Καλησπέρα παιδιά,
βοηθάω τον αδελφό μου στο να διαλέξει controller, μίκτη, cd-mp3-usb player. Βασικά ψάχνουμε το όλα σε ένα!
Με το προϋπολογισμό που διαθέτουμε καταλήξαμε σε 2:
1) Numark Mixdeck Express
2) American Audio Encore 2000
α) Θα ήθελα να ξέρω τι έκπτωση παίρνουμε για το full virtual dj (π.χ 50%)?
β) Υπάρχει κάτι άλλο στη συγκεκριμένη κατηγορία και στα ίδια λεφτά?
γ)Ποιες οι διαφορές τους?
βοηθάω τον αδελφό μου στο να διαλέξει controller, μίκτη, cd-mp3-usb player. Βασικά ψάχνουμε το όλα σε ένα!
Με το προϋπολογισμό που διαθέτουμε καταλήξαμε σε 2:
1) Numark Mixdeck Express
2) American Audio Encore 2000
α) Θα ήθελα να ξέρω τι έκπτωση παίρνουμε για το full virtual dj (π.χ 50%)?
β) Υπάρχει κάτι άλλο στη συγκεκριμένη κατηγορία και στα ίδια λεφτά?
γ)Ποιες οι διαφορές τους?
Inviato Wed 15 Jan 14 @ 7:22 am
Θα σου απαντήσω μόνο για το α αυτή την στιγμή.
Από αύριο ίσως μπορέσω να απαντήσω και στα υπόλοιπα
Για την Numark η έκπτωση είναι 33% και για την American Audio η έκπτωση είναι 50%
Από αύριο ίσως μπορέσω να απαντήσω και στα υπόλοιπα
Για την Numark η έκπτωση είναι 33% και για την American Audio η έκπτωση είναι 50%
Inviato Wed 15 Jan 14 @ 6:42 pm
Nomizw oti kai i American Audio Versadeck einai se auti tin katogoria me ekptwsi 50% stin anavathmisi
To mono meionektima tis Versadeck einai oti sto LCD den tha vlepeis tipota se MIDI mode, kata ta alla, exw akousei kales kritikes.
EDIT.. Ahh theleis na pazei kai Cd..tote vgaltin apo tin lista :)
To mono meionektima tis Versadeck einai oti sto LCD den tha vlepeis tipota se MIDI mode, kata ta alla, exw akousei kales kritikes.
Inviato Thu 16 Jan 14 @ 12:16 am
PhantomDeejay μπορείς να δώσεις την άποψη σου και για τα υπόλοιπα ερωτήματα?
Inviato Mon 20 Jan 14 @ 12:43 am
Στα ίδια λεφτά με παρόμοιες δυνατότητες δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αυτή την στιγμή.
Οι δύο κονσόλες έχουν η κάθε μία τα υπέρ και τα κατά τους. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μία από τις δύο θα διάλεγα τη Numark χωρίς να είμαι οπαδός της εν λόγω εταιρείας.
Αν τα λεφτά δεν ήταν θέμα για κάτι παρόμοιο θα αγόραζα την Pioneer XDJ-R1 χωρίς επίσης να είμαι fan της Pioneer. Το μόνο κακό με την XDJ-R1 είναι οτι το κομμάτι του MIDI η Pioneer στην συγκεκριμένη κονσόλα το έβαλε με μισή καρδιά...
Τώρα με τα χρήματα που διαθέτεις εγώ θα προτιμούσα να πάρω ένα σκέτο καλό controller ή ένα controller - αναλογικό μίκτη, και όχι "όλα σ' ένα"
Στο χωριό μου λένε οτι πολλά καρπούζια κάτω απ' την ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Κι εδώ και οι δυο κονσόλες που δείχνεις κάνουν ακριβώς αυτό:
Και μικρό μέγεθος, και μικρή τιμή, και CD, και USB, και MIDI κτλ...
Οι δύο κονσόλες έχουν η κάθε μία τα υπέρ και τα κατά τους. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μία από τις δύο θα διάλεγα τη Numark χωρίς να είμαι οπαδός της εν λόγω εταιρείας.
Αν τα λεφτά δεν ήταν θέμα για κάτι παρόμοιο θα αγόραζα την Pioneer XDJ-R1 χωρίς επίσης να είμαι fan της Pioneer. Το μόνο κακό με την XDJ-R1 είναι οτι το κομμάτι του MIDI η Pioneer στην συγκεκριμένη κονσόλα το έβαλε με μισή καρδιά...
Τώρα με τα χρήματα που διαθέτεις εγώ θα προτιμούσα να πάρω ένα σκέτο καλό controller ή ένα controller - αναλογικό μίκτη, και όχι "όλα σ' ένα"
Στο χωριό μου λένε οτι πολλά καρπούζια κάτω απ' την ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Κι εδώ και οι δυο κονσόλες που δείχνεις κάνουν ακριβώς αυτό:
Inviato Mon 20 Jan 14 @ 11:46 am
djdad wrote :
Nomizw oti kai i American Audio Versadeck einai se auti tin katogoria me ekptwsi 50% stin anavathmisi
Θα μιλησω σαν χρηστης της Versadeck επι 2 και πλεον χρονια.
Το επομενο μηχανημα τετοιου ειδους που θα αγορασω τωρα ειναι παλι το ιδιο,κι ας εχουν βγει νεα μοντελα απο ολες τις εταιριες.
Δυστυχως δεν βγαινει με αυτο το ονομα πλεον αλλα απο αλλες δυο εταιριες οι οποιες δεν εχουν αλλαξει τιποτα επανω του παρα μονο καποια χρωματα στα κουμπια.
Οσο για το Encore 2000 το εχω δει να παιζει,μοιαζει παρα πολυ με το Versadeck και εχει και cdplayer (με πορτακι)
Ομως αν θυμαμαι καλα δεν εχει USB reader ports.
Αν ηθελα οπωσδηποτε και cdplayer θα επαιρνα Versadeck και δυο cdplayers.
Ευχομαι να βοηθησα
Inviato Mon 20 Jan 14 @ 12:00 pm
PhantomDeejay
Γιατί? Είναι καλύτερη σαν ποιότητα κατασκευής? Έχει κάτι παραπάνω ή απλά θέμα γούστου?
Συμφωνώ αλλά και πάλι η (μουσική) τεχνολογιία έχει ραγδαία ανάπτυξη...
Dj FrankyGR
Μάλλον θυμάσαι το encore 1000, γιατί το encore 2000 έχει 2 USB slots for thumb drives or hard drives.
Quote :
Γιατί? Είναι καλύτερη σαν ποιότητα κατασκευής? Έχει κάτι παραπάνω ή απλά θέμα γούστου?
Quote :
Συμφωνώ αλλά και πάλι η (μουσική) τεχνολογιία έχει ραγδαία ανάπτυξη...
Dj FrankyGR
Quote :
Οσο για το Encore 2000 το εχω δει να παιζει,μοιαζει παρα πολυ με το Versadeck και εχει και cdplayer (με πορτακι)
Ευχομαι να βοηθησα
Ευχομαι να βοηθησα
Μάλλον θυμάσαι το encore 1000, γιατί το encore 2000 έχει 2 USB slots for thumb drives or hard drives.
Inviato Mon 20 Jan 14 @ 2:13 pm
tha evaza kai tin Mixdeck Quad, alla ksefeugeis se kostos.
Pantws gia na exeis ta panta se mia syskeui kai tautoxrona kali poiotita kataskeuis klp.. prepei na anevaseis ligo to budget sou. an mporeis na ftaseis toso psila, i Mixdexk Quad einai sigoura poly kali epilogi.
Pantws gia na exeis ta panta se mia syskeui kai tautoxrona kali poiotita kataskeuis klp.. prepei na anevaseis ligo to budget sou. an mporeis na ftaseis toso psila, i Mixdexk Quad einai sigoura poly kali epilogi.
Inviato Mon 20 Jan 14 @ 2:30 pm