Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Από που κατεβάζεις τις νέες και παλιές εκδόσεις 8 / 81 πλέον;

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Hello,
μέχρι πρόσφατα (πριν κάνα δίμηνο το είδα τελευταία φορά) μπορούσα να κατεβάσω τις beta και stable εκδόσεις του virtualdj από το forum.
Επειδή δουλεύω σε laptop με windows xp (δεν πρόκειτε να αλλάξει σύντομα αυτό) που έχει κάρτα γραφικών x3100, αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ unofficial drivers στην κάρτα γραφικών για να κάνω την δουλειά μου. Έτσι μου είναι απαραίτητο να κατεβάζω τις διάφορες beta και να πειραματίζομαι συνεχώς ποιά μου δουλευει καλύτερα (Είναι συγκεκριμένες εκδόσεις που μου δουλευουν καλύτερα ή όχι).
Τώρα δεν βρίσκω πουθενά που είναι αυτές οι εκδόσεις και επίσης μου βγάζει εκεί στις επιλογές ένα "You don't have access yet to any Reserved forums. Participate in the general forums to raise your level, and you will unlock new forums."
Από που τις κατεβάζεις τις εκδόσεις πλέον;
 

Inviato Fri 20 Nov 15 @ 12:44 am
Οι beta εκδόσεις πλέον αποτελούν παρελθόν. Υπάρχει ακόμα τρόπος να κατεβάσεις συγκεκριμένη build αλλά κι αυτό σύντομα θα σταματήσει.
Σε μερικές μέρες θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες η έκδοση 8.1 και από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχουν public betas.

Ξέρω οτι δεν είναι η απάντηση που θες να ακούσεις αλλά μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις επιτέλους τα XP. Πέρα απ το γεγονός ότι πλέον ούτε η Microsoft δεν τα υποστηρίζει, μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι τα Windows 7 τρέχουν καλύτερα απ τα XP ακόμα και σε παλιούς υπολογιστές σχεδιασμένους για XP.

Πέρα όμως από την επιλογή του λειτουργικού, το να χρησιμοποιείς πειραματικούς drivers και ειδικά για την κάρτα γραφικών αυξάνει την αβεβαιότητα της αστάθειας του υπολογιστή σου κατακόρυφα.
 

Inviato Fri 20 Nov 15 @ 1:07 am
Οταν μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα (που τότε είχα αναφέρει), δοκίμασα τα 7 και κατάφερα να βάλω και 8.1.
Οι επίσημοι drivers για X3100 είναι τραγικοί, χειρότερα από τα XP δούλευε.
Βρήκα λύση (μετά από αρκετό ψάξιμο και πειραματισμό) με πειραγμένο driver για Χ3100 κάρτες που προσθέτει share memory στα windows XP. Και πάτσαρα τα XP να φαίνονται POS και παίρνουν κανονικά updates μέχρι το 2019. Έκτοτε, όλα καλά.
Είχα βρει και μια άλλη λύση: Eίχα μετατρέψει το laptop μου σε Hackintosh και δούλευε άψογα με την - τότε - Apple έκδοση του προγράμματος. Αλλά με την Apple δεν τα πήγαινα ποτέ καλά και δεν το κράτησα ως λύση.

Έχω κρατήσει τις περισσότερες beta του virtualdj, έτσι αν πλέον δεν υπάρχουν άλλες beta, μικρό το "κακό" προσωπικά. Αλλά πιστεύω το να μπορείς να επιστρέφεις σε προηγούμενη έκδοση είναι απαραίτητο να υπάρχει ως επιλογή
 

Inviato Fri 20 Nov 15 @ 1:45 am
 

Inviato Fri 20 Nov 15 @ 9:09 am
Ευχαριστώ!
 

Inviato Fri 20 Nov 15 @ 12:33 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)