Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Pioneer ddj ergo πάλι πρόβλημα!!! - Page: 1

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

Καλησπέρα πάλι παιδιά..βοήθεια!!!δν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω άλλο topic για το ίδιο πρόβλημα.παρακαλω να μου το πείτε.λοιπον.εχω κάνει όλα τα update της pioneer ergo κ τη νέα version του virtual.οπως έπαιζα απλά σταμάτησε να απο κρίνεται πάλι η κονσόλα.με συνέπεια να σταματήσει κ το virtual.δεν ξέρω τι άλλες ρυθμίσεις να κάνω.οσο αναφορά το latency,performance,ότι άλλη ρύθμιση μπορώ να κάνω στο προγραμμα.θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε τα άλλη μια φορά!!ευχαριστω πολύ!!!

Inviato Fri 26 Oct 12 @ 4:11 pm
Τι ρυθμίσεις έχεις στο ddj asio settings utility?

buffer size 256 sample
latency 5.8msec(44100hz)
bit depth 24 bit
kernel buffers 3
θα με βοηθουσε αν μου δινατε και οδηγιες οσο αναφορα στο setting του virtual/performances.
ευχαριστω πολυ...

geocj wrote :
buffer size 256 sample
latency 5.8msec(44100hz)
bit depth 24 bit
kernel buffers 3
θα με βοηθουσε αν μου δινατε και οδηγιες οσο αναφορα στο setting του virtual/performances.
ευχαριστω πολυ...

kalo einai na anebaseis to latency egw to exw sto 10.1
to idio problima me esena to exei kanei kai se emena 1 fora kai otan aniksa ths ri8miseis tis karta htan to latency xamila (5.8 isos kai pio xamila) anebazontas to latency kai patontas efarmogh doylepse amesos kai den hxa kanena problima gia thn ypoliph bradia!!!

Με πρόλαβες Sadim. Κατά 95% είναι θέμα latency και αυτή είναι η σωστή ρύθμιση!!
Σε τι ακριβώς χρειάζεσαι βοήθεια στο performances?

ανεβαζοντας το latency εχω παρασιτα στα ηχεια...

geocj wrote :

Αυτό δεν είναι πρόβλημα της ergo. Ποτέ δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα με αυτή τη ρύθμιση στο latency!!

απο που μπορει να προερχεται το προβλημα....

geocj wrote :

anebase latency patas efarmogh meta klise to vdj kai ksana anikse logika 8a strosei.
dokimase kai pes mas!!!

θα ενημερωσω το βραδυ που παιζω.ευχαριστω πολυ!!!

Έχε υπ'οψη σου πως όσο ανεβάζεις το latency (μιλάμε γι'αυτό σε άλλο topic) όλο και μεγαλύτερη καθυστέρηση στην απόκριση θα έχεις! Στα 512 είναι η καλύτερη (μέση) λύση αφού στα 256 κάποιες φορές δημιουργείται το πρόβλημα που υπάρχει και σε σένα (ειδικά μετά από κάποιες ώρες παιξίματος!!

To xamilo latency mporei na dimiourgisei kopsimata kai spasimata ston ixo, omws einai poly apithano na kanei to programma na stamatisei na antapokrinetai (pagwma).
Gia mena exei na kanei me to geniko performance tou ypologisti perissotero, afou ena kala stimenos ypologistis einai dynato na katevei akoma kai se poly xamila apipeda latency xwris provlimata ixou.
Tha prepei na afierwseis ligo xrono kai na akolouthiseis ta vimata pou perigrafontai edw (dystixws sta Agglika) .. http://www.virtualdj.com/wiki/Common%20PC%20Performance%20Issues.html

παντως εγω την εχω στα 2 ms και ειναι μια χαρα χωρις κοψιματα και διακοπες
p i3 , 6 gb ram

Εκανα τη ρύθμιση στο latency κ όλα μια χάρα.τις άλλες ρυθμίσεις όσο αναφορά το laptop djdad τις είχα κάνει ήδη!ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια!!!

romeodan wrote :
παντως εγω την εχω στα 2 ms και ειναι μια χαρα χωρις κοψιματα και διακοπες
p i3 , 6 gb ram

Ta 2ms einai mia outopia eidika gia usb karta, mporei na min exeis problima alla riskareis na exeis.
Katw apo 5-6 den synisto na katebeis.

συμφωνω οτι ειναι πολυ χαμηλη η τιμη , αλλα η λυση ( και η χαμηλη αυτη τιμη στο latency ) ηρθε με ενα περιεργο τροπο :

πριν ειχα το latency στο auto απο το performances του vdj , και το ρυθμιζα απο το asio settings της pioneer ( ddj ergo)
ειχα μονιμα προβληματα στον ηχο με γρατζουνισματα και διακοπες ακομα και στο προτεινομενο 5,8 ms.

ειχα δοκιμασει τα παντα απο τιμες στο latency αλλα ματαια..ειτε μικρη ειτε μεγαλη τιμη στο latency τα προβληματα συνεχιζαν..

μεχρι που το ρυθμισα απο το performances του vdj στα 2 (kai kati) ms και ολα λειτουργουν αψογα χωρις γρατζουνισματα και διακοπες.

και μιλαμε για παιξιματα 6-10 ωρων non-stop και απο τοτε που βγηκε η τελευταια εκδοση.

ενα μικρο προβλημα ( audio glitch ) που εχω συναντησει ( το αναφερουν και στο αγγλικο forum) οταν ειμαι σε automix , καποιες φορες την ωρα που τελειωνει το ενα κομματι και μπαινει το αλλο υπαρχει μια μεγαλη αυξηση της εντασης ( ακουγεται αρκετα ασχημα , και ειναι αντιληπτο) .

αυτο θα πρεπει να λυθει στις επομενες εκδοσεις , ωστε να συνεχισει να ειναι αψογο το vdj !

αυτο δεν υπηρχε στις προηγουμενες εκδοσεις .

ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την συνεργασια ddj ergo & vdj μεχρι τωρα και ευχομαι να μεινει ετσι !!!

geia sas!! exw parei prosfata to ddj kai exw to cd pou eixe mesa to ddj...............to ekana egatastasi se ena netbook mou epeze kanonika! meta to kanw se ena laptop megalytero kai tora den mou anagnwrizei ta akoustika...dld den mou vgazei ixo sta akoustika......exei tyxei se kanenan afto kai an nai pws diortwnetai?

kalsispera exw xasei to cd egatstasis tou virtual dj,,, exw parei kainourgio lap top opou thelw na to valw.... mporei kaneis na mou pei ti mporw na kanw??? euxaristw poli

Στείλε ένα μήνυμα στο support, αν και να ξέρεις οτι αν έχεις χάσει το CD δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να το ανακτήσεις...
http://www.virtualdj.com/contact/index.html

m3skinatos wrote :
kalsispera exw xasei to cd egatstasis tou virtual dj,,, exw parei kainourgio lap top opou thelw na to valw.... mporei kaneis na mou pei ti mporw na kanw??? euxaristw poli

φιλε πρεπει οπωσδηποτε να βρεις το cd!! δεν υπαρχει αλλος τροπος να το εγκαταστησεις εκτος και αν εκανες save το serial number του cd πριν το χασεις στην ιστοσελιδα του virtual dj

63%