Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Ddj sz....... Ερώτηση

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλησπέρα παιδιά...!!! Ξέρει κανεις να μου πει πως μετατρέπουμε τον μικτή της sz απο midi σε αναλογικό..?

Inviato Thu 03 Jul 14 @ 6:29 am
analogikos einai outws i allws. Oi entoles pou exei to komamti tou mikti einai ousiastika "fake" an koitakseis on mapper sto ONINIT to fake mode enrgopoieitai opote apla vleepeis ta Volume akai EQ na kinouontai stin othoni alla mono kounounitai..Oli i leitourgia einai hardware.

Αυτό συμβαίνει και με το master του software.?

Ναι
Όσο η SZ είναι συνδεδεμένη (και επομένως οι εντολές fake είναι ενεργές) η κίνηση του master στην οθόνη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα

Σε αυτήν την περίπτωση ποια ειναι η ένταση εξόδου που ορίζει το πρόγραμμα και πως μπορούμε να την ελέγξουμε.?

Τι εννοείς;
Το πρόγραμμα στέλνει στον πλήρως αναλογικό μίκτη της SZ το 100% της έντασης του κάθε deck. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του μίκτη. Δεν μπορείς να "ρυθμίσεις" κάτι...

Και επειδή νομίζω οτι μπορώ να μαντέψω την επόμενη ερώτηση "Ποια είναι η ένταση του deck" θα σου απαντήσω οτι είναι αυτή που ορίζεις με τα auto-gain settings και το zerodb. Μόνο που επειδή ο μίκτης είναι αναλογικός, όταν κουνάς το gain στην SZ δεν αλλάζει η ένταση που στέλνει το πρόγραμμα (δηλαδή το gain στο software) αλλά μόνο η ευαισθησία εισόδου του σήματος στον μίκτη.

Με ενδιαφέρει να παίζω πολύ πιο πριν την παραμόρφοση και γι'αυτό για μενα ειναι πρόβλημα. Δεν θέλω το 100% της έντασης στην έξοδο του software

Μάλλον δεν το εξήγησα σωστά. Επειδή δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή:

1) Στις ρυθμίσεις του auto-gain βάλε το gain στο "Auto" και το zeroDB στο 0.85
2) Με τα gain της SZ ρύθμισε τα vu-meters στα κανάλια να παίζουν μόνο πράσινα

Είσαι έτοιμος!

(Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όλα αυτά το βράδυ)

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)