Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 26

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

asxeto......akyro!!!! telos panton teleiose to thema apantithike.....den xreiazontai alles exypnades

paidia kalispera.exw provlima me macbook pro vdj 8 & cdj 2000.. enw ta vlepei kanonika oti entoli kai na dwseis panw apo to cdj tin pairnei meta apo 5-10 deuterolepta..me apotelespa na vlepeis stin othoni to poluxromo kuklaki p vgazei to mac otan kollaei.. cdj 400 kai 350 douleuei apsoga. na simeiwsw oti ta exw dokimasei k xwris hub..
episis thes epaiza me cdj 350 kai audio 2 mk2.. m ekopse ton ixo 1 fora gia 2 deuterolepta kai apo ta 2 kanalia.... agnwstai ai voula tou kyriou. fysika ki exw kanei ta panta..kalwdia klp klp..to macboook molis to agorasa eimai kainourgios se leitourgia mac..me windows kai vdj 8 dn eixa themata me tis 2000ares alla m ekove ti mousiki me tis 350ares..elega oti ftaiei to toshiba afou eixa dokimasei ta panta kai pira mac..genika to vdj 8 dn mou empneei kamia statherotita enw paizw me ayto 2-3 mines.. opoios mporei kati na xerei as voithisei..gt sto chat online kai sta ticket p exw steilei dn apantane kai egw viazomai.douleyw kathe mera kai allou.

paidia ta fwta sas...! prospathw mesw tou virtualdj 8 na kanw allages se fakelous, na metaferw tragoudia apo enan skliro se allon ka enw dixnei oti tin pairnei tin entoli, to arxeio den metakineitai. Episis polles fores se delete mou krasarei to programma. O ypologistis einai Macbook. Stin 7 den mou ta kanei auta.

paidia ta fwta sas...! prospathw mesw tou virtualdj 8 na kanw allages se fakelous, na metaferw tragoudia apo enan skliro se allon ka enw dixnei oti tin pairnei tin entoli, to arxeio den metakineitai. Episis polles fores se delete mou krasarei to programma. O ypologistis einai Macbook. Stin 7 den mou ta kanei auta.

Episis polles fores otan kanw analisi se kapoa tragoudia, enw tin fora ekeini mou deixnei oti exei ginei i analisi, otan paw na ksanampw sto programma mou deixnei oti den exei ginei analisi

Κάτι "τρέχει" με τα δικαιώματα στον δίσκο.
Πρώτον σιγουρέψου οτι ο δίσκος ΔΕΝ είναι φορμαρισμένος σε NTFS
Δεύτερον κάνε ένα έλεγχο των δικαιωμάτων ανάγνωσης/εγγραφής στον δίσκο

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το Virtual Dj 8 το αγόρασα πρόσφατα το δουλεύω με pc Toshiba όπου του έχω κάνει format πολύ πρόσφατα....Μου κολλάει πολύ το πρόγραμμα ανεβάζει πολύ την cpu ειδικά όποτε φορτώνω κομμάτι σε Deck και πολλές φορές είναι μόνιμα στα κόκκινα χωρίς να τρέχει κάτι άλλο στο pc. Κάποιες φορές όταν φορτώσω κομμάτι και δεν προλάβει να το φορτώσει όλο μου έχει κλείσει τελείως το πρόγραμμα. Μου φαίνεται πολύ περίεργο με το Virtual Dj 7 που το δούλεψα και σπασμένο δεν είχα ποτέ θέμα. Αν θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια η γνώμη από μήνυμα η έστω επικοινωνία με teamvier μήπως λυθεί το πρόβλημά μου...Περιμένω κάποια απάντηση και Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γειά σας, τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω το virtualdj 8 ή το 7 και πόσο στοιχίζουν ??? ευχαριστώ !!!

υπαρχει τροπος τα cue και η αναλυση που κανω με τον bacup pc να μεταφέρονται στο Μaster pc.
δηλαδή περνωντας τα κομματια στον εξωτερικο δισκο από το bacup pc ,όταν ο δισκος διαβαστει από το master pc
να εχει τα cue και τα υπολοιπα.

Παιδιά ποια εντολή του VDJ απαγορεύει στην κάρτα που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα να τη χρησιμοποιήσει και ο media player του pc?

DrJekyl wrote :
Παιδιά ποια εντολή του VDJ απαγορεύει στην κάρτα που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα να τη χρησιμοποιήσει και ο media player του pc?

το exclusiveAudioAccess να ειναι yes

Σ'ευχαριστώ πολύ Θανάση!!

Λοιπον απο το τελευταιο update και μετα (μπορει και να μην φταει το update, απλα να συνεπεσε) αντιμετωπιζω κι εγω ενα πρωτογνωρο θεμα που δεν ειχα ποτε. Οταν παω να κανω search και παταω τα δυο-τρια πρωτα γραμματα το κομματι που παιζει κανει ενα "μαγκωμα", παρομοιο με αυτο που αναφερουν αλλοι συναδερφοι οταν φορτωνουν το αλλο deck. Εμενα ομως δεν μου το κανει στο φορτωμα αλλα στο search.
Και οχι παντα. Επισης εχω την εντυπωση οτι μου το κανειαργα οταν παιζω αρκετα δυνατα (αν και δεν ειμαι σιγουρος, ισως και να ειναι επειδη παιζω και πιο γρηγορα εκεινη την ωρα) ενω νωρις που παιζω χαλαρα σε ενταση και ταχυτητα δεν κανει το παραμικρο. Σκεφτηκα μηπως φταιει οτι εχω download cover always και εκλεισα το wifi αλλα και παλι τα ιδια. Ο επεξεργαστης δεν πιανει τριτο πρασινο ουτε στο search αλλα ουτε και στο φορτωμα. Υπαρχει περιπτωση να φταει το latency? το εχω αρκετα χαμηλα.
Controller ddj sx και λαπ toshiba I3 με ssd και 8gb ram

Πόσο χαμηλά;
Εγώ για την SX προτείνω 7.2ms για τους πρισσότερους υπολογιστές ώστε να υπάρχει περιθώριο ασφαλείας...

Τοσο το εχω george. 7,2ms
Υπαρχει περιπτωση να λυθει το θεμα μου αν το ανεβασω; Εχεις κατι αλλο κατα νου;

Δοκίμασε να βάλεις το download covers σε "no" ή να ανεβάσεις το latency απλά για να δούμε αν κάτι από τα δύο το διορθώνει. Δεν νομίζω οτι το download covers παίζει ρόλο στο search καθώς τα κομμάτια που βρίσκει είναι ήδη στη βάση δεδομένων και επομένως δεν κάνει "νέα" αναζήτηση για covers. Θα το κοιτάξω λίγο κι εγώ και θα επανέλθω.

George το covers το εβαλα no με το που μου το εκανε αλλα δεν ηταν αυτο δυστυχως. Θα δοκιμασω το latency και θα σου πω

Δημήτρη σου κόβει τον ήχο, ή απλά παγώνουν τα γραφικά;

60%