Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Εκθέσεις μουσικού εξοπλισμού.

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλημέρα στην παρέα.! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τις βασικότερες διεθνή εκθέσεις μουσικού εξοπλισμού και ποιες ημερομηνίες διεξάγονται.?

Inviato Wed 21 May 14 @ 2:01 am
Right About Time
DJ Expo, Atlantic City, Αυγουστος
BPM, Birmingham, Σεμπτέμβριος
The Namm Show, California, Ιανουάριος
Musicmesse, Frankfurt, Απρίλιος (όχι τόσο για DJs παρά για ηχητικό εξοπλισμό)

Το right about time το έγραψα στην αρχή γιατί ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την έκθεση BPM που κάθε χρόνο έχει stand του VDJ και με άτομα από εδώ. Κυρίως DJdad και apopsis, μιας και είστε αυτή που πηγαίνετε κάθε χρόνο, θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να έρθει κάποιος και για τις τρεις μέρες ή μια μέρα είναι αρκετή να δει ότι τον ενδιαφέρει (μιλάω για εξοπλισμό για DJing και όχι ηχητικό εξοπλισμό). Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Λονδίνο για σπουδές και πραγματικά θέλω να έρθω οπότε σκέφτομαι αν αξίζει να κλείσω ξενοδοχείο και να κάτσω και τις τρεις μέρες ή να πάρω το τρένο και να κάτσω μόνο την μία. Καταλαβαίνεται πως το κόστος αυξάνεται πολύ και για τις τρεις μέρες οπότε γι αυτό εχω τέτοιο δίλημμα. Ξέρω οτι ειναι λίγο νωρίς αλλά τα εισητήρια βγαινουν τον άλλο μήνα και θα ειθελα να κλείσω από τώρα που ειναι πιο οικονομικά

Ευχαριστώ φίλε Αχιλλέα, με κάλυψες.

Mia mera sou ftanei aneta, alla min ertheis tin teleutaia wra !
Ektos an se endiaferoun kapoies ekdiloseis kai live pou ginontai ston mikro synauliako xoro pou exei kai exoun sygkekrimeno programa.
Emeis logo kourasis kai douleias sinithos ta xanoume auta etsi kai allios.

σε αυτες τις εκθεσεις εχει εισητηρια στην εισοδο εννοω οτι αν παω θα μπορω να παρω εισητηριο στην εισοδο ή πρεπει να εχω πληρωσει μεσω ιντερνετ γιατι εχει συγκεκριμενες θεσεις ?

Έχει στην είσοδο απλά συνήθως είναι λίγο πιο ακριβά. Οι θέσεις δεν είναι συγκεκριμένες εκτός και αν θες να πάρεις κάποιο VIP εισητήριο όπου θα έχεις πρόσβαση και σε workshops. By the way το εισητήρια για BPM ξεκίνησαν να πουλούνται από 1 του μήνα και έχουν δωράκι στους 100 πρώτους!

kai oi times sta posa lefta kimenontai peripou ?

Δεν ξέρω για όλες τις εχθέσεις αλλά γενικά παίζουν 15-20 euro! Συγκεκριμένα για την BPM είναι 16 λίρες=18 ευρό και για τις τρεις μέρες!

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)