Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορά Virtual dj plus - Page: 1

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

qweaszControlleristMember since 2014
Χαιρετώ την παρέα. Μου χάλασε το παλίο μου controller και πήρα ένα hercules air+ s. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω το virtual dj στα 99 ευρώ (έκδοση plus) για την κονσόλα μου.

Ερωτήσεις:

- Θα αναγνωρίσει κατευθείαν τον κοντρόλερ χωρίς mapping? (γιατί έβαλα από τον ''Θείο'' το 7 και το 8 μόνο και μόνο για να δω αν θα την δουλέψει και δεν την αναγνωρίζει, περαν μόνο ότι την βρίσκει σαν κάρτα ήχου)

- Αν πάθει κάτι αυτός ο κοντρολερ κάποια στιγή και πάρω τον ίδιο πάλι, θα δουλεύει και εκείνος με αυτό το virtual που θα αγοράσω ή θα καταλάβει ότι είναι άλλος και ας είναι ίδιο μοντέλο?

-
 

Inviato Wed 23 Sep 15 @ 11:37 am
qweaszControlleristMember since 2014
Κάποια βοήθεια? :)
 

Inviato Fri 25 Sep 15 @ 2:32 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
H Air+ ypostirizetai episima, dld einai auto pou leme plug n play.
Twra gia tin Air+ S, den mporw na kserw, an auti i "S" einai apla ena retousarisma tis idias konsolas i kapoia ligo diaforetiki.
Epomenws o pio asfalis tropos einai na egkatastiseis tin version 8 apo edw .. http://www.virtualdj.com/download/index.html (kai oxi apo kapoia alli anepisimi pigi) kai na deis an tin anagnwrizei.
An nai, tote proxwras stin agora tis Plus. An oxi tha prepei na perimeneis mexri i Hercules na mas dwsei perissoteres plirofories i tin idia tin konsola , wste na proxwrisoume stin ypostiriksi tis.
 

Inviato Fri 25 Sep 15 @ 6:29 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω.. Πάντως, μετά από ερώτηση στο φορουμ της Hercules, η έκδοση ''s'' αλλάζει μόνο στο design και σε τίποτα άλλο. Ίσως να σημαίνει και silver αυτό το ''s''επειδή η air s και air plus s είναι ασημένιες στο κέντρο ενώ η αντίστοιχες air και air plus είναι μαύρες.
 

Inviato Sat 26 Sep 15 @ 8:56 am
qweaszControlleristMember since 2014
Έχεις δίκιο. Τον βλέπει κανονικά το demo από το λινκ που μου έδωσες.

Kάτι τελεύταιο. Upgrade μετά από την plus σε full θα μπορώ να κάνω?
 

Inviato Sat 26 Sep 15 @ 9:13 am
qweaszControlleristMember since 2014
Κάποια απάντηση αν από την plus μετά μπορείς να κάνεις upgrade?
 

Inviato Tue 29 Sep 15 @ 2:53 am
Όχι. Από την έκδοση PLUS δεν μπορείς να κάνεις upgrade σε PRO. Πληρώνεις ξανά ολόκληρο το ποσό.
 

Inviato Tue 29 Sep 15 @ 10:09 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Εδώ βάση του Ευρωπαικού νόμου, τον άφησαν να κάνει upgrade από plus σε full.. http://virtualdj.com/forums/193233/General_Discussion/Can_you_upgrade_from__Plus_with_Controller__to__infinity_.html Τέλοςπάντων, το βλέπω στην πορεία αν χρειαστεί..

Το θέμα τώρα είναι ότι πάω να πληρώσω με την κάρτα (Πειραιώς Visa) και μου λέει Invalid VAT number. Τί και αν το έγραψα 23, 23%, (23%) πάντα το ίδιο μου βγάζει.. Να συμβαίνει λόγω capital control? Και με paypal δεν με αφήνει (που στο paypal γράφει από μόνο του 23%).

Aν γράψω στο vat ''VAT23'' μου βγάζει το ''VAT number member state prefix mismatch. Please contact your local tax authority for assistance''.

Edit: Τελικά άφησα κενο το vat όπως μου ειπαν να κανω στο live chat και έγινε η συναλλαγή.
 

Inviato Fri 02 Oct 15 @ 1:26 pm
Αμφιβάλλω αν διάβασες το νόμο όμως... Και όχι δεν το έκαναν λόγω νόμου. Ο χρήστης ζήτησε να κάνει αναβάθμιση από PLUS σε PRO σε διάστημα μικρότερο των 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της PLUS (διάστημα κατά το οποίο ισχύει υπό προϋποθέσεις και το δικαίωμα υπαναχώρησης αγοράς) και απλά το Team έδειξε την απαραίτητη ευελιξία. Αν έχεις μια έκδοση PLUS 2-3 μήνες ή και παραπάνω, μην περιμένεις να γίνει δεκτό αίτημα για αναβάθμιση από PLUS σε PRO
 

Inviato Fri 02 Oct 15 @ 5:25 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Ναι, οκ, γιαυτό ρώτησα. :)

όπως και να έχει, τώρα είμαι οκ, δουλεύει μια χαρα αν και όταν πήγα να έχω την audio kontrol 1 σαν κάρτα ήχου και τον air plus μόνο ως controller ήθελε και άλλο licence οπότε θα το δουλεύω με την κάρτα του controller και είμαι οκ.

Ευχαριστώ για τις βοήθειες.
 

Inviato Fri 02 Oct 15 @ 8:18 pm
qweaszControlleristMember since 2014
 

Inviato Fri 02 Oct 15 @ 10:30 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To vlepw dyskolo, logw elleipsis eleutherou xronou.
 

Inviato Sat 03 Oct 15 @ 10:50 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Δεν πειράζει. Ευχαριστώ για την απάντηση.
 

Inviato Sat 03 Oct 15 @ 11:29 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Και κάτι τελευταίο.

Έχω backup όλα τα τραγούδια μου από το λαπτοπ σε έναν εξωτερικό σκληρό.

Αν αλλάξω σκληρό στο λαπτοπ, του περάσω win, του περάσω το virtual και τα κομμάτια από τον εξωτερικό και μετά βάλω το αρχείο v6 από τον φάκελο στα έγγραφα του virtual θα έχω πάλι όλα τα cue points μου?
 

Inviato Mon 05 Oct 15 @ 1:01 pm
Που είναι αποθηκευμένα τα "original" τραγούδια; (Δώσε μας ένα παράδειγμα)
Αν είναι αποθηκευμένα στον φάκελο "Η μουσική μου" ή στην "Επιφάνεια εργασίας" τότε στον καινούργιο υπολογιστή θα πρέπει να σιγουρευτείς οτι θα χρησιμοποιήσεις ΤΟ ΙΔΙΟ όνομα χρήστη με τον παλιό.

Επίσης το VirtualDj 8 δεν χρησιμοποιεί αυτό το αρχείο πια.

Βέβαια για καλό και για κακό εμείς σου προτείνουμε να κάνεις backup ολόκληρο το φάκελο Documents\VirtualDj

Έτσι είναι σίγουρο οτι μετά θα μπορέσεις να έχεις όλα τα cues κτλ ακόμα κι αν κάνεις κάποιο "λάθος" στην πορεία.
 

Inviato Mon 05 Oct 15 @ 1:05 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Είναι διάσπαρτα (και στην επιφάνεια κάποια και στα έγγραφα κάποια άλλα και στον D: κάποια άλλα (έχω χωρίσει τον παρόν σε 2 μέρη c: και d: ).

Το αρχείο Database v6.xml από το virtual dj 6.0.8 που είχα πριν το κράτησα (καθώς και όλο τον φάκελο του virtual από τα έγγραφα) και μόλις έβαλα το 8 plus που πήρα, πέταξα το αρχείο v6 στο φάκελό του στα έγγραφα και είχα πάλι όλα τα cue (έτσι με συμβούλεψαν να κάνω και στο live chat/support).

Eννοείς το ίδιο όνομα χρήστη στα win?
 

Inviato Mon 05 Oct 15 @ 1:33 pm
Ναι, εννοώ το ίδιο όνομα χρήστη καθώς ο φάκελος "Μουσική" για παράδειγμα στην πραγματικότητα είναι ο φάκελος
C:\Users\YOURUSERNAME\Music ενώ η επιφάνεια εργασίας είναι
C:\Users\YOURUSERNAME\Desktop

Βλέπεις λοιπόν οτι διαφορετικό όνομα χρήστη σημαίνει και διαφορετική θέση για τα αρχεία στο δίσκο.

Τώρα για την βάση δεδομένων, το VirtualDj 8 χρησιμοποιεί το αρχείο "database.xml" μέσα στο φάκελο Documents\VirtualDj
Αν αυτό το αρχείο δεν υπάρχει, τότε (και μόνο τότε) θα προσπαθήσει να βρει το αρχείο "VirtualDj Database v6.xml" και αν υπάρχει θα το κάνει μετατροπή από έκδοση 6/7 σε έκδοση 8 (δηλαδή θα φτιάξει το αρχείο database.xml)
Απο αυτό το σημείο και μετά το VirtualDj 8 θα χρησιμοποιεί MONO το αρχείο database.xml
Αυτό σημαίνει οτι αν έχεις παίξει π.χ. 2 εβδομάδες με το VirtualDj 8 και δεν αντιγράψεις το αρχείο database.xml αλλά αντιγράψεις μόνο το αρχείο VirtualDj Database v6.xml θα "χάσεις" όλες τις αλλαγές των τελευταίων 2 εβδομάδων.

Για τον δίσκο D: ενώ στο VirtualDj 6/7 έπρεπε να κάνεις backup το αρχείο VirtualDj Local Database v6.xml στο root του δίσκου, στο VirtualDj 8 χρειάζεται να κάνεις backup τον φάκελο "VirtualDj" στο root του δίσκου.
 

Inviato Mon 05 Oct 15 @ 5:54 pm
qweaszControlleristMember since 2014
Ωραία, σε ευχαριστώ για τις βοήθειες.

Όσον αφορά τα cue, στο 6 μπορούσα με το δεξί κλικ να ορίσω νέα θέση σε ένα cue που το είχα βάλει σε άλλο σημείο και ήταν βολικό, ενώ τώρα στο 8 το δεξί κλίκ σημαίνει κατάργηση του cue και μετά πάλι αριστερό για να το ορίσεις αλλά σου έχει φύγει η στιγμή που θέλεις να βάλεις το cue και πρέπει να γυρίσεις πίσω το κομμάτι για να το βάλεις (ελπίζω να κατάλαβες...). Από τα options μπορώ να ορίσω κάπου το δεξί κλικ στα cue να σημαίνει άμεση μετατόπιση ενός cue από ένα σημείο που το είχα βάλει σε ένα νέο και να γίνεται άμεσα την ώρα που παίζει το κομμάτι και το πατάω?
 

Inviato Tue 06 Oct 15 @ 2:30 pm
Αυτό αλλάζει από το skin και όχι απο κάποια επιλογή.
 

Inviato Wed 07 Oct 15 @ 6:12 am
qweaszControlleristMember since 2014
Άρα στο default δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό και πρέπει να δοκιμάσω κάποιο άλλο σκιν που μπορεί να το κάνει, σωστά? Αν ναι, ξέρεις κάποιο σκιν που να υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή?
 

Inviato Wed 07 Oct 15 @ 11:44 am
53%