Καλησπέρα. Εχω σοβαρό θέμα με το πρόγραμμα μου κλείνει από χθες μες το βράδυ συνέχεια χωρίς καμία προειδοποίηση. Τις δυο φορές μ άνοιξε σαν δεύτερο πρόγραμμα μετά όταν πήγα να το ανοίξω. Το ένα πάνω στο άλλο. Μου έβγαλε αφού το άνοιξα για τα stems και καλά ότι δεν τα σηκώνει το πισι μου και να ρίξει ποιότητα ή να τα κλείσω. Να σημειώσω ότι παίζω με MacBook Pro m2 εδώ και 2 χρόνια δεν είχα ποτέ θέμα με τα στεμς. Πάντα παίζω full ποιότητα και ποτέ αποθηκευμένα. Μου το έκανε σε δύο διαφορετικές κονσόλες. Έχουμε ιδέα τι μπορεί να είναι; Τελευταίο λογισμικό σε iOS και virtual. Χθες το βράδυ μ έκλεισε τρεις φορές.
Inviato 4 days ago @ 11:55 am
Το πρόβλημα ξεκινά από ένα συγκεκριμένο αρχείο που έχει πρόβλημα στον υπολογιστή σου.
Το πρόβλημα θα φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση Early Access.
Μέχρι τότε άνοιξε τον φάκελο του VirtualDJ και σβήσε τα αρχεία cache.db μέσα από τον φάκελο cache
Το πρόβλημα θα φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση Early Access.
Μέχρι τότε άνοιξε τον φάκελο του VirtualDJ και σβήσε τα αρχεία cache.db μέσα από τον φάκελο cache
Inviato 2 days ago @ 7:54 am
έσβησα στον εξωτερικό αυτά που είπες δούλεψα ένα βράδυ. φάνηκε οκ. υπάρχουν κι αλλού? έχω γάμο το Σάββατο και θέλω να πάω όσο πιο οκ γίνεται.
ευχαριστώ για την απάντηση σου
ευχαριστώ για την απάντηση σου
Inviato 7 hours ago
to build 8678 το φτιαχνει? εχω τρομαξει πια με τα update
Inviato 7 hours ago
Ναι. Η σημερινή ενημέρωση έχει και την διόρθωση για το πρόβλημα σου.
Inviato 7 hours ago
ευχαριστώ φίλε! καλή συνέχεια!
Inviato 7 hours ago