Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Ρυθμισεις για hercules rmx?

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Γεια σε ολους.καλη χρονια και καλα μιξαρισματα.
Εχω το εξης προβλημα->Εχω την hercules rmx και συνδεομαι στον μικτη με rca απο outpout της κονσολας 3-4 και στο 1-2 ειναι τα ακουστικα.
Στον μικτη εννοειται πως μπαινω σε line.Η ενταση του ηχου ειναι σχεδον στην μεση απ αυτη που παιζει ενα cd στον ιδιο μικτη η ακομα και το laptop.Πως εξηγειται αυτο?Επισης και η ποιοτητα του ηχου ειναι μετρια.Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που μπορω να κανω?Η εκδοση του virtual που δουλευω ειναι 5djc edition,αυτη δηλαδη που ειχε το cd εγκαταστασης.Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Inviato Sat 11 Jan 14 @ 4:11 am
Στο Νο1 ένα βάζεις τα ακουστικά και στο 2 είναι η έξοδος για τον μίκτη με καρφί μονοφωνικό για να παίζει πιο δυνατά

Ευχαριστώ πολύ,θα το προσπαθήσω
έτσι,μια ερώτηση ακόμα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι ο μικτής έχει τέτοια είσοδο,αν πάρω ένα καλώδιο από την μια άκρη καρφί κ από την άλλη RCA?Πάντως στον προηγούμενο μεικτη έπαιζε άψογα με RCA.Και μια ΕΡΩΤΗΣΗ ακόμα,Το gain της Hercules όταν είναι στην μέση έχω και την μέγιστη ένταση σε σχέση με την ποιότητα ήχου,γιατί όταν πάει πάνω από την μέση έχω παραμόρφωση.Μπουκωνει με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να έχω ακόμα και αυξομειώσεις στον ήχο.Γενικά να τονίσω ότι για μια 5ετια σε άλλον μικτη(μαγαζί) δεν είχα κανένα πρόβλημα και αξίζει τα λεφτά της
Απλά αν υπάρχει τρόπος για το gain και επίσης για την ευαισθησία στα μπάσα,μεσαία,ψιλά.Ευχαριστώ.

Καλησπέρα
Ναι θα πάρεις ένα καλώδιο από την μια καρφί και από την άλλη RCA.
Συνδέοντας με καρφί έχεις ¼ πιο δυνατό ήχο από το RCA
Όσο για το gain, ναι στην μέση είναι το μέγιστο μετά παραμορφώνει (υπεροδηγεί) υπάρχει κίνδυνος να κάψεις ηχείο
μπορείς από το COMFIG – options το Auto Gain να το βάλεις στο Auto.

Ok.Σ ευχαριστώ πολύ,να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο,αν μπορείς να με βοηθήσεις,είχα να την δουλέψω κάποιους μήνες κ παρατήρησα ότι δεν μου φορτώνει το loop in ενώ το loop out το πιάνει?καμία ιδέα?

Καλησπέρα
Πιστεύω ότι είναι το διακοπτάκι το όπιο αλλάζεται εύκολα.

Γεια σου κ σήμερα,ξέχασα να το αναφέρω ότι δεν δουλεύει σε κανένα από τα δύο ,θα δοκιμάσω να αλλάξω θέση,θα τα βάλω στο 3-4 να δω αν δουλεύει εκεί,αν κ δεν νομίζω,Σ ευχαριστώ για όλα πάντως,

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)