Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Renaming..

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας παιδιά. Ξέρει κανείς γιατί πάνω στη μπάρα σήμερα όλη τη μέρα μου γράφει ''renaming''?
 

Inviato Mon 12 Aug 19 @ 8:39 pm
Στο skin που δημιουργώ, έχω πλήρες status του software σε text και σήμερα που το επεξεργάζομαι όλη μέρα, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...
 

Inviato Mon 12 Aug 19 @ 9:13 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
Θειε αυτο πραγματικα ειναι εξαισια ιδεα..!
 

Inviato Sun 25 Aug 19 @ 10:44 pm
Το πρόγραμμα γραφεί "Renaming" όταν αντικαθιστά εγγραφές σε playlists, ιστορικό, και virtual folders.
Αυτό συνήθως γίνεται μετά από μετονομασία ή μετακίνηση αρχείων. (Το πρόγραμμα ενημερώνει τις playlist με το νέο όνομα/θέση των αρχείων)
Αν κρατήσεις το ποντίκι πάνω από τη λέξη renaming θα πρέπει να δεις στο tooltip ποια λίστα/φάκελο κτλ επεξεργάζεται εκείνη τη στιγμή.
 

Inviato Mon 26 Aug 19 @ 6:47 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Πραγματικά Γιώργο είχα μετακινήσει τέσσερις τεράστιους σε μέγεθος εικονικούς φακέλους.. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
 

Inviato Tue 27 Aug 19 @ 8:02 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Επανέρχομαι. Μετά το τελευταίο update (δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, απλά το αναφέρω) το πρόγραμμα κάνει συχνότατα renaming (χωρίς να μετακινώ μεγάλους φακέλους, ίσως και χωρίς καμία μετακίνηση ή αντιγραφή). Επίσης μόλις αντιγράψω π.χ. 1 τραγούδι κάνει αμέσως renaming αλλά με διάρκεια 10-15 δευτερόλεπτα. Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
 

Inviato Tue 14 Apr 20 @ 11:57 am
Αν βάλεις το ποντίκι σου πάνω από την λέξη Renaming θα δεις ακριβώς τι κάνει και γιατί.
 

Inviato Tue 14 Apr 20 @ 1:31 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Renaming κάνει κανονικά Γιώργο αλλά καθυστερεί υπερβολικά. Και το κάνει στους 5 υπολογιστές που έχω. Για να σου δώσω να καταλάβεις μετονομάζω ένα κομμάτι (ακόμη κι ένα γράμμα αν προσθέσω) και κάνει renaming 10 με 15 δευτερόλεπτα. Πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω στο "remanimg" βλέπω ότι μετονομάζει και άλλους φακέλους. Τσέκαρέ το γιατί μάλλον είναι πρόβλημα της b5647.
 

Inviato Sat 18 Apr 20 @ 7:51 pm
Δεν είναι "πρόβλημα"
Το renaming γίνεται σε χωριστό thread και ανεξάρτητα από τις άλλες λειτουργίες του προγράμματος.
Αυτό που άλλαξε είναι οτι πλέον ελέγχει όλες τις playlists και το ιστορικό ακόμα και αν είναι μέσα σε subfolders.
Καταλαβαίνεις οτι πλέον αν έχεις π.χ 1000 λίστες ιστορικού (όπως εγώ) ο έλεγχος και το rename δεν μπορεί να είναι ακαριαίος.

Σημείωση:
Το μήνυμα renaming σημαίνει οτι το πρόγραμμα ελέγχει όλες τις playlists, το ιστορικό και τα Virtual Folders του Root και κάνει κι εκεί μετονομασία την διαδρομή του αρχείου ώστε να μην έχεις "σπασμένα λινκ"
Η μετονομασία του αρχείου ήταν και είναι "ακαριαία"
Ο έλεγχος στις λίστες είναι που θέλει τον χρόνο που αναφέρεις
 

Inviato Sat 18 Apr 20 @ 9:43 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Κατανοητό. Απλά μου κάνει εντύπωση που το renaming ξεκινάει κάθε φορά που μετονομάζω ένα αρχείο και κρατάει 10 - 15 δευτερόλεπτα. Αυτό μου καθυστερεί άλλες ενέργειες. Θα σταματήσει κάποια στιγμή? Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ σκληρό 4 tb με 3,2 σχεδόν μουσική και βίντεο. Σε κάθε περίπτωση στη b5630 (όπως και σε όλες τις προηγούμενες builds) δεν το έκανε αυτό.
 

Inviato Sat 18 Apr 20 @ 10:08 pm
DrJekyl wrote :
Αυτό μου καθυστερεί άλλες ενέργειες.

Γιατί; Δεν σε εμποδίζει τίποτα να κάνεις οτι άλλο θέλεις.
Και δεν παίζει ρόλο πόσα αρχεία έχεις. Παίζει ρόλο πόσες playlists έχεις που πρέπει το πρόγραμμα να ψάξει και να διορθώσει την διαδρομή/όνομα του αρχείου

 

Inviato Sun 19 Apr 20 @ 1:08 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Ανακατασκευάζω τις δισκογραφίες. Κάνω μία μετονομασία σε ένα κομμάτι που θέλω μετά να αντιγράψω. Αμέσως ξεκινάει renaming και περιμένω να περάσουν 15 δεύτερα για να συνεχίσω. Αυτό εννοώ. Χάνω πολύ χρόνο. Στις προηγούμενες builds ήταν μια χαρά. Μιλάω για μετονομασία του file name, όχι των tags. Ξαναπέρασα τη b5630 και δεν καθυστερώ σε τίποτε.
 

Inviato Sun 19 Apr 20 @ 1:25 pm
Αυτό που εννοώ ότι όσο το πρόγραμμα γράφει renaming εσύ μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις renaming και μετακινήσεις κτλ. Δεν σε εμποδίζει κάτι. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να φύγει η ένδειξη renaming από το status.
Και όχι η συμπεριφορά αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει. Το πρόγραμμα πλέον (πολύ ορθά) θα διορθώνει και playlists μέσα σε υποφακέλους.
 

Inviato Sun 19 Apr 20 @ 6:27 pm
δυστυχως μετα το τελευταιο update οντως υπαρχει θεμα με το καταραμενο το renaming (παλι).εμενα προσωπικα με ενοχλεί γιατι οσο υπαρχει το renaming δεν μπορω να μετακινησω τπτ άλλο και για καποιο λογο κ χωρις να αλλαξω τπτ απολυτως μετα το τελευταιο update μολις πατησα να μετακινησει 5 αρχεια κολλησε στο renaming
 

Inviato Wed 22 Apr 20 @ 4:22 pm
OMHROSPRO InfinityMember since 2007
το ιδιο και σε εμενα....
 

Inviato Thu 23 Apr 20 @ 3:14 pm


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)