καλημερα στην παρεα
στην χθεσινοβραδυνη εκδηλωση ο εξωτερικος σκληρος ξαφνικα αρχισε τις αποσυνδεσεις
( τελικα ευθυνοταν η θυρα usb την οποια και αλλαξα και βγηκε η βραδια ) και καποια στιγμη βγαζει το προγραμμα οτι εχω broken database στον συγκεκριμμενο τομο και αν θελω επιδιορθωση
φυσικα πατησα ναι και ολα οκ ομως
ειδα οτι η νεα database που δημιουργηθηκε εχει 219,000 κβ ενω η broken 231,000
αυτο σημαινει οτι εχω χασει κατι?
σεν βλεπω κατι σαν πρωτη ματια αλλα δεν θελω να το μαθω με τον σκληρο τροπο ( πανω στην εκδηλωση )
επισης ξερουμε αν η θυρα επισκευαζεται?
ευχαριστω
στην χθεσινοβραδυνη εκδηλωση ο εξωτερικος σκληρος ξαφνικα αρχισε τις αποσυνδεσεις
( τελικα ευθυνοταν η θυρα usb την οποια και αλλαξα και βγηκε η βραδια ) και καποια στιγμη βγαζει το προγραμμα οτι εχω broken database στον συγκεκριμμενο τομο και αν θελω επιδιορθωση
φυσικα πατησα ναι και ολα οκ ομως
σεν βλεπω κατι σαν πρωτη ματια αλλα δεν θελω να το μαθω με τον σκληρο τροπο ( πανω στην εκδηλωση )
επισης ξερουμε αν η θυρα επισκευαζεται?
ευχαριστω
Inviato 2 days ago @ 7:14 am
kokkinoskoufitsos wrote :
Και ναι και όχι.
Η νέα database που προέκυψε από την επιδιόρθωση είναι "συμπιεσμένη" (ή για να το πω σωστά δεν έχει καθόλου free space headroom)
Οπότε είναι λογικό οτι βλέπεις μικρότερο μέγεθος.
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν έχασες και κάτι.
Τα καλά νέα είναι οτι ΑΝ έχασες κάτι αυτό θα αφορά τις πληροφορίες πολύ λίγων τραγουδιών (από κανένα μέχρι 100 ας πούμε) οπότε το κακό είναι μικρό.
Τέλος για το αν επισκευάζεται η USB εξαρτάται από την βλάβη και την μάρκα/μοντέλο του laptop.
Καλύτερα να ρωτήσεις σε κατάστημα επισκευής Η/Υ δίνοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.
Inviato 2 days ago @ 2:28 pm
ευχαριστω γιωργο
εψαξα ολες τις λιστες μου και δεν ειδα κατι να λειπει λογικα ειμαστε καλα
για το λάπτοπ χ.......α
εψαξα ολες τις λιστες μου και δεν ειδα κατι να λειπει λογικα ειμαστε καλα
για το λάπτοπ χ.......α
Inviato yesterday @ 11:26 am