Γεια σας φιλοι μου. ειμαι επαγκελματιας dj. παιζω με λαπτοπ lenovo windows xp 3 giga ram. κοντρολερ hercules dj 4 set. εξωτερικο σκληρο με δικη του τροφοδοσια 2 tera. το προβλημα ειναι οτι μια δυο τρεις φορες καθε βραδυ σε ασχετα σημεια σταματαει ξαφνικα απομ μονο του το virtual, νεκρωνει το κοντρολερ κ δεν υπακουει σε τιποτα ο υπολογιστης . κολλαει.το μαγαζι μενει χωρις μουσικη κ χρειαζεται restart ο υπολογιστης. εκανα διαφορες παρεμβασεις οπως εσβησα περιττα προγραμματα κτλ, απενοργοποιω τα παντα οταν παιζω, ιντερνετ wifi bluetooth, acpi battery κ ρυθμισα τις θυρες usb να χουν συνεχη τροφοδοσια παντα.
αυτο που καταφερα ειναι να μην κολλαει το λαπτοπ κ οταν το παθαινει κανω ενα apply στους assio drivers στην καρτα ηχου του κοντρολερ δηλαδη κ συνεχιζει να παιζει κανονικα απο εκει που σταματησε. κ παλι ομως ειναι προβλημα γιατι σταματαει η μουσικη εστω κ για 3-5 δευτερα μεχρι να κανω aply τους assio.
το πιθανοτερο ειναι ολα αυτα να οφειλονται στην ταση του ρευματος. οι αποριες μου ειναι πρωτον πως γινεται να συμβαινει αυτο ακομα κ οταν δεν εχω το λαπτοπ στο ρευμα.το δοκιμασα δηλαδη χωρις φορτιστη κ με σκληρο δισκο usb χωρις ρευμα. μολις ανοιγοκλεινε καποιο φωτορυθμικο στο μαγαζι, η πατουσα μια κορνα σταματαγε το virtual.!!!
δευτερον, αν παρω σταθεροποιητη τασης, 1000 παραδειγμα αυτον http://www.ihoseikona.gr/eikona-ixos/staferopoiites_tasis-ups/272
κ εκει πανω θα βαζω το φορτιστη κ το σκληρο δισκο (το κοντρολερ ειναι μονο usb δεν παιρνει ρευμα εξωτερικα) θα λυθει το προβλημα??
εχω παρατηρησει το παθαινει σε διαφορα μαγαζια οταν παιρνει μπροστα το ψυγειο, καποιο φωτορυθμικο, ακομα κ η μηχανη του καφε σε καφετερια..! αλλα τοτε γιατι το παθαινει κ με βγαλμενο εντελως το φορτιστη?
εντωμεταξυ σε καπιο μαγαζι που το παθαινω εγω ο αλλος dj δουλευει με mac και κοντρολερ ddj ergo κ δεν εχει κολησει ποτε!!!
υπαρχει περιπτωση να λυθει με διακοπη της γειωσης στο τροφοδοτικο οπως διαβασα σε αλλο topic?
εχω σοβαρο προβλημα σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει αμεσα!
αυτο που καταφερα ειναι να μην κολλαει το λαπτοπ κ οταν το παθαινει κανω ενα apply στους assio drivers στην καρτα ηχου του κοντρολερ δηλαδη κ συνεχιζει να παιζει κανονικα απο εκει που σταματησε. κ παλι ομως ειναι προβλημα γιατι σταματαει η μουσικη εστω κ για 3-5 δευτερα μεχρι να κανω aply τους assio.
το πιθανοτερο ειναι ολα αυτα να οφειλονται στην ταση του ρευματος. οι αποριες μου ειναι πρωτον πως γινεται να συμβαινει αυτο ακομα κ οταν δεν εχω το λαπτοπ στο ρευμα.το δοκιμασα δηλαδη χωρις φορτιστη κ με σκληρο δισκο usb χωρις ρευμα. μολις ανοιγοκλεινε καποιο φωτορυθμικο στο μαγαζι, η πατουσα μια κορνα σταματαγε το virtual.!!!
δευτερον, αν παρω σταθεροποιητη τασης, 1000 παραδειγμα αυτον http://www.ihoseikona.gr/eikona-ixos/staferopoiites_tasis-ups/272
κ εκει πανω θα βαζω το φορτιστη κ το σκληρο δισκο (το κοντρολερ ειναι μονο usb δεν παιρνει ρευμα εξωτερικα) θα λυθει το προβλημα??
εχω παρατηρησει το παθαινει σε διαφορα μαγαζια οταν παιρνει μπροστα το ψυγειο, καποιο φωτορυθμικο, ακομα κ η μηχανη του καφε σε καφετερια..! αλλα τοτε γιατι το παθαινει κ με βγαλμενο εντελως το φορτιστη?
εντωμεταξυ σε καπιο μαγαζι που το παθαινω εγω ο αλλος dj δουλευει με mac και κοντρολερ ddj ergo κ δεν εχει κολησει ποτε!!!
υπαρχει περιπτωση να λυθει με διακοπη της γειωσης στο τροφοδοτικο οπως διαβασα σε αλλο topic?
εχω σοβαρο προβλημα σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει αμεσα!
Inviato Sun 11 May 14 @ 12:35 am
εχω το virtual dj pro 7.4
Inviato Sun 11 May 14 @ 12:40 am
?
Inviato Sun 11 May 14 @ 1:12 am
Σε πρώτη φάση δοκίμασε αν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με δύο διαφορετικά σενάρια:
α) χωρίς τον σκληρό συνδεδεμένο
β) με άλλο καλώδιο usb στον controller
Αν τίποτε απ'αυτά δεν φέρει αποτέλεσμα, δοκίμασε να τρέξεις το http://www.thesycon.de/eng/latency_check.shtml και δες αν σου εμφανίζει κόκκινα spikes.
Επίσης αν η έκδοση που έχεις είναι γνήσια, δήλωσέ τη στο site. Αν όχι, είναι σαφές που έγκειται το πρόβλημά σου...
Απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου της LE που έχει το controller σου.
α) χωρίς τον σκληρό συνδεδεμένο
β) με άλλο καλώδιο usb στον controller
Αν τίποτε απ'αυτά δεν φέρει αποτέλεσμα, δοκίμασε να τρέξεις το http://www.thesycon.de/eng/latency_check.shtml και δες αν σου εμφανίζει κόκκινα spikes.
Επίσης αν η έκδοση που έχεις είναι γνήσια, δήλωσέ τη στο site. Αν όχι, είναι σαφές που έγκειται το πρόβλημά σου...
Απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου της LE που έχει το controller σου.
Inviato Sun 11 May 14 @ 3:30 am
το δοκιμασα με αλλο σκληρο κ χωρις. δεν ειναι θεμα σκληρου. επισης κ με αλλο καλωδιο. ειναι ειτε θεμα τασης ειτε θεμα χανει midi επικοινωνια.
πως μπορω να το λυσω?? ειχα το γνησιο virtual dj 7 pro. το απεγκατεστησα επειδη φοβομουν οτι μπορει να ναι θεμα virtual. τωρα εχασα κωδικους κ δεν το ξαναβαλα. εβαλα το virtual LE ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ LATENCY.. Eιναι πρασινα ολα.. οταν φορτωνω καποιο τραγουδι ομως εκεινη τη στιγμη πεταει κ μια κοκκινη γραμμη ., μια μονο.. απεγκατεστησα ολα τα βαρια προγραμματα κ οταν δουλευω εχω κλειστο ιντερνετ antivirus κ wifi.
επισης κλειστο το battery acpi. αλλαξα επιλογες στο buffer asio size παλι τα ιδια. τωρα το εχω στο 384 (8 ms).
o υπολογιστης ειναι pentium (r) dual core cpu, T 4300, 2,1 GHz, 3 giga RAM. WINDOWS XP SERVICE PACK 3. Σκεφτομαι να κανω format κ να βαλω windows 7 k μνημη 4. δεν δεχεται παραπανω. θα μειωθει το latency?
αν ειναι θεμα τασης θα λυθει με ισσοροπιστη τασης?
δεν μπορω να βρω τι φταιει?
σας παρακαλω βοηθηστε με!
πως μπορω να το λυσω?? ειχα το γνησιο virtual dj 7 pro. το απεγκατεστησα επειδη φοβομουν οτι μπορει να ναι θεμα virtual. τωρα εχασα κωδικους κ δεν το ξαναβαλα. εβαλα το virtual LE ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ LATENCY.. Eιναι πρασινα ολα.. οταν φορτωνω καποιο τραγουδι ομως εκεινη τη στιγμη πεταει κ μια κοκκινη γραμμη ., μια μονο.. απεγκατεστησα ολα τα βαρια προγραμματα κ οταν δουλευω εχω κλειστο ιντερνετ antivirus κ wifi.
επισης κλειστο το battery acpi. αλλαξα επιλογες στο buffer asio size παλι τα ιδια. τωρα το εχω στο 384 (8 ms).
o υπολογιστης ειναι pentium (r) dual core cpu, T 4300, 2,1 GHz, 3 giga RAM. WINDOWS XP SERVICE PACK 3. Σκεφτομαι να κανω format κ να βαλω windows 7 k μνημη 4. δεν δεχεται παραπανω. θα μειωθει το latency?
αν ειναι θεμα τασης θα λυθει με ισσοροπιστη τασης?
δεν μπορω να βρω τι φταιει?
σας παρακαλω βοηθηστε με!
Inviato Sun 11 May 14 @ 12:53 pm
Εαν το πρόβλημα υφίσταται ακόμα και αν δεν είναι στο ρεύμα ο υπολογιστής, τότε δεν πρόκειται για πρόβλημα τάσης. Με την ευκαιρία του Pre-release της V8 θα πρότεινα να απευθυνθείς στο support της Atomix, ώστε να αναρτήσεις το κωδικό σου και να δοκιμάσεις τη νέα έκδοση. Αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα έκδοση, μπορείς απλά να να επικοινωνήσεις μαζί τους ώστε να λάβεις επίσημη υποστήριξη για τη version που έχεις- αφού λύσεις το πρόβλημα με την άδεια σου.
Inviato Mon 12 May 14 @ 12:45 pm
Εγώ αυτό που δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι πως ένας no license user να έχει την pro.....?? Πείτε το και σε μένα ρε παιδιά που την έχω πληρώσει δυο φορές και πάω για τρίτη??
Inviato Mon 12 May 14 @ 6:40 pm
τι εννοεις την εχεις πληρωσει 2 φορες και πας για τριτη
Inviato Mon 19 May 14 @ 4:30 pm
geia sas exw tin ddj ergo kai doulevw me mac otan tin sindeo mou anavosvinoun ta channel A B kai den mou dinei ixo sta akoustika kai twra teleutaia mou svinei ksafnika, ti mporei na simvainei? kai pws mporw na to diorthoso?
Inviato Sat 27 Sep 14 @ 11:59 am
Tis perissoteres fores einai "elleipis" trofodosia. Dokimase me kapoio allo USB kalwdio, i kapoia alli USB port.
Fantazomai oti xrisimopoieis tin LE version, swsta ? An oxi, tote prepei opwsdipote na xrisimopoiiseis ena 4 deck skin.
Fantazomai oti xrisimopoieis tin LE version, swsta ? An oxi, tote prepei opwsdipote na xrisimopoiiseis ena 4 deck skin.
Inviato Sat 27 Sep 14 @ 6:24 pm