Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: U46 mix vibes sound card προβλημα

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Guys καλησπέρες.. Σε ένα laptop με λειτουργικό σύστημα windows 7 professional 32 bit εχω εγκαταστήσει το virtual 7.1 (αν θυμάμαι καλά γτ δεν το εχω μπροστά μου τωρα) με την u46 mk2 κάρτα ήχου και όλα είναι μια χαρά..και από την πρώτη εγκατάσταση δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο και σε ένα desktop με το ίδιο ακριβώς λειτουργικό και την ίδια έκδοση virtual και δε μπορώ με τίποτα να εγκαταστησω την κάρτα ήχου.. Ενώ τα windows την βλέπουν κανονικά την κάρτα ήχου κ το virtual (αφού επιλέξω ASIOCARD στο sound set up) τα deck δεν γυρνούν καθόλου.. (Να επισημάνω πως το desktop είναι χωρισμένο σε δυο partition: το ένα windows 7 professional 32 bit, αυτό στο οποίο θέλω να κάνω την εγκατάσταση, και το άλλο είναι με windows 7 64 bit με εγκατεστημένο το virtual 7.1 με μια κονσόλα Hercules.) Αυτό γίνετε σε δοκιμές με παρά πολλούς drivers που έψαξα εφόσον δεν δούλεψε κατευθείαν όπως στο laptop.. Σε μια άλλη περίπτωση με drivers asio4all τα deck γυρνούσαν αλλά δεν είχα ήχο!.. Όπως καταλαβαίνετε εχω φάει γερό κόλλημα κ δε μπορώ με τίποτα να βρω άκρη.. Μακάρι μέσα από εδώ να βρούμε λύση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ συγνώμη για την μεγάλη παράγραφο της ανάρτησης μου!

Inviato Fri 04 Jul 14 @ 6:11 am

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)