Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Μικρός εναλλάκτικός dj-midi controller - Page: 1

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

Καλησπέρα παιδιά,

ψάχνω για backup controller που να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά

-Μικρό σε μέγεθος.
-Προτιμώ να έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου.
-Να περιέχει τα βασικά (volume faders, bass, treble, mid κτλ).
-Εννοείται ότι θέλω να υποστηρίζεται επίσημα από Virtual dj (mapper).

Έχω κάνει μεγάλη έρευνα το τελευταίο καιρό αλλά δε μπορώ να καταλήξω κάπου.

Αρχικά μ'άρεσαν τα Behrigner CMD PL-1 & MM-1 τα οποιία δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Αν έστω ένα από αυτά είχε τουλάχιστον main output τότε θα τελείωνε και η έρευνα μου.
Μετά είδα το Numark Mixtrack edge αλλά φαίνεται πολύ άβολο στη χρήση του.
Μ'αρέσει η ιδέα και η λειτουργία του Xone-1D & 2D αλλά είναι παμπάλαια.
Επίσης ωραίο και το reloop countour interface edition αλλά δεν έχει volume faders άρα αναγκαστικά πρέπει να ενωθεί με εξωτερικό μίκτη.
Έχω τρελλαθεί με αυτό Faderfox Micromodul DJ3 αλλά δεν είδα mapper για virtual dj.

Σίγουρα κάτι μου ξεφεύγει, γι αυτό ζητώ τις απόψεις και συμβουλές σας. :)

Inviato Tue 24 Jun 14 @ 2:33 pm

Το JB-SYSTEMS - DJ KONTROL-1 ξέχασα να το αναφέρω, έχω διαβάσει γι αυτό και το λάτρεψα. Κάτι τέτοιο ψάχνω σε μέγεθος και με περίπου αυτά τα χαρακτηρστικα. Αν είχε κάρτα ήχου θα το αγόραζα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το AUDIOPHONY - SKILLφαίνεται λίγο μεγάλο για τα κριτήρια μου.

Ιδού τι ψάχνω.

DJ-Tech MIX101
http://www.amazon.com/DJ-Tech-MIX101-DJ-Tech-Package/dp/B0052VYJM2/ref=sr_1_161?ie=UTF8&qid=1403648769&sr=8-161&keywords=dj+tech

δεν έχει κάρτα ήχου αλλά λόγου μεγέθους και χαρακτηριστικών αξίζει.

DJTECH MYSCRATCHPACK DJ Package
http://www.amazon.com/DJ-Tech-MYSCRATCHPACK-DJTECH-Package/dp/B00654SJR6/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1403648435&sr=8-6&keywords=dj+tech

Ακόμα δεν τα έχω βρει σε κάνα eshop εντός Ευρώπης εκτός από amazon Αγγλίας όπου τα μεταφορικά είναι απαγορευτικά (52 στερλίνες!!!).

Επίσης βρήκα και αυτό αλλά δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες ή κάνα review.

Synq Audio - PCM-1
http://www.amazon.de/Synq-Audio-PCM-1/dp/B004UBNH6O

Tha koitousa kati apo oso to dynato pio gnwsti etairia, apo thema ypostiriksis kai service perissotero.
Ta DJ Tech, bgalta apo ti lista sou. Den nomizw oti yparxoun pia san etairia.. ki an yparxoun, exei meinei mallon mono o thyroros pou thelei na symplirwsei ta ensyma..lol

Koita auto.. http://www.hercules.com/gr/DJ-Music/bdd/p/187/djcontrol-instinct/
epeidi tin exw dei apo konta, einai poly mikri se megethos. An theleis na pas se kati ligo pio megalutero se megethos, koita tin Hercules Air i tin air Plus.

Ευχαριστώ djdad για τις συμβουλές.

Η DJControl Instinct είναι μικρότερη από την hercules rmx 2?

H misi ! lol

:)

Άρα εσύ προτείνεις hercules Instinct, air, air plus.

Η διαφορά της Instinct με hercules air & air plus είναι οι υπέρυθρες, όπου μπορείς να χρησιμοποιείς τα εφέ χωρίς να αγγίζεις το controller?

Να υποθέσω ότι η Hercules RMX2 DJ Console Premium TR Controller είναι ακριβώς η ίδια με την αρχική RMX 2 απλά σε άλλο χρώμα..?

Και λογικά θα δουλεύει άψογα με Virtual Dj...plug and play?

akrivws !

Καλησπέρα παιδιά, τελικά πήρα την Hercules RMX 2 όπως ανέφερα σε προηγούμενο θέμα αλλά επειδή ήταν προβληματική αύριο πάει πίσω και δυστυχώς θα μου γίνει επιστροφή χρημάτων καθώς δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη.

Άρα πίσω στο ψάξιμο και πάλι. Άπο άποψη χαρακτηριστικών με κάλυπτε πλήρως ο συγκεκριμένος controller, άρα ψάχνω κάτι παρόμοιο. Πολύ ψήνομαι για το Denon MC3000 αλλά απ'ότι έχω διαβάσει έχει σταματήσει η παραγωγή τους και κάτι μου λέει να πάω σε νεότερα μοντέλα.
Καμμιά ιδέα?

Υ.Γ Δεν έχουν βγει και πολλοί controllers το 2014, εκτός αν κάνω λάθος.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ DJ ..........

Moderated

Ευχαριστώ benicos για την ενημέρωση αλλά μετά από αυτό που έπαθα κοιτάζω για κάτι άλλο, παρόλο που η συγκεκριμένη έχει το ιδανικό μέγεθος για μένα και τις εξόδους που ζητάω.

Έχουμε πει οτι απαγορεύονται οι αγγελίες στο forum του VirtualDj

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Καμμιά ιδέα/πρόταση?

Χρόνια πολλά συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες!

Ερώτηση

Μπορεί το virtual dj να δουλέψει με συνδυασμό american audio 10-mxr (χρήση μόνο της κάρτας ήχου) και με Behringer CMD PL-1 σαν controller?

Ναι

Ωραία, ευχαριστώ Phantom.

το οτι ηταν ελλατωματικη η μια...δεν παει να πει οτι θα ειναι ολες...συμπτωματικα η δικη μου και ενος φιλου-συνεργατη hercules mk4,εχει τα ιδια χαρακτηριστικα που ζητας και ζηταγαμε,μας βγηκαν συγχρονως στην 1 εβδομαδα αγορας, με ζημια στα fader του ενος,στις θυρες του αλλου..καταλαβαινεις τι παθαμε οταν το ειπαμε μεταξυ μας...τα πηγαμε μαζι στην εταιρεια ,μαλωσαμε,φωναξαμε,τα ειπαμε,τα αφησαμε..και σε 2 εβδομαδες πηραμε καινουργιες,εγω την κρατησα 12 μηνες χωρις κανενα αλλο προβλημα,ο φιλος την εχει ακομα,την χρησιμοποιει σε μαγαζια που παιζει και ειναι ικανοποιημενος χωρις και εκεινος κανενα προβλημα....οποτε ειναι να μην σου τυχει και αν σου τυχει δεν σημαινει οτι θα ειναι ολα και μονιμα τα προβληματα...(προφανως ηταν η παρτιδα με καποιο προβλημα εργοστασιου..)

Δεν αντιλέγω HORHEOLD, απλά στα ίδια λεφτά υπάρχουν καλύτεροι controllers απλά όχι τόσο μικροί. Γι αυτό άνοιξα και αυτό το θέμα μπας και μου ξεφεύγει κάνας controller που δεν έχω δει.

69%