Accesso rapido:  

Forum: Dutch Forum

Topic: Superstom !

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Hey Ewout,

Bij deze een oproep aan jou. Is het mogelijk mij redelijk dringend te contacteren via carayca1@hotmail.be ?

Ik heb hulp nodig van iemand die VDJ nogal goed kent. heb zware problemen gehad, finale crash en heb een paar vragen, maar is makkelijker en sneller via foon. Dus als je zo vriendelijk wil zijn wat in mijn mailbox achter te laten geef ik je mijn contactgegevens.

Alvast bedankt en groeten,

D.
 

Inviato Tue 14 Nov 06 @ 4:13 pm
Ik heb ewout nu toch al een tijdje niet meer gezien op dit forum.
Ik weet ook niet waar ie zit, wat hij uitspookt.

Misschien kan je de vragen hier gewoon op het forum stellen, er zijn vast wel mensen die je er kunnen uithelpen;)à
Desnoods in het engels forum.(Of je neemt contact op met de e-service)
 

Inviato Tue 14 Nov 06 @ 4:52 pm
Ok,

Hier de problemen : Ik heb onlangs een volledige crasch gehad van mijn harde schijf een half uur voor ik moest draaien, geen nood, het was niet ver van huis en nog maar eens gespeeld met het antieke spul.
Ik ben wel alles kwijt, VDJ en muziek. Van de muziek heb ik nog wel een copy, maar moet wel alles opnieuw in mappen steken en moet einde van de maand al draaien voor 400 man dus het zullen zware nachten worden om dit bol te werken en opnieuw de cue-punten in te stellen ed.

Ik ga nu wel van een externe schijf draaien? Dus die aansluiten op pc die ingebouwd is in flight-case en heb nieuwe laptop gekocht om indien de pc crasht verder te kunnen spelen met laptop. Dus op de laptop en pc komt enkel de sturing en VDJ.

Vraag 1 : ik heb de proffesional user gekocht via download. Kan ik deze opnieuw bestellen zonder extra kosten en tevens een copy voor op de laptop downloaden. Is dit dan automatisch de nieuwe versie of kan ik de 3.4 nog krijgen, omdat ik maar bang ben dat er teveel bugs in de nieuwe versie zitten.

Er is hier dikwijls sprake over een soundcard (U96 of zoiets) met 6 ingangen. Waar kan ik die krijgen en is deze gemakkelijk in te stellen omdat ik niet bepaald een computer-specialist ben.

Hebben jullie ervaringen met andere virtuele dj-programma's en indien ja, wat zijn de bevindingen daarvan? Ik heb de indruk dat VDJ niet het meest stabiel programma is.

Alvast bedankt voor jullie tips en antwoorden.

Groeten,
D.

 

Inviato Wed 15 Nov 06 @ 12:46 pm
Ja, je kan het programma opnieuw downloaden, neem hiervoor even contact op met de e-service, je zegt gewoon dat je 3.4 wilt downloaden, en ze zullen het wel opnieuw beschikbaar voor je maken.


Wacht, volgens mij is de geluidskaart de U46DJ:P
Ik weet niets over de geluidskaart, zoek even in het forum of wacht tot er iemand langskomt die er wel iets van weet;)

Ik heb geen(of weinig) ervaring met andere programma's. Dat het niet stabiel is, zou aan je pc kunnen liggen, ik weet het niet, post misschien even wat er allemaal in je pc zit;)

Veel succes, Kris
 

Inviato Wed 15 Nov 06 @ 1:54 pm
Sorry voor de late reactie maar ik was ff op vakantie.

Je kunt e-service een bericht sturen dat je de 3.4 versie opnieuw wilt downloaden. Zij maken dan de download opnieuw beschikbaar. Ik raad altijd aan om deze file op een cd te branden. Zo heb ik alle versies vanaf versie 1.0 nog op cd. Wil je terug naar de oude versie, crashed je pc heb je altijd deze versie nog staan. Een cdtje kost maar een paar cent.

De Esi u46 heeft geen 6 ingangen, maar 6 uitgangen (en 4 ingangen). Dit is de aangeraden geluidskaart voor VDJ. Deze kan je oa hier aanschaffen voor een redelijke prijs
Ewout
 

Inviato Fri 17 Nov 06 @ 2:21 pm
Hey Ewout,


Ik heb hem besteld, dus ik hoop dat ik er een beetje aan uit kan want ik ben niet bepaald een pc-specialist. Ik ben benieuwd.

Groeten,
Dieter
 

Inviato Tue 21 Nov 06 @ 8:01 pm
Kom je er niet uit, maak dan een post met je vraag
Ik heb deze geluidskaart niet, maar wellicht kunnen we je toch helpen.
Ewout
 

Inviato Wed 22 Nov 06 @ 5:59 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)