Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αλλαγή χρώματος σε γραμμές POI

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την συμβολή και την προσπάθεια όλων...

Διαθέτω την πλέον πρόσφατη έκδοση (VDJ 8.1), η οποία και παρέχει την δυνατότητα αλλαγής χρώματος POI. Με την βασική διαφορά ότι η αλλαγή χρώματος δεν επηρεάζει το χρώμα της "κάθετης γραμμής" πάνω στην κυματομορφή του κομματιού, παρά μόνο τον κύκλο, ο οποίος περιέχει τον αριθμό του Cue. Κατά συνέπεια, εάν επιλεχθεί το POI ως marker only, δεν υφίσταται καμία απολύτως διαφορά.

Το ερώτημα είναι εάν κάνω κάποιο λάθος εγώ ή δεν υποστηρίζεται από το skin (SilverSleek2 - build 18) που χρησιμοποιώ ή δεν υποστηρίζεται γενικότερα η αλλαγή χρώματος των κάθετων γραμμών.

Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη...
 

Inviato Wed 17 Feb 16 @ 8:51 pm
Δεν υποστηρίζεται γενικότερα. Το SilverSleek χρησιμοποιεί στην ουσία ένα hack για να δείξει τα χρώματα των POI's και στην πραγματικότητα οι κύκλοι δείχνουν μόνο τα χρώματα των hot_cues. Όλα τα άλλα POI's αγνοούνται.
 

Inviato Wed 17 Feb 16 @ 9:47 pm
Phantom ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Κρίμα, πάντως, γιατί θεωρώ ότι θα ήταν κάτι το άκρως λειτουργικό. Όταν κάποια κομμάτια δεν πολυ-παίζονται, το να "μαρκάρεις" (με διαφορετικό χρώμα) για να θυμάσαι κάποιες "πόρτες" μίξης - αλλαγής, δεν θα ήταν άσχημο...
 

Inviato Thu 18 Feb 16 @ 6:50 am
Για την ώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις hot cues.
Ο πλήρης χρωματισμός των POI's και η εμφάνιση των χρωμάτων στις κυματομορφές είναι κάτι που θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον. ;)
 

Inviato Thu 18 Feb 16 @ 8:33 am
Αυτό θα ήταν όντως ευχής έργο! Και μακάρι (σε μελλοντική έκδοση) να υπάρχει παραμετροποίηση ως προς τα χρώματα και σε άλλα σημεία, όπως π.χ. στα "αστεράκια" του Rating, στις κυματομορφές, κ.τ.λ.
 

Inviato Thu 18 Feb 16 @ 12:29 pm
Στις κυματομορφές υπάρχει ήδη η δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων και εξαρτάται από το skin. Τα αστεράκια του rating στον browser παίρνουν το χρώμα της γραμμής του browser ενώ στο deck είναι και πάλι θέμα skin
 

Inviato Thu 18 Feb 16 @ 1:07 pm
PhantomDeejay wrote :
Για την ώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις hot cues.
Ο πλήρης χρωματισμός των POI's και η εμφάνιση των χρωμάτων στις κυματομορφές είναι κάτι που θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον. ;)


Phantom, έχεις υπόψη σου εάν και πότε θα αναβαθμίσεις το SilverSleek2, ώστε να εμφανίζει τις κάθετες γραμμές των POI (και ίσως και την ονομασία) με τα επιλεγμένα χρώματα χρήστη???

 

Inviato Fri 18 Mar 16 @ 7:40 am
Δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες... :P
Εννοούσα οτι θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα (και όχι από το skin)
 

Inviato Fri 18 Mar 16 @ 7:44 am
:-(
 

Inviato Fri 18 Mar 16 @ 8:03 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)