Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα ξαφνικά εν ωρα εργασίας με την αναγνωριση των CDJ

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλημέρα , είμαι καινούργιος στο PC Djing μετά από δοκιμές αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το VDJ8 , το σετάρισμα είναι VDJ με Pioneer CDJ400 . Δυο εβδομάδες τώρα όλα ήταν καλά , χθές το βράδυ και εν ωρα εργασίας ξαφνικά το virtual έκανε ενα ανεβοκατέβασμα κάτι σαν επαναφορά πάνω κάτω και σταμάτησε να αναγνωρίζει τα CD player . Πανικός ευτυχώς έχω πάντα CD μαζί μου και το έσωσα ( εν μερει ) . Στην συνέχεια άνοιξα έκλεισα το πρόγραμμα , έκανα επανεκινηση πάλι τίποτα , δεν αναγνώριζε τα pioneer ή μου έδινε μόνο ένα κανάλι . Στο τέλος τις βραδιάς άλλαξα τις θυρες USB και ξαφνικά τα αναγνώρισε . Απορίες Παίζει ρόλο η θυρα USB ? Υπάρχει περίπτωση να φταίει ή ASIO ? ( έχω βάλει το συγκεκριμένο για CDJ400) . Μπορεί το ασυρματο ποντίκι να έκανε την ζημιά ? Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή δεκτή . Είμαι έτοιμος για αγορά κάρτας μην τυχόν ειναι καλύτερα .

Inviato Thu 03 Jul 14 @ 5:25 am
Το πρόβλημα σου είναι μάλλον στις συνδέσεις USB.
Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδια και επίσης αν τα έχεις πάνω σε USB Hub δοκίμασε να τα βάλεις απευθείας πάνω στον υπολογιστή. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό τότε είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση USB Hub με δική του τροφοδοσία.
Τέλος απέφυγε τις θύρες USB3 για CDJ's και controllers.
Αν όλα αυτά δεν βοηθήσουν, τότε το επόμενο στάδιο είναι να δούμε τι παίζει με τα ρεύματα (πτώσεις τάσης) στο μαγαζί που δουλεύεις...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση τα έχω κατευθείαν πάνω στο λαπτοπ και όχι στην USB 3 αλλά στις USB 2 , χθες βέβαια όπως ειπα έβαλα το ενα στην 3 και το άλλο στην 2 και τα αναγνώρισε . Γενικότερα έχω ενα θέμα κάθε φορά που ανοίγω το laptop και το VDJ μέχρι να αναγνωρίσει τα CD player . ¨Ηδη ειμαι ετοιμος να παραγγείλω νέα καλώδια USB έχω βρεί αυτά http://www.cable-shop.gr/32171.html αν εσύ ξέρεις κάποια άλλα για καλύτερα σε ακούω . Ειμαι ευχαριστημένος από το VDj και δεν θέλω να το αλλάξω .

Γιωργο το δικο μου το xps εχει ΜΟΝΟ usb 3.0 και μεχρι στιγμης δεν εχω παρενεργειες.Και γω νομιζω οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας.

Είμαι σε τουριστικό χωριό σε νησί και γενικά έχουμε θέμα με τα ρευματα , πριν λίγες μέρες είχαμε διακοπή για 2 ώρες και με το μαγαζί γεμάτο και την κάτσαμε . Αλλά πάλι η μπαταρία δεν κρατάει το ρευμα ?

Δεν είναι μόνο το ρεύμα από την πλευρά του υπολογιστή. Είναι κι από την πλευρά των CDJ.
Μπορεί μια πτώση τάσης να μην τα "κλείσει" αλλά να είναι αρκετή για να χαθεί η επικοινωνία τους με τον Η/Υ
Τι λειτουργικό έχεις;;;

Ναι έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα , έχω ψιλοπανικοβληθεί , παίζω 23 χρόνια μουσική έχω περάσει απο όλες τις αλλαγές και τώρα μετα απο μεγάλη απόφαση κατέληξα στο PCdjing οπου μπορώ να πώ ήδη αργησα . ΚΑι μετά το χθεσινό τα είδα όλα .Βοηθησε σε κάτι άλλο να πάρω εξωτερική κάρτα μηπως δεν έχω τέτοια θέματα . Ποιά προτείνεις ώστε να συνεχίσω να παίζω με το VDj , ποια γνωρίζεις ότι ειναι καλύτερη , βέβαια πάλι με τα CDJ 400 .

βασικα αν εχεις τετοια προβληματα με πτωσεις τασεις ενα Ups online θα σου τα λυσει οριστικα.

Λειτουργικό εχώ windows 8.1

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)