Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Τρεμοπαιγμα οθονης

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλη μερα και καλη εβδομαδα. Το Σαββατο επαιξα με καινουριο laptop και ενω ολα πηγαν μια χαρα και ο επεξεργαστης κυμαινοταν παντα σε πολύ χαμηλα επιπεδα παρατηρησα ενα ανεπαισθητο τρεμοπαιγμα της οθονης ( Σαν να ανοιγοκλεινε σε κλασματα δευτερολεπτου) το οποιο μου το εκανε μολις 2 φορες ολες τη βραδια την ωρα που πατησα pitch_reset στην κονσολα.... Δεν ειναι τιποτα τρομερο αλλα θα ηθελα να ξερω τι μπορει να το προκαλεσε και αν μπορει να επηρεασει και τον ηχο μελλοντικα ή αφορα μονο γραφικα
 

Inviato Mon 08 Aug 16 @ 9:42 am
Πολλές μοντέρνες οθόνες laptop έχουν αισθητήρες για να αλλάζουν την φωτεινότητα τους ανάλογα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος.
Αν η δική σου οθόνη έχει τέτοιους αισθητήρες / δυνατότητα τότε απενεργοποίησε την.
Επίσης αν η κάρτα γραφικών του laptop είναι intelHD τότε στο πάνελ της ενεργοποίησε τις μέγιστες επιδόσεις.
Γενικά το πρόβλημα αυτό είναι ανεξάρτητο του VirtualDj και δεν πρέπει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Το γεγονός οτι το έκανε όταν πάτησες pitch_reset είναι κατά 99,9% σύμπτωση. Κάνω pitch_reset συνέχεια κάθε βραδιά που παίζω και θα το είχα παρατηρήσει αν υπήρχε πρόβλημα με την εντολή.
 

Inviato Mon 08 Aug 16 @ 12:03 pm
Η καρτα γραφικων ειναι αυτονομη. Pitch reset κανω και γω συνεχεια αλλα δυο απο αυτες τις φορες μου εκανε αυτο... Anyway θα το παρακολουθησω και βλεπουμε
 

Inviato Mon 08 Aug 16 @ 8:00 pm
Λοιπόν μετα απο ένα μήνα και κάτι το θεματάκι αυτό εξακολουθει να υφίσταται. Σίγουρα δεν είναι θέμα του vdj και δεν εχει να κάνει με το προγραμμα αλλα επειδή το κάνει μόνο στο vdj κι επειδή εδώ υπάρχουν συνάδελφοι που κατέχουν αρκετά τα θέματα των υπολογιστών ζήτω τη βοήθεια σας που να εστιάσω το ψάξιμο. Το κάνει μια-δυο, τρεις φορές το πολύ τη βραδιά συνήθως μετα απο σχετική αδράνεια και πάντα πειράζοντας τα pitch fader ή το pitch reset. Η κάρτα γραφικών είναι ανεξάρτητη και αισθητήρα για φωτεινότητα δεν νομίζω οτι εχει.
 

Inviato Mon 12 Sep 16 @ 2:50 pm
Μήπως παίζει κατι με τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης; frame rate ή οτιδήποτε σχετικό;
 

Inviato Mon 26 Sep 16 @ 7:54 pm
Δεν βλέπω το λόγο που να στο κάνει αυτό και μάλιστα μόνο με συγκεκριμένα actions.
Δοκίμασε αν θες να αλλάξεις το skinFPS
Εγώ το βάζω στο 60, όσο είναι και η συχνότητα της οθόνης μου, αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα. Παλιά συνήθεια είναι... :P
 

Inviato Mon 26 Sep 16 @ 8:49 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)