Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Ασχετο: Απ'ολους τους DJs εδω μεσα, παιζει κανενας reggae?

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλημερα σε όλη τη παρέα

Ήθελα απλά να δω αν υπάρχει άλλος DJ reggae-dancehall εδώ μέσα να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες.

Inviato Tue 24 Sep 13 @ 3:45 am
Παιζω που και που και reggae dancehall etc....αλλα κυριως για να "βγαινει" το μεροκαμματο...τραβαμε προς Mainstream...και γενικα...Ροκ..!..τι ειδους αποψεις.."ψαχνεις"...?...εχω μερικες 1,000αδες τραγουδια σε αυτο το υφος...αλλα στην ουσια τα βασικα μου ειναι γυρω στα 7,000 με 8,000 τραγουδια...

Γενικα ηθελα να δω αν υπαρχουν κι αλλοι που αγαπανε τη reggae-dancehall μουσικη...
Εσυ τι εννοεις οταν λες οτι παιζεις mainstream?
και θες να πεις οτι mainstream και rock εχουν περισσοτερο μεροκαματο απο reggae-dancehall?
sorry αλλα δεν καταλαβα ετσι οπως το διατυπωσες...
Και απο που εισαι αν επιτρεπεται?Αθηνα?
εγω Κρητη...
θα ενδιαφερομουν να μαθω τι ακριβως παιζεις απο reggae-dancehall...
κι αν γινοταν και ενδιαφερεσαι να ανταλλασαμε μουσικη

crete hmoun apo to '89...mexri prin 1 mhna...tora ime florina...Athens einai oi rizes mou - alla - to apofevgo..xe xeee...Mainstream ennoume ta kommatia pou pezoun apo ta charts - pop dance rnb..etc etc...koinos emporika...tora sxetika me ta reggae...an afierosis merikes meres katevazis ta "apanta"...mpes se foroums na deis ti pezoun an 8elis na annaneonis taktika ta playlist sou...oso gia antalaggi...den to exo kani pote...kai logo apostaseos...to vlepo oligon xlomo...cheeers!!

Υπενθυμίζω οτι απαγορεύεται ρητά η ανταλλαγή οποιουδήποτε παράνομου περιεχομένου εδώ μέσα.
Μπορείτε να ανταλλάξετε τίτλους κομματιών εαν επιθυμείτε (υπάρχει και σχετικό νήμα) αλλά με οποιαδήποτε υπόνοια διακίνησης αρχείων το νήμα θα τροποποιηθεί και θα κλειδωθεί!

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

ok
κατανοητο

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)