Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Σκληρός δίσκος
Ερώτηση έχω ένα σκληρό δίσκο hdd και θέλω να παίζω μουσική από εκεί . υπάρχει διαφορά με έναν ssd ως προς την μεταφορά μετάδοση των τραγουδιών? Να πάω σε ssd δηλ?
 

Inviato Sun 18 Dec 22 @ 3:35 pm
Όχι, σοβαρή διαφορά ως προς την ταχύτητα που λειτουργεί το πρόγραμμα δεν θα καταλάβεις.
ΑΛΛΑ, θες να πας σε SSD για ένα άλλο λόγο:
Γιατί οι SSD δεν κινδυνεύουν να "χτυπήσουν" εξ' αιτίας κραδασμών όπως οι μηχανικοί δίσκοι.
Και όσο προσεκτικός και να είσαι, αν παίζεις κοντά σε ένα μέτριο προς ισχυρό subwoofer είναι θέμα χρόνου ο μηχανικός δίσκος να εμφανίσει προβλήματα.
Οπότε πάρε SSD για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
 

Inviato Sun 18 Dec 22 @ 3:44 pm
Ευχαριστώ πολύ σε καφέ είμαι χαλαρά όσο αφορά τον ηχο
 

Inviato Sun 18 Dec 22 @ 4:00 pm
Ναι, είσαι.. Αλλά θα είσαι και του χρόνου ή μετά από 3 χρόνια;
Ένα δίσκο δεν το παίρνεις για μερικούς μήνες..
 

Inviato Mon 19 Dec 22 @ 12:44 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Εμενα έχει γεμίσει ο εσωτερικός δίσκος στο λπατοπ και σκέφτομαι τα νέα τραγούδια να τα βάζω σε εξωτερικό... αλλα αναρωτιέμαι πως θα διαβάζει της playlist cue κτλ με μισά τραγούδια στον εξωτερικό και τα άλλα στον εξωτερικό?.... είπα να βάλω όλα μου τραγούδια σε εξωτερικό αλλά έχω κάνει playlist αυτά πως θα τα διαβάσει δεν θα τα χάσει?
 

Inviato Mon 26 Dec 22 @ 5:54 pm
Κατ' αρχήν διάβασε αυτό το άρθρο: https://www.virtualdj.com/user/Theios_Giorgos/blogs/5908/______________________________________VIRTUAL_DJ.html

Κατόπιν, μπορείς να κατανοήσεις γιατί μπορείς να έχεις όσους δίσκους θες, χωρίς να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα "λειτουργίας".

Το "πρόβλημα" είναι ότι όταν έχεις τα κομμάτια σου "μοιρασμένα" σε διαφορετικούς δίσκους, έχεις άλλα θέματα, όπως η δυσκολία (τρόπον τινά) backup και restore.

Οπότε, η αγορά ενός δεύτερου δίσκου, αναμφισβήτητα και προτείνεται. Και όχι, δεν θα "χάσεις" κανένα δεδομένο, αρκεί, όταν τον αγοράσεις, να ρωτήσεις πώς θα κάνεις την μεταφορά, πριν κάνεις την μεταφορά...
 

Inviato Mon 26 Dec 22 @ 9:48 pm