Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με filename σε Mac.

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Λειτουργικο Mac OX s Lion
VDj 7.4.1

Οταν αλλαζω το filename του τραγουδιου απο το Info του VDj δεν μου το αλλαζει στον Hadrd Drive, ειτε ειναι εξωτερικος ή εσωτερικος του Mac. Δηλαδη στον Browser βλεπω το νεο filename και στους φακελους μου το παλιο, με αποτελεσμα το VDj να μην το αναγνωριζει και να μην το φορτωνει στα Decks.

Επισης να πω πως με τα υπολοιπα, διαγραφη – μεταφορα τραγουδιων μεσα απο το Browser, δεν εχω προβλημα, μονο το filename δεν μου αλλαζει.

Το ιδιο θεμα εχει και ενας φιλος μου σε δυο ξεχωριστα Mac που εχει.
Τελικα ειναι καποιο bag ή θεμα ρυθμισης?

Inviato Sat 23 Nov 13 @ 7:07 am
Τιποτα?? Δεν γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?

Fainetai oti einai bug. To diapistwsa kai egw.
Sxetika poly prosfata apektisa Mac (gia kathara logous Support) kai diapistwnw mera me ti mera ta vasana pou pernane oi Mac Users.

To bug logika tha ftiaxtei se epomeno update.

Ok ευχαριστω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ VDJ ΓΙΑ ΜΑC ?

Yparxei, alla oxi edw. Epanalipsi tis erwtisis i postarisma link apo tritous se auton ton istoxwro, tha simanei kai kleidwma tou account.

Kales giortes.

ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ACCOUNT ΛΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ?

Δεν ζήτησες βοήθεια, ζήτησες "ΣΠΑΣΜΕΝΟ" (το γράφεις και με κεφάλαια) στο επίσημο φόρουμ του προγράμματος.
Έχει διαφορά και είναι και θέμα κοινής λογικής τουλάχιστον.

Για βοήθεια είμαστε πάντα διαθέσιμοι και παραπάνω από άσο χρειάζεται κάποιες φορές.

ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .......

@KOSTA69:

1) Με τα κεφαλαία στη γλώσσα των forum είναι σαν να φωνάζεις. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά.

2) Βρίσκεσαι στην επίσημη ιστοσελίδα του VirtualDj. Είναι σαν να μπαίνεις στην επίσημη αντιπροσωπεία της BMW και να ρωτάς αν υπάρχει κανένα κλεμμένο Χ5

3) Χωρίς να έχω διάθεση να ακουστώ ειρωνικός... Έσκασες ένα κουβά 50ευρα για MAC (πιθανότατα MACBook) και σε ζορίζουν τα 6 (50ευρα) που έχει γνήσιο το πρόγραμμα;;;
Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Απλά αυτή τη λογική (που την έχουν πολλοί) εγώ δεν μπορώ να την ακολουθήσω...

4) Εάν χρειαστείς βοήθεια δυστυχώς εδώ θα είναι το μέρος που θα στραφείς, και ειδικά για MAC.

5) Βοήθεια παρέχουμε απλόχερα... σε όσους τουλάχιστον κρατούν τα προσχήματα!!!

KOSTA69 wrote :
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ VDJ ΓΙΑ ΜΑC ?

...αυτα ειναι.......εχω ενα για σενα..
ΥΠΑΡΧΕΙ ..!!!..KOSTA69.....!!!......
www.virtualdj.com/download/free.html
(καλες γιορτες)

djdad wrote :
Fainetai oti einai bug. To diapistwsa kai egw.
Sxetika poly prosfata apektisa Mac (gia kathara logous Support) kai diapistwnw mera me ti mera ta vasana pou pernane oi Mac Users.

To bug logika tha ftiaxtei se epomeno update.

Εγώ πάλι γιατί δεν νιώθω βασανισμένος; Δουλεύω και στις δύο πλατφόρμες, την ίδια έκδοση του προγράμματος, με τους ίδους (εξωτερικούς) δίσκους και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα σε αμφότερες από αυτές! Από τη στιγμή που ρυθμίστηκε (μια φορά) σωστά ο Mac, δεν έκανε καμία κουτσουκέλα.
Βέβαια για δουλειές που απαιτούν μαζικό tagging, renaming, BPM counting κ.λ.π. χρησιμοποιώ εξωτερικά utiities. Ας μην ξεχνάμε ότι το VDJ είναι πρόγραμμα djing και οι υπόλοιπες λειτουργίες του υπάρχουν περισσότερο για διευκόλυνση σε μια ώρα ανάγκης.

καλές γιορτές άνθρωποι :)

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)