Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Θεματα που πρεπει να λυθουν σε Macbook - Page: 1

Questa parte dell'argomento è obsoleta e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate

1) μετα την Build 1855 δεν εγινε αυτοματα κανενα update, εκανα download απο το link και εκγατασταση την 1872, γιατι?

2) με την 1872 προεκυψε θεμα με την συμπεριφορα των pitchfader. Αν εχω βαλει το pitchfader με το ποντικι, ας πουμε στο +2 ή στο -2, μολις αγγιξω το pitchfader του κοντρολερ παει ακαριαια στο 0. Πριν το πηγαινα μεχρι το +2 οσπου να πιασω αυτο της οθονης. Αυτο ειναι και το default. Δοκιμασα με mapping αλλα καμια απο τις επιλογες δεν ηταν αυτη που θελω. Πως το αλλαζω?

3) παταω μια λουπα στην αρχη του τραγουδιου, ξαναπαταω λουπα σε αλλο σημειο αλλα μου κραταει την πρωτη, πως το αλλαζω?

4) και τελος, τι γινεται με αυτο το νημα, υπαρχει κατι νεοτερο?
http://www.virtualdj.com/forums/189090/Greek_Forum/Macbook___960___945___961___945___963___953___964___945____963___964___959___957____951___967___959____956___949__Virtual_8.html?page=1

Inviato Wed 09 Jul 14 @ 8:56 pm
1) H amesws epomeni build apo tin 1855 einai i 1872. Trexwntas tin 1855, den sou evgale mynima oti i 1872 einai diathesimi ?

2) Des to setting ControllerTakeoverModePitch. Tha prepei na einai sto 'Pickup'

3) Edw se exasa. Mipws to koumpi pou patas gia energopoiisi loop einai mapparismeno san reloop ? An oxi, gia eksigise to kalytera

4) Tha apantisoume se ekeino to post, otan exoume nea.

1) στο Mac της δουλειας οχι (ειχε συνδεση με wi-fi), στα Windows 7 στο σπιτι ναι (εδω κ κατι μερες)

2) εδω εχω θεμα μετα το update. To ControllerTakeoverModePitch ειναι στο 'Pickup'. Στο mapping της Denon ειναι Pitch.
Δοκιμασα στα Windows7 και ειναι οκ, στη Mac version ειναι το προβλημα.

3) λυθηκε, ηταν πατημενο το Back, δεν ειχα προσεξει αυτη την λειτουργια και με μπερδεψε. Γι αυτο με εχασες :)

4) οκ

Isws to Wifi einai argo kai thelei tin wra tou. Egw pairnw ta updates kanonika edw me to Mac. Na ksereis episis, oti otan anoikseis to VirtualDj kai yparxei diathesimo update den tha sou vgalei to mynima, an ksekiniseis na paizeis. To mynima tha sto vgalei tin epomeni fora pou tha kaneis epanekinisi tou programmatos.

Des me tin 1872 pali to thema me to pitch. Mou fainetai periergo, kai den vlepw kapoion allon na exei anaferei kati paromoio.

djdad wrote :
Isws to Wifi einai argo kai thelei tin wra tou. Egw pairnw ta updates kanonika edw me to Mac. Na ksereis episis, oti otan anoikseis to VirtualDj kai yparxei diathesimo update den tha sou vgalei to mynima, an ksekiniseis na paizeis. To mynima tha sto vgalei tin epomeni fora pou tha kaneis epanekinisi tou programmatos.

Des me tin 1872 pali to thema me to pitch. Mou fainetai periergo, kai den vlepw kapoion allon na exei anaferei kati paromoio.

καλησπερα και απο εμενα ...εχω το ιδιο θεμα με το update .. εχω κανει επανεκκινηση το προγραμμα 2 , 3 φορες αλλα ακομα δεν με εχει ενημερωσει...
επισης παρατηρω και εγω με την σειρα μου μια αυξηση της χρησης της cpu επειτα απο την ενημερωση των maverics σε 10.9.4...πρασινιζει περισσοτερο απο πριν και γενικα δειχνει μια δυσκολια , που πριν δεν ειχε....

AggelakasK wrote :
καλησπερα και απο εμενα ...εχω το ιδιο θεμα με το update .. εχω κανει επανεκκινηση το προγραμμα 2 , 3 φορες αλλα ακομα δεν με εχει ενημερωσει...

Παρατηρησες καποια αλλαγη στη συμπεριφορα tων picthfader. Εγω δεν εχω βρει λυση ακομα.

AggelakasK wrote :
επισης παρατηρω και εγω με την σειρα μου μια αυξηση της χρησης της cpu επειτα απο την ενημερωση των maverics σε 10.9.4...πρασινιζει περισσοτερο απο πριν και γενικα δειχνει μια δυσκολια , που πριν δεν ειχε....

Εδω δεν εχω θεμα με τα 10.9.4

δοκιμασε το pitchLock στην θεση no
και το autopitchRange παλι στο no
με mc3000 εισαι ? μην πειραξεισ καθολου το mapping ..

Gia to pitch tis MC3000, gia dokimase na to mappareis san ..
pitch 'dual'
anti gia pitch
To thema to exeis akoma ki an exeis skin me 4 decks ?

Προσεξε τι γινεται.
Εκανα πληρη απεγκατασταση του Virtual8 και εστρωσε. Χωρις ομως να κανω καμια, μα καμια ρυθμιση, κλεινω απλα το προγραμμα και μολις το ανοιγω εχω παλι εχω το ιδιο θεμα με τα pitchfater. Το δοκιμασα τρεις φορες.
Την Denon εχω, δοκιμαζω τωρα τις προτασεις σου και απαντω.

djdad wrote :
Gia to pitch tis MC3000, gia dokimase na to mappareis san ..
pitch 'dual'

το δοκιμασα αλλα τιποτα

djdad wrote :
To thema to exeis akoma ki an exeis skin me 4 decks ?

Ναι

AggelakasK αυτες τις ρυθμισεις ειχα.

Αν δεν κανω λαθος, τα pitchfader μπαινουν σε Instant κατασταση ενω εγω τα θελω Pickup. Τι κανουμε τωρα?

To setting dld einai sto Pickup ? H allazei me kapoio tropo apo mono tou ?

Δεν αλλαζει, ειναι στο Pickup. Και στο Gradual και στο Relative να το βαλω δεν αλλαζει τιποτα. Μονο με mapping αλλαζει, για να δουλεψω χθες το εβαλα pitch_relative.

Gia dokimase kati ... Svise apo ton mapper to Keylock kai kane mia epanekkinisi (me ton custom mapper auti ti fora)

Το ιδιο Μπαμπη....καμια αλλαγη.
Μπορεις να μου στειλεις την 1855

Ok, einai bug. to idio mou kanei me tin Denon MC6000 MKII se Mac. To ekana anafora.

Sou stlenw pm

Μπαμπη, εκτος απο τα pitchfader, στην ιδια λειτουργια γυρισαν και οι ρυθμισεις HIGH-MIND-LOW-FILTER το GAIN δεν το προσεξα, ριξε μια ματια.

Θελω να ρωτήσω το εξής και δεν ξέρω κατα ποσο ειναι εφικτό ...
Έχουμε και λέμε , παιζω μουσικη σε ενα σταθμό , πάω κουμπώνω ενα jack στο mac στη θέση των ακουστικών και απο εκεί στέλνω το σήμα σε 2 RCA με καρφί σε xlr στο μεικτή του σταθμού περνοντας ενα κανάλι ...ανεβάζω την φέτα , ήχος μηδέν . Πίσω στο μεικτή αφαιρώ το λευκό RCA και μένω μονο με το κόκκινο στην θέση line (δεν είχε άσπρο - κόκκινο αλλά mic και line αν θυμάμαι καλά ) και εχω ήχο . Βάζω και τα ακουστικά στον μεικτή αλλά ακούω μονο το τραγούδι που ειναι στον αέρα ...δεν εχω προ ακουστική και όσο και αν προσπάθησα να πετύχω συνδυαςμο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη ...μπορει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τις ρυθμισεις του vdj ώστε να πετύχω την προ ακουστική ; Σε σχετική ερώτηση που έκανα στο σταθμό μου είπαν πως πρεπει να εχω δεύτερη κάρτα ήχου !!! Αλλά και αυτο που μου το είπε δεν μου το έλεγε με σιγουρια...κατι κάνω λάθος...οπως και να εχει η πρώτη μερα πέρασε χαρης στο automix που έκανε όλη την δουλειά αλλα εννοείται πως δεν μπορει να συνεχιστεί ...
Πάντως ενα δίωρο φουλ το vdj τα έσπασε ...κανένα απολύτως θεμα

Καλά σου είπαν οτι χρειάζεσαι και άλλη κάρτα.
Διαφορετικά πρέπει να δουλέψεις με mono split και να συνδέσεις τον υπολογιστή σου σε δύο διαφορετικές φέτες Instr. In (Line In για όργανα)

PhantomDeejay wrote :
Καλά σου είπαν οτι χρειάζεσαι και άλλη κάρτα.
Διαφορετικά πρέπει να δουλέψεις με mono split και να συνδέσεις τον υπολογιστή σου σε δύο διαφορετικές φέτες Instr. In (Line In για όργανα)

Χμ για βοήθησε με λίγο ακόμα ...πρεπει ας πούμε να αγοράσω μια απλή κάρτα ήχου USB (5-10€) , όπου την συνδέω στο mac σε θύρα USB και τι επιλογή στο vdj θα κάνω στις ρυθμισεις ;;
Η επιλογή σε mono split τι ακριβώς προϋποθέτει ;;; Αγορα τι τύπου καλωδίου ή ανταπτορα ;

Λοιπον Μπαμπης,
πηρα την Build 1878 αυτοματα αλλα καμια βελτιωση με τα piτchfader. Αντιθετος ενω εχω mapping pitch_relative, μια δουλευει Instνant και μια Pickup αναλογα με τα κεφια του. Με εχει προβληματισει πολυ αυτη η κατασταση πανω στη δουλεια μου. Παιζω απο την αρχη με το 8 και μου ειναι δυσκολο να γυρισω στην 7 μιας και η database δεν ειναι πλεον ενημερωμενη.
Ξερεις αν εχει λυθει το θεμα στην Build 1890 - BETA? να παρω το update αν ειναι, και να δουλεψω με αυτην αυριο Σαββατο στο clup.
Τι αλλο να κανω?

67%