Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: προβλημα με xdj-r1

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλημερα σας παιδια το σημερινο μου προβλημα επικεντρωνετε στην pioneer xdj -r1 και αυτο διοτι υστερα απο πολυ καιρο χρησης της χωρις κανενα μα κανενα προβλημα σε ολες τις λειτουργιες της προχθες ενω επαιζα σταματησαν οι λειτουργιες της (play/pause και ολα τα υπολοιπα buttons που υπαρχουν επανω στην κονσολα)εκτος απο τα headphones που λειτουργουσαν και το master level της,προσπαθησα να παιξω με usb δεν το διαβαζε και αναγκαστηκα να παιζω μεχρι το πρωι με το mouse,την ιδια βραδια αφου τελειωσα απλα εκανα μια επαννεκινηση της r1 και δουλευε κανονικα τσεκαρα τα τα καλωδια ολα ηταν μια χαρα ωσπου μεχρι και σημερα που σας αναφερω το προβλημα το βραδυ σημερα παλι τα ιδια!!!!!

Μηπως εχει να κανει με το τελευταιο update που εκανα εδω και τρεις μερες 7.4.2 απλα ρωταω ισως να μην εχει σχεση αυτο,προσπαθω τωρα και παλι να δω τι γινετε την εχω συνδεσει παιζει κανονικα 2-3 ωρες και μου κανει παλι τα ιδια!!!!!

Περιμενω τη βοηθεια σας,σας ευχαριστω!!!!!!!!
 

Inviato Sun 16 Nov 14 @ 1:52 am
Καλημερα σας και καλη εβδομαδα περιμενω μια απαντηση σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω με τη R1!!!!
 

Inviato Mon 17 Nov 14 @ 1:33 am
escapetoparadis wrote :
προσπαθησα να παιξω με usb δεν το διαβαζε και αναγκαστηκα να παιζω μεχρι το πρωι με το mouse,την ιδια βραδια αφου τελειωσα απλα εκανα μια επαννεκινηση της r1 και δουλευε κανονικα

Αυτό από μόνο του δείχνει οτι κάτι συνέβει στην κονσόλα, και καμία σχέση δεν έχει με το πρόγραμμα και την ενημέρωση που έκανες.
Το πιθανότερο είναι οτι κάποια πτώση τάσης ή κάτι παρόμοιο έκανε την κονσόλα να "κολλήσει"
 

Inviato Mon 17 Nov 14 @ 9:10 am
phantom καλησπερα σε ευχαριστω για την βοηθεια σου οντως μεχρι και τωρα που μιλαμε δεν αντιμετωπισα καποιο αλλο θεμα ισως να παιξε κατι με τα ρευματα θα ηθελα επισης να σε ρωτησω παιζει ρολο ποσο μουσικη εχει ο καθε φακελος μου εννοω πως δεν παιζω με εξωτερικο δισκο τους εχω κουμπωμενους στον υπολογιστη αλλα παιζω με ενα φακελο που εχω τα ειδη που χρειαζομαι γυρω στα 126 GB,η ερωτηση μου ειναι καλυτερα απο τον δισκο η απο τον φακελο του υπολογιστη???
 

Inviato Mon 17 Nov 14 @ 10:48 am
Το πρόβλημα δεν είναι εξωτερικός VS εσωτερικός δίσκος.
Το πρόβλημα είναι πόσα αρχεία έχεις χύμα σε ένα φάκελο...
Για παράδειγμα εγώ έχω γύρω στις 40.000 αρχεία που πιάνουν χώρο 500GB αλλά ο μεγαλύτερος μου φάκελος δεν έχει πάνω από 500 τραγούδια μέσα.
Τώρα αν εσύ έχεις μαζέψει μερικές χιλιάδες αρχεία "χύμα" σε ένα φάκελο σαφώς δημιουργείς καθυστερήσεις στο πρόγραμμα.

Υ.Γ.:
Με αυτές τις 40.000 /500GB παίζω τόσο από εξωτερικό όσο και από εσωτερικό δίσκο. Δεν είδα καμία αισθητή διαφορά στην απόκριση του προγράμματος.
Αλλά όπως σου είπα, είναι άλλο πράγμα να θες να ανακτήσεις πληροφορίες για 500 τραγούδια όταν ανοίγεις ένα φάκελο, και άλλο πράγμα για 5000 ;)
 

Inviato Mon 17 Nov 14 @ 6:43 pm
Καλημερα δεν θα διαφωνησω σ'αυτα που λες οντως η κατασταση των φακελων μου ειναι ολιγον τι χαλι αλλα και παλι βαση των δεδομενων και τον αριθμων που μου δινεις χρησιμοποιω τα ιδια στοιχεια εννοω ουτε συμπληρωνω κομματια στους φακελους μου επιπλεων,126GB /953 φακελοι/23145 αρχεια......

Σε ευχαριστω παντως!!!!!!
 

Inviato Tue 18 Nov 14 @ 1:03 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)