Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: πρόβλημα με crossfader

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

καλησπέρα στην παρέα,
έχω ένα σημαντικό πρόβλημα τώρα τελευταία και θέλω τα φώτα σας..
χρησιμοποιώ το virtual και controller την american audio vms 4.1
επειδή από αρχαιοτάτων χρόνων κάνω τις αλλαγές μου με το crossfader μου έχει μαλακώσει αρκετά.
Το πρόβλημα είναι (και δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το hardware) οτι ενώ έχω κάνει την αλλαγή μου και το crossfader είναι τέρμα δεξιά π.χ
στο virtual αρχίζει να ''τσουλάει'' μόνο του σιγά σιγά προς το κέντρο και αντίστοιχα να ακούγεται ταυτόχρονα και το προηγούμενο τραγούδι.
Το περιγράφω όσο πιο απλά μπορώ για να το καταλάβετε.. η ερώτησή μου είναι αν κατά τη γνώμη σας το πρόβλημα είναι σε κάποια ρύθμιση του virtual ή απλά τα έχει παίξει το crossfader της κονσόλας και δίνει τέτοιες εντολές στο πρόγραμμα..

p.s ξέρει κανείς απο που μπορώ να αγοράσω καινούργιο crossfader (άσχετα με το πρόβλημα που αναφέρω)..
ευχαριστώ

Inviato Sun 02 Feb 14 @ 5:08 pm

Αν "τσουλάει" και κάθεται σε κάποια τυχαία θέση (λίγο πριν το τέρμα πχ) τότε είναι σίγουρα θέμα φθοράς... ;)

το θέμα είναι οτι δεν ''τσουλάει'' το crossfader της κονσόλας...μόνο αυτό του virtual το οποίο επηρεάζει και τον ήχο..
υπάρχει κάποια ρύθμιση ευαισθησίας του crossfader στο πρόγραμμα? στην αντίστοιχη ρύθμιση το έχω στο smooth ..

an tsoulage to crossfader tis VMS4, tote mallon kapoio bug (mamouni) einai mesa sto crossfader kai prospathei na ftasei spiti tou pou einai stin alli akri LOL

Xaxa asteieuomai.. Nai einai thema hardware..to crossfader dinei lanthasmeni thesi sto software.. dld anti na dinei 0x7F timi (terma deksia), dinei alli timi. Mporeis na to testareis me Miditracei i MidiOX kai na deis ti times dinei.

χαχαχαχα...εγώ το έλυσα πάντως και το καθάρισα (το φύσηξα μήπως έχει μαζέψει σκόνη)..μαμούνια δεν βρήκα... :p :p :p αλλά το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε..για να δούμε...σας ευχαριστώ για την βοήθεια :-)

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)