Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Ερωτηση για το Balance...

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

djMaBaPRO InfinityMember since 2006
Καλησπερα σε ολο το φορουμ! Μπορει καποιος να μου πει (εκτος απο το "master_balance") αν μπορω να φτιαξω balance ξεχωριστα σε καθε deck? Δε μιλαω για το "plugin" που ηδη υπαρχει! Στην ουσια θελω να δωσω την εντολη (αν υπαρχει) στο ".xml" αρχειο του skin ωστε να χρησιμοποιησω περιστροφικα "volume balance" ξεχωριστα σε καθε deck.

Και κατι αλλο τωρα που το θυμηθηκα... Υπαρχει η δυνατοτητα να αντιστρεψω την φορα της κυματομορφης? Μεχρι την 7.x.x εκδοση του vdj υπηρχε. Στην 8.x εκδοση δεν το βλεπω πουθενα. Μπορω εστω και με εντολη στο ".xml" να το κανω αυτο?
 

Inviato Thu 23 Feb 17 @ 1:38 pm
Η απάντηση είναι όχι και στα δύο.

Για το πρώτο υπάρχει όμως το plug-in που βρήκες.
 

Inviato Thu 23 Feb 17 @ 1:39 pm
djMaBaPRO InfinityMember since 2006
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Χωρις να σε ταλαιπωρησω αλλο, γνωριζεις αν θα υπαρξει τετοια δυνατοτητα και για τα δυο αυτα θεματα μελλοντικα?
 

Inviato Thu 23 Feb 17 @ 1:49 pm
Δεν νομίζω.
Ειδικά για το δεύτερο υπάρχει ένα μακροσκελές post στο wishes forum που συζητήθηκε ακριβώς αυτό το θέμα (ανάποδες κυματομορφές) και δεν το βλέπω να ξανα-υλοποιείται.

Για το πρώτο δεν ξέρω, αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι χρήση μπορεί να έχει σε περιβάλλον DJ... Όπως επίσης δεν ξέρω και κανένα DJ μίκτη που να έχει balance ανά κανάλι.
Γενικά η χρήση balance και ειδικά ανά κανάλι είναι πολύ περιορισμένη στον κόσμο των DJ και νομίζω οτι το plug-in (σαν audio effect) μπορεί να καλύψει τις όποιες απαιτήσεις υπάρχουν...

 

Inviato Thu 23 Feb 17 @ 1:55 pm
djMaBaPRO InfinityMember since 2006
Ναι! Δεν ειναι τοσο απαραιτητο! Απλως υπαρχουν στιγμες στη δουλεια "παιζοντας" με τα εφε αναλογα, θελω να δουλεψω και λιγο το balance! Σπανια, αλλα το κανω οταν υπαρχει δυνατοτητα απ το μικτη (υπαρχουν καποιοι που εχουν master balance ή ξεχωριστo ποτενσιομετρo για left - right main out volume πχ καποια Numark μοντελα, Behringer DX1000 / DX2000USB...) Βλεπεις, δουλευα μεχρι το τελευταιο καλοκαιρι με την 7.x.x εκδοση επειδη εως τωρα δοκιμαζα την 8 κι επειδη αναβαθμιζω το skin μου για να δουλεψει σωστα με την εκδοση 8 ειπα, μπας και προσθεσω κι αυτες τις λειτουργιες! Ισως τελικα να τα βολεψω με το plugin (balance)! Να σαι καλα! Σ ευχαριστω και παλι!
 

Inviato Thu 23 Feb 17 @ 2:31 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)