Accesso rapido:  

Forum: Dutch Forum

Topic: Behringer B-Control Deejay BCD2000 - Animo voor grote inkoop? - Page: 1

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

Ben nu reeds 2 dagen verliefd op dit apparaat.


<img src="http://www.xs4all.nl/~jfvw/BCD2000.jpg" width="500" height="374">

Is naar mijn mening beter van uiterlijk dan dj hercules mixing console + meer mogelijkheden..

Info:

http://forum.clubcharts.nl/topic/42701/1/20
http://www.behringer.com/BCD2000/index.cfm?lang=ENG

Filmpjus!

http://video.google.nl/videoplay?docid=8920096200963358238&q=behringer
http://www.youtube.com/watch?v=ZHb8vfoVlj4
http://www.youtube.com/watch?v=4xZlGboxQG0

Dus ik vroeg mezelf af.. zijn er nog meer emnsen geinterreseerd om dit appartaat aan te schaffen want ik ben van plan een inkoopaktie te gaan houden:

http://www.inkoopacties.net/topic/9hdhv9jp

Kijken of er wat korting hier en daar valt te regelen als we er 50 tergelijketijd aanschaffen :)




 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 4:01 am
Heeft weinig zin, Behringer verkoopt uitsluitend via hun dealer kanaal en de marges zijn al minimaal. Daarnaast zijn ze momenteel vrijwel niet te krijgen..

Winkelprijs rond de 175 euro
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 5:11 am
ow jawel hoor...

en voor veel minder dan 170 ook :)
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 3:38 pm
Ey IK HOOP DAT IEMAND MIJ KAN HELPEN!!
iK HEB DIT ding gister gekocht. Opzich ziet hij er vet uit. Ik speel al een tijdje virual dj op me laptop. Het fijne is dat dit aparaat de muziek kanalen split, dat kan mijn laptop niet.
1 probleem! De software die ik erbij heb gekregen (dus het dj programma om je plaatjes te draaien) is echt drama. De platen schieten hele tijd van elkaar af en moet je weer op een knop drukken om te gelijk te krijgen. Ik vind virtual DJ dan ook een veel leuker programme om mee te spelen en wat makkelijker kwa gebruik.

Mijn vraag is of je met deze mengpaneel virtual dj kan benienen. Zo ja hoe dan? Ik heb zitten puzzelen maar lukt me niet. Ik hoop dat iemand me kan helpen, anders breng ik hem maandag terug na winkel, omdat ik er niet fijn mee kan draaien. Nogmaals de mengpaneel zelf wel, maar het programme om mp3' tjes te spelen schiet te kort!!

Gr Dj Armani
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 6:50 pm
Begin eens met het serienummer van VDJ in je profiel invoeren zodat we weten dat je een gekochte versie gebruikt en geen warez..
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 8:12 pm
waar moet ik dat precies doen?
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 8:31 pm
(.... zodat we weten dat je een gekochte versie gebruikt en geen warez..)


dus mensen die de trial hebben zijn gelijk warez gebruikers??
waar slaat dit op?
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 8:34 pm
een vriend van mij zei me net dat ik nooit met serial number via internet moet geven. Dus ik weet niet wat hier de bedoeling van is, maar dit ga ik dus mooi niet doen.

Zijn er mensen die mij kunnen helpen zonder in mij prive gegevens willen duiken? Ik zit er echt mee in me maag, dat ding heeft met 220 gekost.
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 10:58 pm
Roppenzo heb jij advies voor mij bovenstaande vraag?
 

Inviato Sat 09 Sep 06 @ 10:59 pm
tis aan jezelf.. eht zal vast geen kwaad kunnen want webengines als dze zijn goed beveiligd en zijn van het bedrijf zelf.. maar waarom zou je het doen..?

omdat er onder je naam dan prof user komt te staan of iets dergelijks.. slaat natuurlijk nergens op..
worden in real life al genoeg ik hokjes gestopt :P
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 1:13 am
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 1:22 am
Roppenzo wrote :
(.... zodat we weten dat je een gekochte versie gebruikt en geen warez..)


dus mensen die de trial hebben zijn gelijk warez gebruikers??
waar slaat dit op?


Mensen die naar eigen zeggen 'al een tijdje VDJ gebruiken' klinkt mij als iemand die niet met de demo aan het proberen is.

Om je serienummer in te vooern klink 'Modify my profile' en voer het serienummer op de juiste plaats in, dit is noodzakelijk om herkenbaar te zijn als 'legale' gebruiker en toegang te krijgen tot de 'legale' user areas en support..
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 3:50 am
swel grappig :)
ben toch blij dat ik in het 'prof user' hokje zit
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 6:51 am
Yeps me2 ;)
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 1:39 pm
@Pranayama
Als ik het goed heb begrepen is het volgende aan de hand: Je hebt een Behringer console gekocht en die wil je met VDJ gebruiken. Klopt dit? Bij de Behringer console zit een software pakket bijgeleverd. Dit programma wordt niet erg goed bevonden, als ik dat lees op veschillende forums. Jij zegt hetzelfde.

Je kunt de Behringer met de demo versie proberen, echter je kunt niet voorbeluisteren in de demo.

Daarnaast is de demo versie slechts 20 dagen te proberen (een proefrit in een auto duurt immers ook niet 2 jaar). Het is dus, zoals anderen ook opmerken, vreemd dat je zegt dat je al een tijd met VDJ bezig bent.

Wil je dus echt met de Behringer in combinatie met VDJ aan de slag zal je de volledige versie van vdj aan moeten schaffen. Meer info hier

Er zijn nog een paar kleine problemen met de Behringer console in VDJ, hier wordt echter aan gewerkt en er is een soort workaround. Lees voor meer info hier. Dit is een lange thread, dus veel leesplezier.
Ewout
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 2:15 pm
Ey SuperStom...

Kijk aan zo reactie heb ik wat. Bedankt hiervoor. Ik heb de demo versie 4.0 trail gedownload, maar als ik daar naar config ga en via remote controler, bij Midi iets wil toegoegen (via de LOAD knop) vindt hij niks. Ik kom helemaal in het mapje van Behringer maar hij vindt niks in die map wat die kan loaden. Ieder mapje ziet er leeg uit (maw in elk mapje kan die niks vinden wat hij kan gebruiken)

Heb jij hier een tip voor??

Als dit werk zit ik er aan te denken om virtual dj 4.0 dan te kopen, want die sofware wat je bij behringer krijgt is echt een drama.

Is er ook een optie om een technisc mengpaneel erop aan te sluiten? Ik neem aan dat de bewegingen die je maakt met de mengpaneel niet reageren op de software(zoals de behringer dat wel doet bij de software die meegeleverd wordt), maar kan je bijvoorbeeld wel andere platen voorbeluisteren? Kan je zeg maar virtualdj splitsen in A en B dek dat je via je mengpaneel kan beluisteren?

Bedankt voor je hulp
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 9:10 pm
Pranayama,
ik weet niet of je de console kan gebruiken in de demo versie, ik ga dat even uitzoeken.

Wat betreft je vraag over het mengpaneel: Dit is inderdaad mogelijk. Je hebt een geluidskaart nodig met 2 of meer stereo uitgangen (bijvoorbeeld een Esi u46dj, of een 5.1 geluidskaart). Het kan zijn dat je de bcd 2000 hier ook voor kan gebruiken. Dit kan je zelf zien: Zitten er op de Behringer 2 stereo uitgangen kan je die gebruiken. Je sluit dan de ene stereo uitgang aan op kanaal 1 van je mixer, de andere stereo uitgang op kanaal 2 van je mixer. Je kunt dan voorbeluisteren op je mixer. Je gebruikt de faders, eq en crossfader van je mixer. Je gebruikt vdj dan voor het afspelen. De faders, crossfader en eq, binnen vdj gebruik je dan niet.
Ewout
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 9:41 pm
Ey SuperStom,

bedankt voor je hulp. De belangrijkste dingen heb je antwoord opgegeven!

Als ik je dan alleen nog zou kunnen uitzoeken of je bij de demo de mengpaneel kan toevoegen dan weet ik alles.
Ik zit te denken om een proffesionele mengpaneel te kopen en die behringer om te ruilen. Uiteindelijk wil ik over gaan naar echte draaitafels en dan heb je ook gewoon een proffesionele mengpaneel nodig. Het is ideaal als tussenstation om VDJ 4.0 aan te schaffen en lekker met je mengpaneel erop los te gaan. Ben blij dat dat kan!

Thx!

Gr Pranayama!
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 10:03 pm
Als dat je uitgangspunt is is het inderdaad verstandig om een externe mixer aan te schaffen. Zowiezo werkt een hardware eq op een mengtafel beter dan een software eq, bijvoorbeeld in VDJ. Wil je ook draaitafels gebruiken, kan je ook tijdcode gebruiken met VDJ, zie voor meer info hier. Je hebt dan wel een goede geluidskaart nodig.
Ewout
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 10:18 pm
Superstom wrote :
Pranayama,
ik weet niet of je de console kan gebruiken in de demo versie, ik ga dat even uitzoeken.


In demo mode kan je enkel WDM mode gebruiken, dus geen aparte headphones out
 

Inviato Sun 10 Sep 06 @ 10:50 pm
95%