Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: αγορα controller 2

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

ακομα δεν εχω αγορασει controller. εχω την ergo ενος φιλου και εχω βολευτει. ειμαι πολυ ικανοποιημενος πραγματικα με βολευει πολυ αλλα δν μπορω να βρω να την αγορασω πουθενα. τωρα εχω βαλει στο ματι και της traktor x1 mk2 και z1 με τα οποια δεν εχω παιξει αλλα τα εχω δει σε πολλα club απο κοντα και μου αρεσουνε. τι εχετε να πειτε γιαυτα?
 

Inviato Sun 21 Jun 15 @ 5:15 am
Είναι κομμένα και ραμμένα για το Traktor. Υποστηρίζονται από το VirtualDj 8 (και μόνο) για το οποίο όμως ή θα χρειαστείς 2 άδειες PLUS ταυτόχρονα (οπότε οικονομικά δεν νομίζω να σε συμφέρει) ή αναγκαστικά θα πρέπει να πάρεις μια άδεια PRO (είτε Infinity είτε Subscriber)
Σαν Hardware έχουν καλή ποιότητα κατασκευής. Το μόνο κακό είναι η έλλειψη jogs στο X1MK2 που όσο κι αν "αντικαθίστανται" από το touchstrip το θεωρώ σημαντική έλλειψη, ανάλογα και με το είδος μουσικής που παίζεις.
 

Inviato Mon 22 Jun 15 @ 12:54 am
καλημερα phantom τα jogς τα χρησιμοποιω μονο και μονο για να βαζω τα cues...δηλδαφη να προχωραω το κομματι αν θα ειναι εξισου ευκολο και με το τατς θα ειμαι κομπλε!!δν χρειαζονται εξτρα καρτες ηχου εξωτερικες κτλπα?
 

Inviato Mon 22 Jun 15 @ 2:49 am
Η Ζ1 έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Οπότε όχι δεν χρειάζεσαι έξτρα κάρτα ήχου.
 

Inviato Mon 22 Jun 15 @ 4:02 am
απλα σκευτομαι οτι δν νμζω να μπορω να κανω τοδο γρηγορες αλλαγες οσο το ergo με της τρακτορ...κυριως παιζω ελληνικα και αλλαζω 10 ρεφρεν το λεπτο
 

Inviato Mon 22 Jun 15 @ 7:25 am
Δεν βλέπω τι έχει να κάνει αυτό (οτι αλλάζεις γρήγορα κομμάτια) με τον controller. Ούτως ή άλλως για να κάνεις "γρήγορες" αλλαγές πρέπει τα cues είναι προγραμματισμένα από πριν. Οπότε δεν σε επηρεάζει η έλλειψη jogs.
Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι που μπορεί να σε "καθυστερήσει"
 

Inviato Mon 22 Jun 15 @ 8:16 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)