καλησπερα στην ομαδα
εχει καποιος να προτεινει λαπτοπ με χαμηλο latency
να μην κοκκινιζει το latencymon ?
ψαχνω για νεο λαπτοπ και εχω παρατηρησει οτι ακομα και νεα λαπτοπ
εχουν μεγαλα θεματα σε αυτον τον τομεα
κατανοω οτι με ρυθμιση και λιγο πειραγμα αυτο διορθωνεται ( ισως )
αλλα οταν παιρνεις νεο μηχανημα και διαθετεις ενα ποσο ( μικρο μεγαλο δεν εχει τοση σημασια )
περιμενεις να μην εχεις τετοια θεματα
και κατι που μου εκανε εντυπωση
στο βασικο μου λαπτοπ οταν το πηρα προν 2-3 χρονια ( αφου ειχα πεταξει ενα νεο msi λογω latensy ) πηρα λοιπον ενα λαπτοπ δεν σκευτηκα ποτε να του κανω ελενχο μιας και δεν ειχα θεματα ποτε και ολα οκ
σημερα κανω εναν ελενχο και στο latencymon ολα μα ολα κατακοκκινα
(χωρις ομως να εχω προβληματα στην μουσικη κοψιματα σπασιματα κρακαρισματα ποτε )
για πλακα κανω ελενχο σε ενα παλιο δεκαετιας λαπτοπ hp που το εχω μονο για κατεβαστηρι
και καταπρασινα ολα στο latensymon
ισως τα νεα λαπτοπ σιγουρα πιο πολυπλοκα απο τα παλιοτερα με δυο καρτες κλπ ολη αυτη η πολυπλοκοτητα ( να το πω ετσι ) δημιουργει προβληματα
και επανερχομαι μετα το σεντονακι ξερουμε καποιο σιγουρακι να παρουμε?
εχει καποιος να προτεινει λαπτοπ με χαμηλο latency
να μην κοκκινιζει το latencymon ?
ψαχνω για νεο λαπτοπ και εχω παρατηρησει οτι ακομα και νεα λαπτοπ
εχουν μεγαλα θεματα σε αυτον τον τομεα
κατανοω οτι με ρυθμιση και λιγο πειραγμα αυτο διορθωνεται ( ισως )
αλλα οταν παιρνεις νεο μηχανημα και διαθετεις ενα ποσο ( μικρο μεγαλο δεν εχει τοση σημασια )
περιμενεις να μην εχεις τετοια θεματα
και κατι που μου εκανε εντυπωση
στο βασικο μου λαπτοπ οταν το πηρα προν 2-3 χρονια ( αφου ειχα πεταξει ενα νεο msi λογω latensy ) πηρα λοιπον ενα λαπτοπ δεν σκευτηκα ποτε να του κανω ελενχο μιας και δεν ειχα θεματα ποτε και ολα οκ
σημερα κανω εναν ελενχο και στο latencymon ολα μα ολα κατακοκκινα
(χωρις ομως να εχω προβληματα στην μουσικη κοψιματα σπασιματα κρακαρισματα ποτε )
για πλακα κανω ελενχο σε ενα παλιο δεκαετιας λαπτοπ hp που το εχω μονο για κατεβαστηρι
και καταπρασινα ολα στο latensymon
ισως τα νεα λαπτοπ σιγουρα πιο πολυπλοκα απο τα παλιοτερα με δυο καρτες κλπ ολη αυτη η πολυπλοκοτητα ( να το πω ετσι ) δημιουργει προβληματα
και επανερχομαι μετα το σεντονακι ξερουμε καποιο σιγουρακι να παρουμε?
Inviato 5 hours ago