Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 8

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

Denon MC3000 και Audio2 Dj, Το κανει και με τι ς δυο (ξεχωριστα εννοειται).

Δεν ξερω πολλα απο Mac αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει control panel για καμια απο τις δυο στα Mac για να τσεκαρω τουλαχιστον το λατενσι. Η Denon ειναι plug and play και η Audio 2 εχει drivers, τους οποιους εκανα ξανα εγκατασταση (παντα την τελευταια εκδοση) για να ειμαι σιγουρος.
Απορω ομως γιατι με το 7.4.1 ολα ειναι οκ. Μηπως καποια στανταρ ρυθμιση του 8 θελει αλλαγη? (εχει και πολλες!!!) Τι να πω?
Οσο ψαχνεις εσυ θα κανω συνεχεια δοκιμες μπας και βρω κατι εστω και στην τυχη.

Ευχαριστω.

το history τις 7 μπορει να μεταφερθει στην 8?

Ναι.
Αντιγράφεις τα αρχεία από τον φάκελο Tracklisting στον φάκελο History

papagpanos wrote :
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την τελευταία αναβάθμιση (build 1799) για mac.
Όταν κάνω αποδοχή της αναβάθμισης, μετά την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα ότι το αρχείο δεν βρέθηκε (Error, FileNotFound) και δεν ανοίγει το πρόγραμμα.

Διορθώθηκε με την τελευταία αναβάθμιση build 1806.664

djdad wrote :
Logika ta Leds prepei na douleuoun twra. Afiste to software na kanei update (isws xreiastei kana dyo epanekiniseis), mexri na sas deiksei sto Config build pou na teleiwnei se ...663 (i parapanw)

EDIt..kapoios sto Aggliko forum anefere oti ta Seek +/- efoson patithoun, synexizoun na kanoun seek. Mporei kapoios na dokimasei na ta mapparei san .. seek +4 while_pressed ?

Μπάμπη με ένα μικρο τεστ έχουμε:
PITCH = param_multiply 1% & pitch (δουλεύει ανάποδα αριστερά ανεβαίνει ,δεξιά κατεβαίνει) είναι econder
-MASTER TEMPO = holding ? pitch_range '8,12,33' : key_lock στο 7 είναι "holding ? pitch_range '8,12,33' : master_tempo"
και δεν δουλεύει το δεύτερο μέρος της εντολής (key_lock)
-Κουμπιά PITCHBEND- ,PITCHBEND+, TRACK- ,TRACK+, συνεχίζουν να κολλάνε (δηλαδή στο down, έχουμε την εντολή άλλα στο up συνεχίζει να εφαρμόζετε η εντολή) συνεχίζει να το κάνει ακόμα και στο "seek +4 while_pressed"
-AUTOMIX = mix_now ενώ θα πρέπει να είναι automix
-LED_LOAD δεν υπάρχει αντίστοιχο led στον κοντρολερ δεν υπάρχει ούτε στο mapper της 7
-Το led του botton AUTOMIX ακολουθεί το led to SCRATCH και δεν υπάρχει LED_AUTOMIX στον mapper!!

Και σε εμενα τα ιδια κανει....

Ok, gia na min "klataroume" to geniko thread, anoigw ena kswxwristo gia na vroume akri.

DrJekyl wrote :
[quote=]

PhantomDeejay wrote :

0rafa0 wrote :
Παιδια προβλημα. Σε ολα τα κομματια μου τα cue μου ειναι ελαχιστα χιλιοστα μπροστα απο την μποτα.γτ? Κοιταξτε την μπλε κυματομορφη..

Πρώτον δεν ανέβασες εικόνα.
Δεύτερον η αρχή του Beat στο 8 είναι στην αριστερή άκρη του CBG και όχι στο κέντρο όπως ήταν μέχρι τώρα.

Και σε μένα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Όταν φορτώνω το κομμάτι το cue είναι μπροστά από τη μπότα (ενώ στη 7 ήταν πάνω στη μπότα). Η διαφορά με αυτό που φαίνεται στη photo είναι ότι ενώ η αριστερή άκρη - όπως λες Γιώργο - του CBG όταν φόρτωσα το κομμάτι ήταν εκεί που φαίνεται το cue στη photo, όταν ολοκληρώθηκε η ανάλυση του κομματιού μεταφέρθηκε αριστερά (εκεί που φαίνεται τώρα δηλαδή). Το πρόβλημα είναι ότι το cue έμεινε εκεί που ήταν το CBG όταν φορτώθηκε το κομμάτι..!! Θέλω να πω ότι αν μεταφερόταν και το cue εκεί που πήγε το CBG δε θα είχαμε θέμα!!

Με αυτό το θέμα τι κάνουμε? (σε mac δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σε windows - και στα δύο pc που δοκίμασα - υπάρχει). Πρέπει να αλλάξουμε όλα τα cues (προφανώς μόνο μία φορά θα χρειαστεί..)?

Σ.Σ. : Δε συμβαίνει στα παλαιά cues..

Κανένα νέο με αυτό το θέμα? (Η φωτογραφία υπάρχει εδώ : http://www.virtualdj.com/forums/187043/Greek_Forum/___925___917___913___VirtualDj_8_Pre-Release.html?page=9

Σου έχω απαντήσει κάπου... Νομίζω στο άλλο νήμα του pre-release.

Στα γρήγορα:
Υπήρχε ένα bug στην έκδοση 7 με τον mp3 decoder που διορθώθηκε στην 8. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα σε κάποια τραγούδια (σε εκείνα που επηρέαζε το bug) να έχουν μετατοπιστεί τα cues.
Δεν υπάρχει τρόπος αυτόματης διόρθωσης, και για αυτό το λόγο υπάρχει και ειδική εντολή που προστέθηκε στο πρόγραμμα (shift_all_cues) ώστε να μπορεί κάποιος να διορθώνει όλα τα Hot_cues ενός τραγουδιού ταυτόχρονα.

0rafa0 wrote :
Πως θα ρυθμισω τa hot cue na douleyoun opws sto 7..akrivws opws to 7. Oute i timh 1 oute h 4 oyte to 0 .25 m kanei..

Κλείσε το smart_cue

καλησπερα σε ολους. εχω mac με εκδοση κατω απο το 10.7 για τον λογο οτι ειναι πολυ σταθερο το mac.
το προβλημα μου ειναι οτι δεν παιζει το virtual 8.
ξερει κανεις αν θα γινει κατι με αυτο???
δεν θελω να βαλω πανω απο 10.7 γιατι θα πρεπει να ειναι maverick και εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλα προβληματα με αυτα.
ευχαριστω

PhantomDeejay wrote :
0rafa0 wrote :
Πως θα ρυθμισω τa hot cue na douleyoun opws sto 7..akrivws opws to 7. Oute i timh 1 oute h 4 oyte to 0 .25 m kanei..

Κλείσε το smart_cue

το εκλεισα και εγινε χειροτερο..εγω το θελω το smart cue αλλα στο 7 δν εσκαγε μια μποτα μετα το hot cue. τωρα δυο deck sync και τα δυο πατας hot cue παιζεις δλδ συνεχεια με το hot cue και σκαει μετα τη μποτα.δεν δουλευει οπως στο 7. σε παρακαλω βρεσ μου μια λυση.

tcsound wrote :
καλησπερα σε ολους. εχω mac με εκδοση κατω απο το 10.7 για τον λογο οτι ειναι πολυ σταθερο το mac.
το προβλημα μου ειναι οτι δεν παιζει το virtual 8.
ξερει κανεις αν θα γινει κατι με αυτο???
δεν θελω να βαλω πανω απο 10.7 γιατι θα πρεπει να ειναι maverick και εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλα προβληματα με αυτα.
ευχαριστω

Den yparxei periptwsi na ypostirixthoun OS katw apo 10.7. antithetws yparxei sovari periptwsi sto mellon i elaxisti apaitisi na einai to 10.9
Oson afora tin statherotita, auti ti stigmi to 10.9 thewreitai stathero leitourgiko, kai tha elega pws i pleiopsifia einai pleon ekei.
ektos vevaia an to Mac sou einai arketa "adynamo" na anteksei ena toso prosfato leitourgiko.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
το mac μου ειναι 4πυρηνο με i5 και 4 g μνημη. παιζω μονο μουσικη με αυτο και εχω φορτωσει μονο οτι χρειαζεται για να μπορει να παιζει μουσικη.
ολα τα περιττα προγραμματα τα εχω αφαιρεσει.
μηπως γνωριζεις ποια εκδοση πανω απο τα 10.7 δουλευει σταθερα γιατι ειμαι καινουργιος στα mac.
οπως ειπα και πριν, φιλοι που δουλευουν ποιο πολυ καιρο απο εμενα πανω σε mac μου ανεφεραν οτι τα maverick εχουν προβλημα και δεν εχω ρισκαρει να τα δοκιμασω.

tcsound wrote :
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
το mac μου ειναι 4πυρηνο με i5 και 4 g μνημη. παιζω μονο μουσικη με αυτο και εχω φορτωσει μονο οτι χρειαζεται για να μπορει να παιζει μουσικη.
ολα τα περιττα προγραμματα τα εχω αφαιρεσει.
μηπως γνωριζεις ποια εκδοση πανω απο τα 10.7 δουλευει σταθερα γιατι ειμαι καινουργιος στα mac.
οπως ειπα και πριν, φιλοι που δουλευουν ποιο πολυ καιρο απο εμενα πανω σε mac μου ανεφεραν οτι τα maverick εχουν προβλημα και δεν εχω ρισκαρει να τα δοκιμασω.

Εγώ έχω maverick (10.9.3) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα..!!

PhantomDeejay wrote :
Σου έχω απαντήσει κάπου... Νομίζω στο άλλο νήμα του pre-release.

Στα γρήγορα:
Υπήρχε ένα bug στην έκδοση 7 με τον mp3 decoder που διορθώθηκε στην 8. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα σε κάποια τραγούδια (σε εκείνα που επηρέαζε το bug) να έχουν μετατοπιστεί τα cues.
Δεν υπάρχει τρόπος αυτόματης διόρθωσης, και για αυτό το λόγο υπάρχει και ειδική εντολή που προστέθηκε στο πρόγραμμα (shift_all_cues) ώστε να μπορεί κάποιος να διορθώνει όλα τα Hot_cues ενός τραγουδιού ταυτόχρονα.

Μια χαρά!! Πέρασα όμως την εντολή και δε βλέπω να λειτουργεί. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Βάλε σε δύο κουμπιά:

shift_all_cues -2ms
shift_all_cues +2ms

Και δοκίμασε το... Μπορείς να αλλάξεις τις τιμές φυσικά...

PhantomDeejay wrote :
Βάλε σε δύο κουμπιά:

shift_all_cues -2ms
shift_all_cues +2ms

Και δοκίμασε το... Μπορείς να αλλάξεις τις τιμές φυσικά...

Σε αυτή την περίπτωση όμως μεταφέρεται αριστερά (αφού προς τα αριστερά μετακινώ το cue) και το CBG..!! Αν έχεις το χρόνο και διαβάσεις προσεκτικά το post θα δεις ότι στο φόρτωμα του κομματιού, μόλις ολοκληρωθεί το analyse, το CBG πάει αριστερά και ως εκ τούτου όταν πατάω το ''shift_all_cues -2ms'' μετακινείται μεν το cue αλλά μετακινείται και το CBG (ακόμη πιο αριστερά δηλαδή)..!!

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τόσο τραγικό αφού αν δεν υπάρχει άλλη λύση απλά την πρώτη φορά που θα παίξουμε αυτά τα κομμάτια θα διορθώσουμε τα cues..

Το CBG δεν μεταφέρεται πάντα. Μεταφέρεται μόνο αν τα κομμάτια δεν έχουν γίνει analyze από το 8.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς αφού διορθώσεις τα cues είται να κάνεις beat_tap είτε re-analyze το κομμάτι για να διορθωθεί το CBG.

18%