Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αλλαγες που κανουν μερικα updates χωρις να το θελουμε...

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Ξαναγραφω σε νεο νημα για να ειναι πιο ξεκαθαρα....

1) Παρατηρησα οτι το τελευταιο update (αλλα και καποια αλλα παλαιοτερα), αλλαζει (μαρκαρει απο μονο του) το key_sync η' με το Pich_sync η' ξεμαρκαρει το master tempo.

2) Επισης εμενα μου "εχασε" και το Milkdrop που το ειχα για τα mp3. (δεν ξερω ισως να μην υποστηριζεται πια, γιατι δεν το βλεπω και στα downloads)

3) Στο κεντρο της DDJ-RX εχει 4 κουμπια-φιλτρα (Noise-crash-pitch-filter). Παταμε καποιο απο αυτα και γυρνωντας την ροδελα ενεργοποιουμε το φιλτρο, ΟΚ αλλα στο τελευταιο (η' προτελευταιο) update γυρνωντας την ροδελα ΧΩΡΙΣ να εχω πατησει κανενα απο τα 4 κουμπια-φιλτρ, ενεργοποιειται το "filter" απο, μονο του (by default), ενω αν πατησω το κουμπι filter (και αρχιζει να αναβοσβηνει) τοτε το effe ΔΕΝ δουλευει. Αναποδα δηλαδη...

4) χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι μου αλλαξε και την συμπεριφορα του crossfader , δηλαδη την καμπυλη (συμπεριφορα) των 2 decks-volume οταν κανουμε mix.
Η DDJ-RX εχει μια ροδελιτσα μπροστα που ρυθμιζουμε αυτην την "καμπυλη" αλλα σαν κατι να μην μου αρεσε οταν την εβαλα στο σημειο που την εχω παντα.

Αν θυμηθω κατι αλλο θα το προσθεσω...
 

Inviato Sun 02 Feb 20 @ 6:19 pm
Και κατι ακομα,
Παλαιοτερα οταν εκανα save cues στην DDJ-RX , ολα τα Pads ειχανε 1 χρωμα. Τωρα ειναι σαν τσιρκο, ολα τα χρωματα εναλλαξ.
Πως μπορει να διορθωθει αυτο, σαν default για ολα τα cues ?
 

Inviato Tue 04 Feb 20 @ 12:30 am
Άλλαξε την ρύθμιση nonColoredPoi σε αυτό που σου αρέσει
 

Inviato Tue 04 Feb 20 @ 12:55 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)