να σπρώχνεις λίγο το jog προς τα μπροστά την ώρα που παίρνεις το χέρι από πάνω. Κι αυτό γιατί όταν το jog κινείται προς τα πίσω το VirtualDj περιμένει να σταματήσει τελείως η κίνηση πριν αρχίσει το τραγούδι να παίζει κανονικά (backspin)
 

Inviato Tue 25 Mar 14 @ 2:17 pm
Λοιπόν, κάρτα ήχου έχω ενσωματωμένη της μητρικής, όταν κάνω το σκρατσάκι βέβαια σπρώχνω λίγο μπροστά ή και πολύ, αλλά κάνει μια μικρή παύση, και συνεχίζει. Απο το πρόγραμμα Virtual dj όταν το κάνω με το ποντίκι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο με την κονσόλα γίνεται αυτό.
 

Inviato Tue 25 Mar 14 @ 3:16 pm
Πάντως εμένα το μυαλό μου πάει σε κάρτα ήχου. Ίσως θέλει καμιά πολύ καλή! Αν υπάρξει κάποιος τρόπος άλλος, αναμένω... Ευχαριστώ...
 

Inviato Tue 25 Mar 14 @ 4:04 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
από την στιγμή που τα jogs δεν είναι touch sensitivity μην περιμένεις να πετύχεις αξιόλογο scratch!!!
 

Inviato Tue 25 Mar 14 @ 6:14 pm
Ηθελα να αναφέρω κάποιο αποτέλεσμα πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις απο το Virtual το Jog Sensitivity (Scratch), μπορώ να πω ότι σχεδόν διορθώθηκε το πρόβλημα, αλλά ίσα που ακουμπάω το Jog και αυτό κυλάει σαν τρελό το κομμάτι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω σωστά το scratch, δηλαδή να μετακινώ το Jog κάποια χιλιοστά μόνο. Τέλος πάντων, αν υπάρξει κάποια επιπλέων βοήθεια....
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 4:04 am
Θα επαναλάβω οτι επίσημα δεν μπορείς να πειράξεις το Jog Sensitivity... Και επίσης αυτή η ρύθμιση είναι για άλλη "δουλειά" και όχι για αυτό που ζητάς.
Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε σε jogs που δεν έχουν διακόπτη αφής (jog touch) μην περιμένεις να κάνεις σωστό scratch. Το jog πρέπει να σταματήσει τελείως πριν αρχίσει ο ήχος να παίζει πάλι κανονικά καθώς το πρόγραμμα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πότε εσύ σταμάτησες να "κάνεις scratch" και έτσι θεωρεί οτι κάθε κίνηση προέρχεται από εσένα.

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις scratch με controller τότε χρειάζεται να αλλάξεις controller (δηλαδή να πάρεις κάποιον controller που να έχει touch sensitive jogs)
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 4:47 am
Καλά όλα αυτά που λέτε δεν αντιλέγω, αλλά έχω δει βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ιντερνετ με αυτή την κονσολα, και κάνουν παπάδες. Τι λέτε για αυτό? Μήπως είναι κάτι άλλο τελικά? Μήπως έχουν προσθέσει κάτι???
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 5:10 am
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 5:19 am
Το πρώτο βίντεο είναι ένα πολύ κακό μοντάζ. Δεν έχει καμία σχέση ο ήχος με τις κινήσεις του χεριού του... "dj" Με τέτοιο "βίντεο" κι εγώ γίνομαι πρωταθλητής στο DMC χρησιμοποιώντας μόνο το mouse... Μην σου πω οτι κάνω "παπάδες" κοιτώντας μόνο τη οθόνη ;)

Στο δεύτερο βίντεο δεν βλέπω κάτι το "φανταστικό" Μια βασική επίδειξη δυνατοτήτων... Και baby scratching. Αν έχεις παραπάνω lag τότε χρειάζεσαι μια καλύτερη κάρτα ήχου από την ενσωματωμένη κάρτα ήχου του Η/Υ.
Χρειάζεσαι κάρτα ήχου με ASIO drivers και να μπορείς να κατεβάσεις το latency της στον υπολογιστή σου κοντά στα 8ms
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 9:22 am
Δεν έγραψα ότι σε αυτά τα βίντεο κάνουν παπάδες, έγραψα ότι βρήκα 2 βιντεάκια απο τα πολλά που έχω δει, και φυσικά δεν τα έβαλα για να δείτε τι σόι scratching κάνουν, αλλά για να προσέξετε ότι δεν παρουσιάζουν το "πρόβλημα" που ανάφερα στην αρχή. Ίσως αυτά θα έπρεπε να τα γράψω πρίν, για να το καταλάβετε. Τώρα με διαφώτισες περισσότερο μπορώ να πω, και είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου PhantomDeejay, και σε ευχαριστώ πολύ!
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 11:04 am
Και κάτι ακόμα, έχεις να μου προτείνεις κάποια κάρτα ήχου τέτοια?
 

Inviato Wed 26 Mar 14 @ 11:23 am
Native instruments audio2 dj
 

Inviato Thu 27 Mar 14 @ 4:32 am
Ευχαριστώ tsikolis
 

Inviato Thu 27 Mar 14 @ 9:05 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)