Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Virtual DJ - Broadcast . Αδυναμία Σύνδεσης

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Παιδια καλησπερα . Εχω ενα προβλημα οπου δεν εχω δει να αναφερεται στα forums , oπου εδω και πολλους μηνες δεν μπορω να το λυσω , αλλα να δωσω και καποια πιθανη εξηγηση . Απο την κυκλοφορια της εκδοσης 8.3 ( 2018 ) και μετα , Οπου προστεθηκε η δυνατοτητα του live streaming broadcast μεσω facebook , αλλα και αλλων κοινωνικων δικτυων , δεν εχω καταφερει ποτε να μεταδωσω μεσω facebook . Καποιες λιγες φορες στο παρελθον ειχε ξεκινησει για λιγο η μεταδοση αλλα δεν το σηκωνε και ειχε συνεχως διακοπες . Σε προσφατες δοκιμες οπου το ξαναπροσπαθησα δεν ξεκιναει καθολου . Εννοειται οτι βαζω σωστα τις διευθυνσεις και το streaming key , και ενω φαινομενικα συνδεεται , πρακτικα δεν λειτουργει . Μετα απο λιγη ωρα στην ενοτητα των ρυθμισεων της ζωντανης μεταδοσης , μου βγαζει το μηνυμα οτι το bit rate ειναι πολυ υψηλο και να χαμηλωσω το ρυθμο μεταδοσης , ομως το εχω στο low και δεν υπαρχει επιλογη για χαμηλοτερο . Στις γενικες ρυθμισεις βεβαια υπαρχει καποια επιλογη για custom bit rate , ομως δεν γνωριζω ποσο πρεπει να το βαλω , εαν τελικα το προβλημα οφειλεται εκει . Στη δε σελιδα του facebook live βγαζει συνεχομενα σφαλματα , Που σημαινει οτι συνδεεται , δεν μπορει ομως μαλλον να το σηκωσει .
Ενα επιπροσθετο προβλημα ακομα ειναι οτι και οταν προσπαθω να μεταδωσω ηχο μεσω της σελιδας του virtual dj https://www.virtualdj.com/user/djohngl/broadcast.html
Επισης αυτο δεν λειτουργει παροτι φαινομενικα δειχνει οτι εχω συνδεθει . Εκει που δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και ολα λειτουργουν κανονικα , ειναι οταν μεταδιδω μεσω του δικου μου shoutcast radio server . Σημειωτεων οτι επειδη χρησιμοποιω και το obs studio για μεταδοσεις , ως εξειδικευμενο προγραμμα στον τομεα του , δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα στις μεταδοσεις μου . Πραγμα που λογικα σημαινει οτι μαλλον το προβλημα βρισκεται ειτε στο ιδιο το προγραμμα το virtual dj , ειτε στις ρυθμισεις του . Εαν Γνωριζει Καποιος Κατι Περεταιρω , Θα Το Εκτιμουσα Ιδιαιτερως .

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την πολυλογια μου .
 

Inviato Mon 06 May 19 @ 5:20 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To Facebook πρόσφατα έκανε κάποιες αλλαγές (νομίζω πριν 1-2 μήνες). και αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό το live streaming. Το γνωρίζουμε, το κοιτάμε και θα διορθωθεί σε επόμενο update.
Όσον αφορά τις δυσκολίες που ειχες στο παρελθόν (και που ίσως εξακολουθήσεις να έχεις μετα την διόρθωση που θα έρθει), έχει να κάνει κυρίως με 2 λόγους. 1) Την πιθανή χαμηλή ταχύτητα upload , 2)το μπλοκάρισμα αρκετών τραγουδιών λόγω δικαιωμάτων χρήσης, το οποία είναι αποκλειστική ευθήνη του FB και ελπίζουμε στο μέλλον να βελτιωθεί
 

Inviato Tue 07 May 19 @ 4:59 pm
Ευχαριστω για την απαντηση !!

Ο πρωτος λογος του upload δεν δικαιολογειται τη στιγμη κατα την οποια εκπεμπω κανονικα με το obs studio ( open broadcast software ) χωρις σημαντικα προβληματα . Οσο για το δευτερο λογο περι δικαιωματων , πρωτον δεν καταφερα ποτε να εκπεμψω ουτως ωστε να αναγνωρισει πνευματικα δικαιωματα , και δευτερον τα κομματια κυριως που χρησιμοποιω ειναι χορευτικες ανεξαρτητες παραγωγες που σπανια εμπιπτουν στο νομο περι πνευματικων δικαιωματων .
 

Inviato Tue 07 May 19 @ 11:04 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)