Γεια σας guys. Θα ήθελα να αγοράσω αυτά τα ακουστικά http://www.reloop.com/reloop-rhp-5-series
και ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλά για τα λεφτά τους η αν βρίσκω καλύτερα σε αυτό το budget.
Αυτό που μου άρεσε είναι που έχει και μικρόφωνο επάνω για να μπορώ να τα χρησιμοποιώ και στο smartphone.
Και επίσης αν ξέρετε αν είναι αποσπώμενο το καλώδιο.
και ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλά για τα λεφτά τους η αν βρίσκω καλύτερα σε αυτό το budget.
Αυτό που μου άρεσε είναι που έχει και μικρόφωνο επάνω για να μπορώ να τα χρησιμοποιώ και στο smartphone.
Και επίσης αν ξέρετε αν είναι αποσπώμενο το καλώδιο.
Inviato Fri 10 Jan 14 @ 5:24 am
Ta Eixa Parei Kai ego to kalokairi Kai Mesa se 10 meres mou spasane ston vraxiona.....pare ta staton djpro 2000 ta exo 5 xronia einai para polli kala Kai oikonomika........Tora den xero Gia ti mikrofono milas.
Inviato Fri 10 Jan 14 @ 11:45 am
vipdjvasilis wrote :
Ta Eixa Parei Kai ego to kalokairi Kai Mesa se 10 meres mou spasane ston vraxiona.....pare ta staton djpro 2000 ta exo 5 xronia einai para polli kala Kai oikonomika........Tora den xero Gia ti mikrofono milas.
Signomi Eixa Parei tin poio pano Seira rp-10 alla mou fenete idias kataskevis
Inviato Fri 10 Jan 14 @ 11:48 am
Αχα κατάλαβα. Απλός έλεγα μήπως ήταν καλή αγορά για τα 40 ευρό που στοιχίζουν.
Inviato Fri 10 Jan 14 @ 12:54 pm
Ποια η αποψη σας για τα pioneer hdj 1000?
Inviato Fri 10 Jan 14 @ 3:26 pm
και αυτά σπάνε ;)
τα καλύτερα που υπάρχουν για εμένα είναι τα Sennheiser HD 25-1 ii
τα καλύτερα που υπάρχουν για εμένα είναι τα Sennheiser HD 25-1 ii

Inviato Fri 10 Jan 14 @ 3:41 pm
ontos exo akousi para polli kala logia gia ta Sennheiser HD 25-1 ii piga kai ta dokimasa kai olas einai elafria me kalo hxo kai para polli eykampta......alla epidi emeis oi dj eimaste kai ligo tis emfanisis kai tou effe genikotera den mou aresane loipon stin emfanisi katholou.......opote meta apo 5 xronia akoustika ta staton dj pro 2000 katelixa sta staton dj pro 3000 ta exo tora 5 mines kai ola ok.......vevaia prosoxi giati eno ta staton dj pro 3000 einai para polli kala akoustika kai ayta SPANE an eisai o dj pou xreiazete na anoixeis tin steka giati sou einai mikra.....alios den yparxei kanena provlima.
Inviato Sat 11 Jan 14 @ 8:56 am
Sennheiser HD 212 Pro

Σε όλη μου τη ζωή σαν Dj τα πιο "γελοία" 80 (αν θυμάμαι καλά) ευρώ που μου έχουν κάνει απόσβεση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές την αξία τους!!!
Τα αγόρασα το 2007 ή το 2008. Τα έχω μέχρι σήμερα και αν εξαιρέσει κανείς οτι τους άλλαξα καλώδιο 2 φορές (από 5 ευρώ η μια) δεν έχουν πάθει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Και προσωπικά όχι δεν θα κοιτάξω την "μούρη". Θα κοιτάξω να κάνω την δουλειά μου σωστά και εύκολα.
Και θυμηθείτε: Τα αυτιά μας τραβάνε πολλά... και θα τα θέλουμε να δουλεύουν σωστά και στα 40 στα 50 στα 60 στα 70 κτλ...
Γιατί εντάξει... κι εγώ στα 20 δεν το πολυσκεφτόμουνα... Όταν όμως γνωστός μου φίλος και ως ένα βαθμό μέντορας μου στο dj-ing μάτωσε από τα αυτιά την ώρα που έπαιζε μουσική... το ξανασκέφτηκα!!!
Υ.Γ.:
Το τελευταίο σχόλιο σαφώς και δεν αφορά επαγγελματικά ακουστικά... Αφορά όμως όλα εκείνα τα φθηνής ποιότητας - αμφιβόλου προελεύσεως ακουστικά που μας πλασάρουν διάφοροι επιτήδειοι σαν "επαγγελματικά" ή στιλάτα...

Σε όλη μου τη ζωή σαν Dj τα πιο "γελοία" 80 (αν θυμάμαι καλά) ευρώ που μου έχουν κάνει απόσβεση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές την αξία τους!!!
Τα αγόρασα το 2007 ή το 2008. Τα έχω μέχρι σήμερα και αν εξαιρέσει κανείς οτι τους άλλαξα καλώδιο 2 φορές (από 5 ευρώ η μια) δεν έχουν πάθει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Και προσωπικά όχι δεν θα κοιτάξω την "μούρη". Θα κοιτάξω να κάνω την δουλειά μου σωστά και εύκολα.
Και θυμηθείτε: Τα αυτιά μας τραβάνε πολλά... και θα τα θέλουμε να δουλεύουν σωστά και στα 40 στα 50 στα 60 στα 70 κτλ...
Γιατί εντάξει... κι εγώ στα 20 δεν το πολυσκεφτόμουνα... Όταν όμως γνωστός μου φίλος και ως ένα βαθμό μέντορας μου στο dj-ing μάτωσε από τα αυτιά την ώρα που έπαιζε μουσική... το ξανασκέφτηκα!!!
Υ.Γ.:
Το τελευταίο σχόλιο σαφώς και δεν αφορά επαγγελματικά ακουστικά... Αφορά όμως όλα εκείνα τα φθηνής ποιότητας - αμφιβόλου προελεύσεως ακουστικά που μας πλασάρουν διάφοροι επιτήδειοι σαν "επαγγελματικά" ή στιλάτα...
Inviato Sun 12 Jan 14 @ 5:52 am
+1000
Inviato Thu 16 Jan 14 @ 11:06 am