Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 (Get) Beta Builds

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Αποφασίσαμε να ανοίξουμε την πρόσβαση στις εκδόσεις beta για οποιονδήποτε θέλει να τις λαμβάνει.

1) Τι είναι μια "beta build" ?

Το VirtualDJ 8 είναι ακόμα ένα πολύ νέο πρόγραμμα που μόλις πρόσφατα εκτέθηκε στην εντατική χρήση εκατομμυρίων χρηστών.
Υπάρχει ακόμα μια μικρή πιθανότητα το πρόγραμμα να κρασάρει ή να δυσλειτουργήσει με ένα συγκεκριμένο skin που δεν έχει δοκιμαστεί, με ένα περίεργο συνδυασμό ενός video driver με ένα αρχείο video, με ένα περίεργο χαρακτήρα στα ID3 tags, ή εν γένει με μερικές πολύ "ιδιαίτερες" καταστάσεις που δεν ήταν δυνατό να δοκιμάσουμε και να ελέγξουμε κατά το αρχικό beta-testing και που θα πρέπει να διορθώσουμε όπως προχωράμε καθώς το VirtualDJ 8 χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Αυτός είναι ο λόγος που κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα μετά την δημοσίευση του VirtualDJ 8 είναι πολύ πιθανό να ενημερώνουμε το πρόγραμμα σχεδόν καθημερινά με στόχο να διορθώνουμε οτι προβλήματα εντοπίζουμε.
Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο κάθε φορά που φτιάχνουμε μια νέα έκδοση (build) χρειάζεται να την ελέγχουμε μεθοδικά πριν την δημοσιεύσουμε στα εκατομμύρια των χρηστών μας. Δεν θα ήταν σωστό να αντικαταστήσουμε μια έκδοση που δουλεύει σωστά με μία νέα έκδοση που έχει ένα νέο bug και αυτή η έκδοση να σας κρεμάσει στην μέση μιας σημαντικής εκδήλωσης.

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε νέα έκδοση (build) παραμένει σε στάδιο "beta" για μία οι δύο ημέρες και ελέγχετε μεθοδικά από την ομάδα beta-testers που διαθέτουμε (και πλέον από οποιονδήποτε άλλο θέλει να την δοκιμάσει), πριν την δημοσιεύσουμε!

2) Γιατί να θέλω να λάβω beta builds ?

Το πλεονέκτημα είναι οτι θα είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάζουν νέες λειτουργίες και αλλαγές πριν από οποιονδήποτε άλλο, και οτι θα λαμβάνετε και διορθώσεις στα διάφορα bugs γρηγορότερα.
Το μειονέκτημα είναι οτι επειδή αυτές οι εκδόσεις είναι καινούργιες και οχι δοκιμασμένες υπάρχει πάντα μια μικρή περίπτωση να περιέχουν νέα bug, και να είναι λιγότερο σταθερές από τις προηγούμενες (παρότι κάνουμε οτι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε αυτό να μην συμβεί).

3) Τι πρέπει να κάνω για να λάβω beta builds ?

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί "My Account" στο πάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε την επιλογή "get beta build" και πατήστε Save.

4) Τι πρέπει να κάνω αν βρω ένα bug σε μία beta build?

Εάν είναι ένα νέο bug, που δημιουργήθηκε στην παρούσα αλλά δεν υπήρχε στην προηγούμενη build τότε παρακαλούμε αναφέρετε το στο Regression-bugs forum.
Εάν είναι ένα κανονικό bug τότε αναφέρετε το στο Regular bugs forum.
 

Inviato Tue 27 May 14 @ 2:45 am
aledjoPRO InfinityMember since 2005
Επιτελους! αυτο επρεπε να ειχε γινει εδω και χρονια...
 

Inviato Tue 27 May 14 @ 11:31 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
υποπτευομαι οτι αυτη η επιλογη ισχυει για experienced user και πανω ε? γιατι εγω δε βλεπω κατι στο my acc αλλα δεν εχω και permission να δω τα δυο forums για τα bugs
 

Inviato Thu 05 Jun 14 @ 2:50 am
Αν πατήσεις "My Account" και κοιτάξεις κάτω αριστερά (ακριβώς πάνω από το Save Button) θα την δεις
 

Inviato Thu 05 Jun 14 @ 3:15 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
παντελής γκαβομαρα... θενκ γιου φαντομ!
 

Inviato Fri 06 Jun 14 @ 3:18 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)