Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Virtual Dj & Mac (συνεχής ενηέρωση)

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας φίλοι. Ανοίγω αυτό το νήμα για συνεχή ενημέρωση από όσους χρησιμοποιούν το Virtual Dj σε Mac περιβάλλον με δεδομένα κάποια θέματα που εμφανίστηκαν στα Macerics & Yosemite. Ενδεικτικά αναφέρω τα links που ανέβηκαν τελευταία πάνω στα οποία προέκυψε το συγκεκριμένο (σημαντικό για μένα) πρόβλημα.

http://www.virtualdj.com/forums/204213/Greek_Forum/________________________________________________________________.html
http://www.virtualdj.com/forums/203169/Greek_Forum/_________________________.html?search=yosemite&page=1
http://www.virtualdj.com/forums/204260/Greek_Forum/_______________________________2-3_______________.html

Θα ήθελα να ενημερώνουμε για το πως συμπεριφέρεται σε καθένα μας το Virtual Dj στα El Capitan. Οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το να ενημερώνουμε αν κάποιοι έχουν κάποιο θέμα έτσι ώστε να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
 

Inviato Mon 19 Oct 15 @ 6:15 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Καλημέρα σας. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά αφού και στα El Capitan το πρόβλημα με τη διακοπή για 2-3 δευτερόλεπτα συνεχίζεται. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει χρήστης Mac περιβάλλοντος που να ΜΗΝ έχει αυτό το πρόβλημα.
 

Inviato Sun 25 Oct 15 @ 7:53 am
benicosPRO InfinityMember since 2010
 

Inviato Sun 25 Oct 15 @ 10:45 am
Δεν ξέρω τι διεργασίες έτρεχε το MAC και αν έπαιζε ρόλο ή όχι η αλλαγή της ώρας. Από το βίντεο συμπερένω οτι η κάρτα ήχου του controller έκενε συνεχόμενες αποσυνδέσεις, σαν κάτι είτε να υπερφόρτωνε την θύρα USB ή να υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα ρεύματα του controller ή/και του MAC.
 

Inviato Mon 26 Oct 15 @ 4:49 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Γιώργος. Θεωρώ δεδομένο ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο. Και δε νομίζω να έχει σχέση με το περιβάλλον (Mac). Είναι μεμονομένη περίπτωση και δεν πιστεύω να ξανασυμβεί (το ελπίζω και το εύχομαι)!!
 

Inviato Mon 26 Oct 15 @ 6:28 pm
benicosPRO InfinityMember since 2010
Panta otan paizo musiki den exo ala programata anixta(ayto to kalo to exei o mac)tora sto spiti pou ton evala na paizi mazi me to conroler gia 8 orais den ekane tipota. Gia na to ekane mia fora giati na min to ksanakani?to 8ema eivai na vroume to problema kai na to lisoume.tora ekino to vradi edosa sima apo ton controler se moulti,ayto mpori na exei kapia sxesi?(to multi na evgaze reyma?)

 

Inviato Wed 28 Oct 15 @ 4:51 pm
Με D.I. ή χωρίς;
Γιατί χωρίς D.I. κάνοντας απλά "μετατροπή" των βυσμάτων τότε ή είσαι τυχερός που δεν έκαψες την κάρτα ήχου, ή είσαι τυχερός που κάποιος είχε κλείσει / ξεχάσει να ανοίξει το phantom power στην κονσόλα!
 

Inviato Thu 29 Oct 15 @ 7:07 am
benicosPRO InfinityMember since 2010
Giorgo epaiza gia 8 orais peripou xoris D.I. kai xoris metatropi sta kalodia (canon apo controler sto multi) kai nomizo to phantom einai gia piknotika mikrofona kai prepei na einai klisto,to kako einai na einai anixto kai stelni reyma sto controler!kia malon kati tetio 8a egine.as elpiso oti einai tixeo gegonos.
 

Inviato Fri 30 Oct 15 @ 8:10 pm
Το phantom power είναι τροφοδοσία ρεύματος για πυκνωτικά μικρόφωνα, D.I. και άλλα. Σε πολλές κονσόλες το phantom power ανοιγοκλείνει καθολικά για όλα τα κανάλια και συνήθως είναι μόνιμα ανοιχτό. Ταξιδεύει μέσω συνδέσεων XLR και εφόσον δεν χρησιμοποιείται "αντάπτορας" από XLR σε RCA ή μονοφωνικό καρφί δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα δημιουργείται με τους αντάπτορες γιατί στην ουσία βραχηκυκλώνουν το cold του XLR με την γείωση περνώντας έτσι ρεύμα (και αρκετό στατικό ηλεκτρισμό) στην συνδεδεμένη συσκευή.
 

Inviato Fri 30 Oct 15 @ 9:17 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Τελικά μάλλον η λύση του προβλήματος είναι..να παίζουμε σε windows περιβάλλον..!!
 

Inviato Mon 16 Nov 15 @ 5:10 pm
benicosPRO InfinityMember since 2010
ebales ta win?pia ta 7 h ta 10 sto mac?
 

Inviato Wed 18 Nov 15 @ 2:22 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Τα είχα από πριν (τα 7). Με αυτά έπαιζα παλαιότερα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα!!

Άρα το πρόβημα δεν έχει να κάνει με το laptop (αφού είναι το ίδιο μηχάνημα) αλλά με το περιβάλλον (Mac)..

Συμπέρασμα.....??
 

Inviato Wed 18 Nov 15 @ 8:48 pm
Καλησπέρα,
δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το θέμα εδώ και καιρό και ήθελα να ρωτήσω αν έχει λύσει κανένας τα ροβλήματα που αντιμετώπιζε στο Mac.
 

Inviato Sat 30 Jan 16 @ 7:11 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Τάσο εγώ απελπίστηκα και παίζω σε windows περιβάλλον εδώ και διόμιση μήνες χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα!!
 

Inviato Mon 01 Feb 16 @ 8:58 pm
Εγώ πάλι παίζω εδώ και 2,5 περίπου μήνες με άλλο πρόγραμμα αλλά επειδή έχω στημένα virtual folders χρόνων, αναγκάζομαι κάποιες φορές να παίξω με το Virtual...
Είναι απίστευτο πάντως να μην μπορούν να διορθωθούν κάποια προβλήματα που τραβάνε τόσους μήνες...
 

Inviato Thu 04 Feb 16 @ 12:06 am
fj nsePRO InfinityMember since 2011
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ HERCULES RMX2 AYTO ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ UPDADE ΣΤΟ VDJ 8 .
MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ .
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
 

Inviato Mon 21 Mar 16 @ 10:28 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Αν δε λύσουν το πρόβλημα οι ιθύνοντες δεν πρόκειται να λυθεί από κανέναν άλλο Nikvar. Και παρ'οτι ο Μπάμπης με είπε ισοπεδωτικό κάποια στιγμή (δεν είναι φυσικά έτσι αφού έχω συγχαρεί πολλές φορές τα παιδιά εδώ - Μπάμπη & Γιώργηδες όπως και όλους τους συντελεστές, αφού είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Virtual Dj που θεωρώ το καλύτερο και πληρέστερο music software) επιμένω ότι δεν υφίσταται η ίδια προσήλωση σε Mac περιβάλλον με Windows. Θεωρώ αδύνατο να μη μπορούν να βρουν τι φταίει και έχουν το ίδιο πρόβλημα τόσοι πολλοί χρήστες..!! Τι θα πει θέμα στησίματος? Έχω έχω στήσει 5 υπολογιστές και σε windows περιβάλλον δεν υπήρξε ούτε ένα πρόβλημα επί μήνες! Γιατί σε Mac περιβάλλον (με το ίδιο στήσιμο) υπάρχει το (..αιωνίως άλυτο) πρόβλημα..??
 

Inviato Mon 21 Mar 16 @ 11:10 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Άσε που πιστεύω ότι ΟΛΟΙ οι χρήστες Mac έχουν πρόβλημα. Θα ήθελα όποιος παίζει σε Mac περιβάλλον να αναφέρει ότι δεν έχει ούτε ένα θέμα.....

Εγώ λέω ότι σε WINDOWS και σε 5 υπολογιστές δεν έχω ούτε ένα θέμα εδώ και 8 μήνες!!!!!
 

Inviato Mon 21 Mar 16 @ 11:14 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)