Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: YouTub

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλησπέρα σε όλους
Πριν από λίγες μέρες επέλεξα να παίξω live στο you tub μέσα από το Virtual DJ , και αυτό στην ουσία το έκανα για δοκιμή !!
Αυτή η επιλογή για το YouTube , Facebook ,και άλλες(Live) εμφανίστηκαν μετα την αναβάθμιση του software , η συνολική εικόνα του YouTube live ήταν πολύ καλή .
Το θέμα είναι ότι μετα από λίγο μου έκαναν αναφορά όλες οι δισκογραφικές εταιρίες και όποιος τυχόν ήταν μέσα !!
Θα μου πείτε μα καλά δεν γνώριζες ότι απαγορεύεται η αναπαραγωγή , δεν το σκέφτηκα για να πω την αλήθεια
Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής , αφού απαγορεύεται αυστηρά η μουσική αναπαραγωγή οποιουδήποτε μουσικού κομματιού ,τότε για ποιο λόγο προστέθηκε το live σε You Tub Facebook κ.τ.λ
 

Inviato Wed 18 Jul 18 @ 8:24 pm
Κάθε πλατφόρμα έχει τις δικές τις πολιτικές για το streaming.
Στο YouTube στο 90% των περιπτώσεων το streaming μουσικής δεν προκαλεί προβλήματα στο αρχείο που ανέβασες.
Φυσικά το πιθανότερο είναι να γίνει flag το streaming και να εμφανίζονται διαφημίσεις (για να βγάλουν οι δισκογραφικές τα κέρδη τους), αλλά ως εκεί (και συνήθως αυτό λένε και οι ειδοποιήσεις που λαμβάνεις)
Βέβαια υπάρχει και ένα 10% των περιπτώσεων που εξ' αιτίας ενός κομματιού μπορεί να γίνει mute ολόκληρο το αρχείο. Ούτε αυτό είναι κάτι καινούργιο.
Στο Facebook αυτή τη στιγμή το ψαλίδι είναι πολύ πιο έντονο από το YouTube αλλά το Facebook έχει ανακοινώσει οτι έχει έρθει σε συμφωνία με τις δισκογραφικές ώστε να επιτρέπεται background music στο streaming και οτι αυτή η πολιτική θα αρχίσει να εφαρμόζεται σταδιακά σε όλο το κόσμο.
Από εκεί και πέρα η δυνατότητα streaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε και πριν, αλλά όχι απ' ευθείας. Αντί λοιπόν να τραβάς με το κινητό την οθόνη του υπολογιστή σου και να κάνεις έτσι streaming το πρόγραμμα σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις απ' ευθείας.

Και κάτι τελευταίο:
Θα έχεις δει χιλιάδες "Mixtapes" στο YouTube που παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Το "κόλπο" είναι απλά να αποφύγεις εκείνα τα τραγούδια που οι κάτοχοι των πνευματικών τους δικαιωμάτων αναγκάζουν το YouTube να κάνει mute ολόκληρο το κλιπ.
 

Inviato Thu 19 Jul 18 @ 9:58 am
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και για τις πληροφορίες
Ήθελα να συμπληρώσω ότι οι προγραμματιστές έχουν κάνει θαύματα με το πρόγραμμα , , είναι απλά καταπληκτικό και εύκολο στην χρήση του
Έχω δει πολλά mixtapes στο YouTube χωρίς να έχουν παρέμβαση , από κανένα και μου έκανε εντύπωση και μένα
Απλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια κομμάτια δεν θα ενεργοποιήσουν τους ανθρώπους των εταιριών , και έτσι δεν θα το επαναλαμβάνω στο YouTube
Και τέλος να σου πω στην εποχή του 80 οι δισκογραφικές εταιρίες που τώρα έχουν θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα για την μουσική , εμάς τους τότε ραδιοερασιτέχνες μας έδιναν δωρεάν δίσκους για να παίζουμε και μας παρακαλούσαν να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τους δίσκους για να γίνουν γνωστοί οι εκάστοτε καλλιτέχνες
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
 

Inviato Thu 19 Jul 18 @ 7:30 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)